SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )
Archívum - 2015.

Vettel szerint ígéretes a Ferrari fejlődése

2015.12.19. 22:06
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
A német pilóta három győzelmet is szerzett idén új csapatával, de jövőre még nagyobb dobásra készül - szerinte F1-es csapata ígéretes fejlődésen megy keresztül.
 
A Mercedes 2015-ös, ismételt tarolása nem lepett meg senkit, a Ferrari teljesítménye viszont annál inkább: a maranellóiak a két dobogóval zárult tavalyi évad után Sebastian Vettel révén a versenyek többségén ott volt a pódiumon, sőt, a német pilóta három győzelmet is be tudott zsebelni. Noha Christian Horner szerint a Mercedes előnyét nehéz lesz ledolgozni, Vettel biztos benne, hogy a Ferrarinak sikerülni fog.
 
„Nagyon egyszerű a helyzet: nagyot léptünk előre idén, közelebb kerültünk a Mercedeshez, de még nem vagyunk lőtávolban” - mondta a négyszeres világbajnok. „Még mindig nem mi vagyunk a favoritok, de az a célunk hogy változtassunk ezen. Fejlesztenünk kell az autón és az erőforráson is, hiszen mindkét területen vannak lemaradásaink. A Mercedes nem csak az autó, vagy a motor miatt volt olyan erős az idén, teljesítményüknek több oka is van. Igaz nagyszerű autóval rendelkeznek, és a tavalyi év óta fejleszteni tudták - ráadásul a motorról is beszélnünk kell, hiszen tudjuk, milyen erős. Ők is előre fognak lépni, így aki jobban akar tőlük teljesíteni, még nagyobbat kell ugraniuk.”
 
„Az a célunk, hogy egy erősebb autóval, és egy erősebb motorral álljunk elő. Egy erős motor nem csak nagyobb teljesítményt jelent, vannak más aspektusai is. Nem tudom, mi történik máshol, zárt ajtók mögött, azt viszont igen, hogy mi történik Maranellóban, és nagyon ígéretesnek mondhatom. De azt csak akkor tudjuk megmondani, hogy hol állunk, amikor pályára visszük az autót” - tette hozzá a német pilóta.

Vettel már 2016-ban bajnok lehet a Ferrarival?

2015.12.18. 17:07
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Már 2016-ban komoly esélyese lehet a világbajnoki címnek Sebastian Vettel – legalábbis a Ferrari korábbi versenyzője, Mario Andretti szerint.
 
Az elmúlt két szezon egyhangú Mercedes-uralma után sokan kívánnak és remélnek szorosabb, változatosabb bajnoki csatát 2016-ra. A legnagyobb eséllyel az idén második erővé előrelépő Ferrari pályázik a németek megszorongatására – ám nagy kérdés, képesek lesznek-e akkorát fejlődni a tél folyamán, hogy komoly csatát vívjanak Lewis Hamiltonnal és Nico Rosberggel.
 
Az F1-ben a Scuderiával bemutatkozó, a vörösökkel 14 futamon versenyző Mario Andretti úgy véli, semmi akadálya ennek. „Igen, természetesen” – felelte az Omnicorse kérdésére, bajnokesélyesnek tartja-e a maranellóiakat 2016-ban. „Úgy tűnik, remek a hangulat a csapatnál, mindenki motivált és nyugodt, Vettel pedig a megfelelő ember a számukra. Szerintem minden adott ahhoz, hogy a legjobbat hozzák ki magukból jövőre.”
 
A 75 éves olasz származású amerikai úgy véli, 2015 pontosan a jövő évi sikerek megalapozásáról szólt a Ferrarinál – s a három győzelemmel zárt szezonjuk remek kiindulópontot szolgáltat számukra e cél eléréséhez. „Most egy olyan csapatot látok, amely nemcsak arra összpontosít, hogy itt-ott nyerjen pár futamot, mint 2015-ben, hanem egy olyan csapatot, amely a világbajnoki címért fog harcolni. Nagyon remélem, hogy így is lesz” – fogalmazott 1978 világbajnoka.
 
Végül pedig a címvédő Lewis Hamiltonról is szólt, akit igencsak sok bírálat ér pályán kívül mutatott magatartása, életstílusa miatt. „Ő a mának él. Élvezi ezt a – nem is mondanám, hogy modern, de – nagyon sajátos stílusát. Viszont ő egy jó srác, tudja, mi élvez elsőbbséget, és nem szabad hibáztatnunk semmiért. Nem hinném, hogy ahogyan él, az kihatással lenne a teljesítményére. Szerintem továbbra is a csúcson lesz” – jósolta Andretti.

Forma 1 2015-ös szezon ismétlése az M4 sport csatornán!!

2015.12.17. 19:47
Címkék: hírek

Image and video hosting by TinyPic

Felkerült bal oldalra egy külön modulba a 2015-ös Forma 1 szezon ismétléseinek időpontjai és dátumai, ugyanis az M4 Sport csatorna megismétli a szezont különböző időpontokban.

M4 Sport Csatorna 
Forma 1 2015-ös szezon ismétlése

Csütörtök (December 17.)
22:30 Forma-1. futam (ism.) Maláj nagydíj
Péntek (December 18.)
22:45 Forma-1. futam (ism.)
Szombat (December 19.)
21:45 Forma-1. futam (ism.)
Vasárnap (December 20.)
22:15 Forma-1. futam (ism.)
Hétfő (December 21.) 
14:00 Forma-1. (ism.) Futam
Kedd (December 22.) 
14:00 Forma-1. (ism.) Futam
Szerda (December 23.) 
14:00 Forma-1. (ism.) Futam
Csütörtök (December 24.) 
14:00 Forma-1. (ism.) Futam
Péntek (December 25.)
14:00 Forma-1. (ism.) Futam
Szombat (December 26.) 
14:00 Forma-1. (ism.) Futam
Vasárnap (December 27.)
14:00 Forma-1. (ism.) Futam

Online Link vagy Online Link vagy Online Link

Vicces pillanatok

2015.12.17. 07:26
Címkék: video

Sebastian Vettel felejthetetlen pillanatai.

Újabb képek a galériában!

2015.12.16. 19:30
Címkék: képek

Feltöltöttem a legújabb képeket, amit az oldalunk galériájában tekinthettek meg a kisképekre kattintva!

Ferrari karácsony (2015.12.14.)

Santander esemény (2015.12.11.)

Image and video hosting by TinyPic

Tirendo videó

2015.12.16. 19:26
Címkék: video

Sebastian Vettel, Uke Bosse ellen versenyzik a legújabb tirendo videójában.

Kiléphet a Forma-1-ből a Ferrari

2015.12.16. 17:48
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Bernie Ecclestone (85), a Forma-1 többségi jogtulajdonosa és Jean Todt (69), az Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke azt szeretné, ha egy műszakilag egyszerűbb motor lenne az autókban. Az ötlettel a Ferrari elöljárója nem ért egyet.
 
Sergio Marchionne (63), a maranellói istálló elnöke szerint a száguldó cirkusz ez esetben olyan lesz, mint a Nascar – írja a planetf1.com internetes oldal.
 
– Elfogadom, hogy a kiscsapatoknak komoly nehézségei vannak, viszont ezt a problémát nem a Ferrarinak kell megoldania. Nyilvánvaló, hogy nem támogatjuk az elképzelést, mert a szabályváltozásoknak összhangban kell lennie egymással. Többszázmillió eurót költünk minden idényben. Az egyszerűbb erőforással elvennék a fejlesztés lehetőségét tőlünk. Ha kell, kiszállunk az F1-ből – nyilatkozta Marchionne, aki szerint a Renault és a Mercedes sem ért egyet a tervezettel.

Vettel már jobban beilleszkedett a csapatba, mint Alonso öt év alatt

2015.12.15. 17:54
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Sebastian Vettel egy szezon alatt jobban belopta magát a Ferrari szívébe, mint Fernando Alonso öt év alatt. Sergio Marchionne úgy dicsérte jelenlegi versenyzőjét, hogy egyúttal oda is szúrt az elődnek…
 
Hogy a Scuderia egy éve pozícióban lévő elnöke nem különösebben rajong Fernando Alonsóért, már jó ideje sejthető volt. Mégis, a Ferrarinál az elmúlt egy évben hiába dicsérték sokat a spanyol helyére érkező Sebastian Vettelt teljesítménye és csapatszelleme miatt, az Alonsóval való összehasonlítgatásokat általában kikerülték.
 
Persze Kimi Räikkönen azért volt csapattársa nevének megemlítése nélkül tett már finom célzást arra, hogy egy éve messze nem volt olyan egységes és összetartó a maranellói gárda, mint jelenleg. Most azonban Sergio Marchionne nyíltan ki is mondta: Vettelt jobb csapatembernek tartja a kétszeres bajnoknál. És el is árulta, miért. „Szombaton itt, Maranellóban volt egy rendezvényünk, melyen az egész csapatunk jelen volt. Vettel ezerkétszáz ember előtt tartott beszédet. Mindvégig olaszul. Hihetetlen volt! Már csak a német akcentusát lehetett kicsit érzékelni. Egy ilyen év után csak egy dolgot mondhatok: Sebastian egy igazi Ferrari-ember lett, aki teljes mértékben beolvadt a csapatba. Jobban, mint Alonso öt év alatt” – szúrt oda a McLaren versenyzőjének, aki egyébként részben éppen Marchionne érkezése miatt döntött a távozás mellett.
 
De nem csupán Vettel adott lendületet a Ferrarinak – a csapat is versenyzőjének. Legalábbis így látja ezt a négyszeres bajnok tavalyi csapattársa, Daniel Ricciardo. „Seb összeszedte magát a – mércéjével mérve – nem túl rózsás 2014-es szezonja után. Új erőre kapott a Ferrarinál, új életet kezdett és élt a lehetőséggel” – idézte az ausztrált az F1 hivatalos honlapja. „Biztosra veszem, hogy a Mercedest kell majd legyőzni 2016-ban is, de a Ferrarinál érdekesen alakulnak a dolgok. Idén nagyot léptek előre, és ha ugyanezt meg tudják ismételni, jó esélyük lehet arra, hogy harcba szálljanak a Mercedesszel.”
 
Ebben bízik Marchionne is, aki elárulta, a Mercedes az utóbbi időben kezdi egyre komolyabban venni az általuk jelentett fenyegetést. „A detroiti és torinói irodámban is van egy fotó Hamilton és Rosberg versenyautójáról. Rendszeresen nézegetem őket, és elképedek, milyen jó autójuk van. De mi azért vagyunk itt, hogy már Melbourne-ben legyőzzük őket. Meglátjuk, sikerülhet-e. Nem szabad elfelednünk, hogy a Ferrari a múltban mindig a télen veszítette el a bajnokságokat. Dieter Zetsche, a Mercedes elnöke jó barátom. És úgy vettem észre, hogy már nem olyan nagyképűen beszél, ha rólunk van szó, mint korábban. Remélem, hogy még inkább kivívjuk majd az elismerését. Tartunk a Mercedestől, de félni senkitől nem fogunk” – tette egyértelművé az olasz.

Ferrari Design Kihívás 2015

2015.12.15. 17:37
Címkék: video

Sebastian Vettel már kiválasztotta a számára legszimpatikus Ferrari dizájnt.

Ferrari-karácsony Vettellel és Räikkönennel

2015.12.14. 18:00
Címkék: hírek

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel „vörös csodaként” írta le első ferraris évét, Kimi Räikkönen szerint a Scuderia most vált igazi csapattá – karácsonyi ünnepség volt Maranellóban.
 
Miközben a világbajnok Mercedes a stuttgarti futballarénában ünnepelte 2015-ös motorsportévét, a rivális Ferrarinál Maranellóban rendezték meg a hagyományos évbúcsúztató karácsonyi ünnepségüket. A szokásos ebéden a Scuderia immár több mint egy éve pozícióban lévő elnöke, Sergio Marchionne mondott köszönetet a márka dolgozóinak. „Különösen minden családnak, amely támogatta őket az év során elvégzett kemény munkájukban. Ennek ellenére mindenki tudhatja, hogy az igazi csata csak 2016-ban kezdődik. Számítunk a két versenyzőnkre, akik mindketten voltak már világbajnokok, valamint a mérnökökre, akik visszaemelhetik a csapatunkat a csúcsra. Idén örültünk volna már két győzelemnek is, de mi hármat szereztünk, valamint egy sor dobogós helyezést. A Legfontosabb dolog azonban, hogy  mindezt házon belül sikerült megoldanunk, anélkül, hogy túl sok külsőst alkalmaztunk volna” – fogalmazott Marchionne.
 
A csapatfőnök, Mairuzio Arrivabene már a jövőről is beszélt. „A célunk a következő évben, hogy még nagyobb elköteleződéssel dolgozzunk, hogy büszkén viselhessük a csapat logóját. Különös köszönet jár az elnökünknek, aki mindig támogatott minket, s a csapatunk élére állt. A versenyzés a vérünkben van” – mondta az olasz.
 
Az eseményen a Ferrari versenyzői, így Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen és Esteban Gutiérrez is részt vett, a két bajnok ráadásul még ajándékot is kapott: fotellé alakították idei versenyzői ülésüket… A csapatnál első szezonját futó Vettel olaszul mondta el hosszú beszédét. „Ez volt az első évem a Ferrarival, fantasztikusan sikerült, sok sikert hozott. Hallani a német és olasz himnuszokat a dobogó tetején leírhatatlan érzés volt. Minden nőnek és férfinak köszönöm a Ferrarinál, hogy egész évben mindent megtettek ezért a vörös csodáért. És köszönet, hogy ennyire szerettek engem” – fogalmazott a német.
 
Csapattársa, Räikkönen mindeközben javuló teljesítményt ígért 2016-ra. „Ez az év nem indult túl jól számomra, de jó formában zártuk. Továbbra is együtt kell dolgoznunk, és biztosra veszem, hogy a sikerek is jönni fognak. Mert most már igazi csapattá váltunk, és biztos vagyok benne, hogy nagy csapat leszünk még” – tekintett előre 2007 bajnoka.
 
Ő és Vettel most hivatalosan is megkezdik szabadságukat, Maranellóban azonban nem áll meg az élet: a csapat továbbra is feszített tempóban készül a 2016-os idényre, hogy új autójuk elkészüljön a február 22-én rajtoló első téli tesztre.

A Ferrarinak már az első futamon nyernie kell!

2015.12.14. 17:56
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
A Ferrarinál emeltek a téten! Sergio Marchionne elnök kijelentette: már Ausztráliában győzelmet vár csapatától!
 
A Mercedes egyeduralkodásáról szólt a 2015-ös szezon, ám a Ferrari így is képes volt három győzelmet aratni – a mezőnyből ők voltak az egyetlenek a németeken kívül. Maurizio Arrivabene csapatfőnök már a szezonzárót követően hangsúlyozta, 2016-ban nem elégszenek meg ennyivel, s a bajnoki címet is célba veszik – most főnöke, Sergio Marchionne még egyértelműbb célt fogalmazott meg.
 
A Gazzetta dello Sport című lapnak nyilatkozva a Ferrari elnöke kijelentette: meg kell nyerniük az idénynyitót! „Számomra nagyon fontos lenne, ha már a szezon első versenyét, az Ausztrál Nagydíjat megnyernénk. A Ferrari gazdasági szempontból pompás helyzetben van, de szeretnénk a versenypályán is eredményeket látni. A következő évnek arról kell szólnia, hogy visszatérünk az élre. Tudom, milyen munkát végeznek Maranellóban, de most már a győzelmeknek kell jönniük” – jelentette ki az olasz.
 
Nem először fogalmazott ennyire határozottan. Pár hete azt is elmondta, az előrelépésnek 2016-ban csak egy módja van: „A következő évben nem szabad újra az üldöző szerepét játszanunk, és csak próbálni csökkenteni a lemaradásunkat. El kell tüntetni azt! Jövőre az élen akarunk állni” – nyilatkozta.
 
Mindez egyfajta stratégiaváltást is jelent Maranellóban: miközben az új vezetőség a múlt év elején, de később a szezon során is rendre próbálta csökkenteni a csapatra nehezedő nyomást, a mostani kijelentésekkel egyértelműen megnőnek az elvárások. A Corriere dello Sport is így látja ezt: „A Ferrari olyan szezon előtt áll, ahol már nem lesz bocsánat: Vettelnek meg kell nyernie a bajnoki címet” – írták.
 
Elnézve a Mercedes elmúlt két évben látott fölényét, nehéz dolguk lesz. Nagy kérdés, a tét emelése miként hat majd a csapaton belüli, idén sokat dicsért hangulatra. Idén az újdonság ereje röpítette előre a gárdát, s az elért eredmények főként a győzelem nélkül zárt 2014-es bajnokság után számítottak komoly sikereknek. E lendület megtartására most csak egy módjuk van: a mostani teljesítményük túlszárnyalása. Nem kérdés tehát, valóban 2016 jelenti majd az igazi vizsgát a Ferrari számára.
 
Fordító


A fordító nem tökéletes !

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live

 
Forma 1

A 2017-es szezonnak vége! Világbajnok: Lewis Hamilton; Sebastian Vettel 2.

+2017 Tabella

 
eseménynaptár

- 2018. Február 26- Március 1 Barcelona Teszt
2018.Március 6-9 Barcelona Teszt
2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt

Image and video hosting by TinyPic

 
Naptár
2018. Január
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Magyar Nagydíj

A 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően szintén tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 
forever

Image and video hosting by TinyPic

 

 

lap tetejére

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
 
© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Elõre is köszönjük, hogy pár percet szánsz segítségre, adód 1%-a sokat jelent. Adj, azért hogy mi is segíthessünk.    *****    A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!