SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )
Archívum - 2015.

Vicces pillanatok

2015.12.17. 07:26
Címkék: video

Sebastian Vettel felejthetetlen pillanatai.

Újabb képek a galériában!

2015.12.16. 19:30
Címkék: képek

Feltöltöttem a legújabb képeket, amit az oldalunk galériájában tekinthettek meg a kisképekre kattintva!

Ferrari karácsony (2015.12.14.)

Santander esemény (2015.12.11.)

Image and video hosting by TinyPic

Tirendo videó

2015.12.16. 19:26
Címkék: video

Sebastian Vettel, Uke Bosse ellen versenyzik a legújabb tirendo videójában.

Kiléphet a Forma-1-ből a Ferrari

2015.12.16. 17:48
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Bernie Ecclestone (85), a Forma-1 többségi jogtulajdonosa és Jean Todt (69), az Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke azt szeretné, ha egy műszakilag egyszerűbb motor lenne az autókban. Az ötlettel a Ferrari elöljárója nem ért egyet.
 
Sergio Marchionne (63), a maranellói istálló elnöke szerint a száguldó cirkusz ez esetben olyan lesz, mint a Nascar – írja a planetf1.com internetes oldal.
 
– Elfogadom, hogy a kiscsapatoknak komoly nehézségei vannak, viszont ezt a problémát nem a Ferrarinak kell megoldania. Nyilvánvaló, hogy nem támogatjuk az elképzelést, mert a szabályváltozásoknak összhangban kell lennie egymással. Többszázmillió eurót költünk minden idényben. Az egyszerűbb erőforással elvennék a fejlesztés lehetőségét tőlünk. Ha kell, kiszállunk az F1-ből – nyilatkozta Marchionne, aki szerint a Renault és a Mercedes sem ért egyet a tervezettel.

Vettel már jobban beilleszkedett a csapatba, mint Alonso öt év alatt

2015.12.15. 17:54
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Sebastian Vettel egy szezon alatt jobban belopta magát a Ferrari szívébe, mint Fernando Alonso öt év alatt. Sergio Marchionne úgy dicsérte jelenlegi versenyzőjét, hogy egyúttal oda is szúrt az elődnek…
 
Hogy a Scuderia egy éve pozícióban lévő elnöke nem különösebben rajong Fernando Alonsóért, már jó ideje sejthető volt. Mégis, a Ferrarinál az elmúlt egy évben hiába dicsérték sokat a spanyol helyére érkező Sebastian Vettelt teljesítménye és csapatszelleme miatt, az Alonsóval való összehasonlítgatásokat általában kikerülték.
 
Persze Kimi Räikkönen azért volt csapattársa nevének megemlítése nélkül tett már finom célzást arra, hogy egy éve messze nem volt olyan egységes és összetartó a maranellói gárda, mint jelenleg. Most azonban Sergio Marchionne nyíltan ki is mondta: Vettelt jobb csapatembernek tartja a kétszeres bajnoknál. És el is árulta, miért. „Szombaton itt, Maranellóban volt egy rendezvényünk, melyen az egész csapatunk jelen volt. Vettel ezerkétszáz ember előtt tartott beszédet. Mindvégig olaszul. Hihetetlen volt! Már csak a német akcentusát lehetett kicsit érzékelni. Egy ilyen év után csak egy dolgot mondhatok: Sebastian egy igazi Ferrari-ember lett, aki teljes mértékben beolvadt a csapatba. Jobban, mint Alonso öt év alatt” – szúrt oda a McLaren versenyzőjének, aki egyébként részben éppen Marchionne érkezése miatt döntött a távozás mellett.
 
De nem csupán Vettel adott lendületet a Ferrarinak – a csapat is versenyzőjének. Legalábbis így látja ezt a négyszeres bajnok tavalyi csapattársa, Daniel Ricciardo. „Seb összeszedte magát a – mércéjével mérve – nem túl rózsás 2014-es szezonja után. Új erőre kapott a Ferrarinál, új életet kezdett és élt a lehetőséggel” – idézte az ausztrált az F1 hivatalos honlapja. „Biztosra veszem, hogy a Mercedest kell majd legyőzni 2016-ban is, de a Ferrarinál érdekesen alakulnak a dolgok. Idén nagyot léptek előre, és ha ugyanezt meg tudják ismételni, jó esélyük lehet arra, hogy harcba szálljanak a Mercedesszel.”
 
Ebben bízik Marchionne is, aki elárulta, a Mercedes az utóbbi időben kezdi egyre komolyabban venni az általuk jelentett fenyegetést. „A detroiti és torinói irodámban is van egy fotó Hamilton és Rosberg versenyautójáról. Rendszeresen nézegetem őket, és elképedek, milyen jó autójuk van. De mi azért vagyunk itt, hogy már Melbourne-ben legyőzzük őket. Meglátjuk, sikerülhet-e. Nem szabad elfelednünk, hogy a Ferrari a múltban mindig a télen veszítette el a bajnokságokat. Dieter Zetsche, a Mercedes elnöke jó barátom. És úgy vettem észre, hogy már nem olyan nagyképűen beszél, ha rólunk van szó, mint korábban. Remélem, hogy még inkább kivívjuk majd az elismerését. Tartunk a Mercedestől, de félni senkitől nem fogunk” – tette egyértelművé az olasz.

Ferrari Design Kihívás 2015

2015.12.15. 17:37
Címkék: video

Sebastian Vettel már kiválasztotta a számára legszimpatikus Ferrari dizájnt.

Ferrari-karácsony Vettellel és Räikkönennel

2015.12.14. 18:00
Címkék: hírek

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel „vörös csodaként” írta le első ferraris évét, Kimi Räikkönen szerint a Scuderia most vált igazi csapattá – karácsonyi ünnepség volt Maranellóban.
 
Miközben a világbajnok Mercedes a stuttgarti futballarénában ünnepelte 2015-ös motorsportévét, a rivális Ferrarinál Maranellóban rendezték meg a hagyományos évbúcsúztató karácsonyi ünnepségüket. A szokásos ebéden a Scuderia immár több mint egy éve pozícióban lévő elnöke, Sergio Marchionne mondott köszönetet a márka dolgozóinak. „Különösen minden családnak, amely támogatta őket az év során elvégzett kemény munkájukban. Ennek ellenére mindenki tudhatja, hogy az igazi csata csak 2016-ban kezdődik. Számítunk a két versenyzőnkre, akik mindketten voltak már világbajnokok, valamint a mérnökökre, akik visszaemelhetik a csapatunkat a csúcsra. Idén örültünk volna már két győzelemnek is, de mi hármat szereztünk, valamint egy sor dobogós helyezést. A Legfontosabb dolog azonban, hogy  mindezt házon belül sikerült megoldanunk, anélkül, hogy túl sok külsőst alkalmaztunk volna” – fogalmazott Marchionne.
 
A csapatfőnök, Mairuzio Arrivabene már a jövőről is beszélt. „A célunk a következő évben, hogy még nagyobb elköteleződéssel dolgozzunk, hogy büszkén viselhessük a csapat logóját. Különös köszönet jár az elnökünknek, aki mindig támogatott minket, s a csapatunk élére állt. A versenyzés a vérünkben van” – mondta az olasz.
 
Az eseményen a Ferrari versenyzői, így Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen és Esteban Gutiérrez is részt vett, a két bajnok ráadásul még ajándékot is kapott: fotellé alakították idei versenyzői ülésüket… A csapatnál első szezonját futó Vettel olaszul mondta el hosszú beszédét. „Ez volt az első évem a Ferrarival, fantasztikusan sikerült, sok sikert hozott. Hallani a német és olasz himnuszokat a dobogó tetején leírhatatlan érzés volt. Minden nőnek és férfinak köszönöm a Ferrarinál, hogy egész évben mindent megtettek ezért a vörös csodáért. És köszönet, hogy ennyire szerettek engem” – fogalmazott a német.
 
Csapattársa, Räikkönen mindeközben javuló teljesítményt ígért 2016-ra. „Ez az év nem indult túl jól számomra, de jó formában zártuk. Továbbra is együtt kell dolgoznunk, és biztosra veszem, hogy a sikerek is jönni fognak. Mert most már igazi csapattá váltunk, és biztos vagyok benne, hogy nagy csapat leszünk még” – tekintett előre 2007 bajnoka.
 
Ő és Vettel most hivatalosan is megkezdik szabadságukat, Maranellóban azonban nem áll meg az élet: a csapat továbbra is feszített tempóban készül a 2016-os idényre, hogy új autójuk elkészüljön a február 22-én rajtoló első téli tesztre.

A Ferrarinak már az első futamon nyernie kell!

2015.12.14. 17:56
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
A Ferrarinál emeltek a téten! Sergio Marchionne elnök kijelentette: már Ausztráliában győzelmet vár csapatától!
 
A Mercedes egyeduralkodásáról szólt a 2015-ös szezon, ám a Ferrari így is képes volt három győzelmet aratni – a mezőnyből ők voltak az egyetlenek a németeken kívül. Maurizio Arrivabene csapatfőnök már a szezonzárót követően hangsúlyozta, 2016-ban nem elégszenek meg ennyivel, s a bajnoki címet is célba veszik – most főnöke, Sergio Marchionne még egyértelműbb célt fogalmazott meg.
 
A Gazzetta dello Sport című lapnak nyilatkozva a Ferrari elnöke kijelentette: meg kell nyerniük az idénynyitót! „Számomra nagyon fontos lenne, ha már a szezon első versenyét, az Ausztrál Nagydíjat megnyernénk. A Ferrari gazdasági szempontból pompás helyzetben van, de szeretnénk a versenypályán is eredményeket látni. A következő évnek arról kell szólnia, hogy visszatérünk az élre. Tudom, milyen munkát végeznek Maranellóban, de most már a győzelmeknek kell jönniük” – jelentette ki az olasz.
 
Nem először fogalmazott ennyire határozottan. Pár hete azt is elmondta, az előrelépésnek 2016-ban csak egy módja van: „A következő évben nem szabad újra az üldöző szerepét játszanunk, és csak próbálni csökkenteni a lemaradásunkat. El kell tüntetni azt! Jövőre az élen akarunk állni” – nyilatkozta.
 
Mindez egyfajta stratégiaváltást is jelent Maranellóban: miközben az új vezetőség a múlt év elején, de később a szezon során is rendre próbálta csökkenteni a csapatra nehezedő nyomást, a mostani kijelentésekkel egyértelműen megnőnek az elvárások. A Corriere dello Sport is így látja ezt: „A Ferrari olyan szezon előtt áll, ahol már nem lesz bocsánat: Vettelnek meg kell nyernie a bajnoki címet” – írták.
 
Elnézve a Mercedes elmúlt két évben látott fölényét, nehéz dolguk lesz. Nagy kérdés, a tét emelése miként hat majd a csapaton belüli, idén sokat dicsért hangulatra. Idén az újdonság ereje röpítette előre a gárdát, s az elért eredmények főként a győzelem nélkül zárt 2014-es bajnokság után számítottak komoly sikereknek. E lendület megtartására most csak egy módjuk van: a mostani teljesítményük túlszárnyalása. Nem kérdés tehát, valóban 2016 jelenti majd az igazi vizsgát a Ferrari számára.

Vettel a Ferrari helyében egyelőre nem szerződtetné Verstappent

2015.12.14. 17:42
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Sebastian Vettel ugyan elismeri Max Verstappen idei teljesítményét, elmondása szerint túlságosan fiatal még ahhoz, hogy máris a Ferrari versenyzője legyen. A német szíve szerint 2016 után is Kimi Räikkönennel folytatná.
 
Máris szemet vetett a Ferrari a meggyőző újoncszezont produkáló Max Verstappenre – pletykálják már régóta a paddockban. Találgatások szerint a 18 éves holland tehetségnek jó esélye lehet arra, hogy a csapattól csak egyéves szerződést kapó Kimi Räikkönen helyére üljön 2017-től – igaz, a Red Bull folyamatosan hangoztatja, hosszú távra kötelezték el őt.
 
„Nincs esélyük” – jelentette ki Helmut Marko az Auto Motor und Sportnak, amikor arról kérdezték, az élcsapatok megszerezhetik-e Verstappent. „Mindig többéves szerződéseket kötünk. De érdekesnek találom, hogy az emberek, akik túl veszélyesnek és felelőtlennek találták korábban egy 17 éves autóba ültetését, most hirtelen hajszolják őt” – szúrt oda a kritikusoknak.
 
A Scuderiával kapcsolatos pletykákat eddig Verstappen és édesapja is rendre cáfolta. Jos Verstappen ugyanakkor a Motorsport-Totalnak adott interjújában nemrég elmondta, ettől még örülnek, hogy máris a nagyokkal hozzák hírbe őket. „Ez fontos a karrierje szempontjából. A legfőbb dolog, hogy van egy tervünk, eszerint egy napon majd olyan autóba szeretnénk ülni, amellyel nyerni is tudunk” – tekintett előre. Hiába, minél több az érdeklődő, annál erősebb a tárgyalási pozíciójuk is.
 
Más kérdés persze, a Ferrari valóban komolyan gondolja-e, hogy Sebastian Vettel mellé egy ifjú titánt ültet. A csapat idén gyakran hangsúlyozta, sikerük egyik alapja, hogy a német remekül megérti egymást Kimi Räikkönennel, s nincsenek olyan viszályok házon belül, mint ami például a Mercedesnél jellemző. Verstappen idén nem egyszer bizonyította, egyetlen rutinosabb csapattársától sem ijed meg, ha előzésről, csatákról van szó, a tisztelet helyett nála csak a győzni akarás játszik. Azaz érkezése bizonyára felkavarná az állóvizet Maranellóban.
 
Vettel szerint azonban egyelőre korai is lenne erről beszélni, mivel a Toro Rosso újonca még nem elég érett arra, hogy a Ferrarinál vezessen. „Kimi jövőre mindenképpen a csapatnál marad. Hogy utána mi lesz, még nem tudom, de remélem, akkor is marad” – nyilatkozta a spanyol Marcának a négyszeres bajnok. Majd amikor arról kérdezték, mit szól hozzá, hogy sok szakértő már Ayrton Sennához, Michael Schumacherhez, vagy éppen hozzá hasonlítja Verstappent, Vettel elmondta: „Nem is tudom. Sok versenyző érkezik – egyesek fiatalabban, mások kevésbé. Annyi biztos, hogy sokkal fiatalabban jött az F1-be, mint Michael vagy akár én. De mindig nehéz az összehasonlítás. Próbálkozhatsz a számok alapján, de minden ember más. Max nagyon sok futamon zseniális volt, meg is érdemli a gratulációkat, de még nagyon fiatal, még nagyon hosszú út áll előtte.”
 
Verstappen teljesítményéről egyébként Räikkönen is elismerően nyilatkozott a közelmúltban, de kiemelte, egyáltalán nem aggasztják a vele kapcsolatos találgatások. „Sokat beszéltek arról, hogy túlságosan fiatal, de remek munkát végzett, és még fiatalon is lehetsz elég tapasztalt, hiszen manapság annyira korán kezdik a versenyzést” – védte meg a hollandot az a „Jégember”, aki hasonlóan kevés formaautós tapasztalattal mutatkozott be az F1-ben, mint most Verstappen.

Sebastian Vettel vicces pillanatai

2015.12.14. 08:11
Címkék: video

Sebastian Vettel vicces pillanatai egy videóban összefoglalva.

A Vettel-csodák tették nyerő autóvá idén a Ferrarit – Allison

2015.12.12. 20:24
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
A Sebastian Vettel által hozott plusz kellett ahhoz, hogy futamgyőztes autó váljon a Mercedestől egyelőre továbbra is elmaradó Ferrariból 2015-ben – vélekedik James Allison. A technikai igazgató hangsúlyozta, közben Kimi Räikkönen is jobban megnehezítette csapattársa életét, mint az eredményekből kitűnik.
 
A 2014-es mélyrepülés után igazi fordulatot hozott a Ferrari számára az idei szezon: második hely a konstruktőri bajnokságban, harmadik-negyedik pozíció a versenyzők küzdelmében a Mercedes mögött, és három futamgyőzelem volt a mérlegük. Ennyivel persze távolról sem elégszenek meg, 2016-ban ugyanis már nemcsak üldözők, igazi kihívók akarnak lenni.
 
James Allison, a csapat technikai igazgatója szerint erre minden esélyük meg is van. „Ha minden úgy sikerül, ahogy tervezzük, reális esélyünk lesz arra, hogy a következő év igazi klasszikussá váljon az F1 számára – a Ferrari szempontjából remélem, még erősebb lesz. De mondani könnyű, megcsinálni már sokkal nehezebb lesz” – nyilatkozta a BBC-nek a 47 éves szakember.
 
Majd arról is beszélt, hogy bár a győzelem nélküli 2014 után kimondottan elégedettek lehetnek idei három sikerükkel, jól tudják, hogy ez nem csupán autójuknak, de Sebastian Vettelnek is volt köszönhető. „Bahrein volt idén a leggyengébb versenye, ahol elkövetett egy-két hibát – ez mutatta meg leginkább, mit vitt véghez. Nem volt olyan jó az autónk, mint a Mercedesé, ez nyilvánvaló, de így is nyertünk három futamot. Sebastian nyerte mindhármat. És azért ő nyert háromszor, azért szerzett annyi dobogós helyezést, mert olyan apró csodákat kértünk tőle, amivel versenyképessé válhatott az autónk, ami amúgy nem volt nyerő versenygép. Ő pedig hozta ezeket a csodákat körről körre, futamról futamra, hétvégéről hétvégére. Aztán olykor, egy-két alkalommal a teljes év ezer köréből bizonyítékát láthattuk annak, hogy ő sem gép, hanem emberi lény. Ezen hibák mutatják meg, milyen nagyszerűen teljesített a többi versenyen” – méltatta bajnokát Allison.
 
Vettel emellett persze a versenyeken kívül, a garázsban, a gyárban is hozzátette a magáét a sikerekhez. A brit szakember szerint „nagyon könnyű vele együtt dolgozni”, mivel „pontosan tudja, milyen fontos a csapatmunka.” Elmondása szerint ő hasonlót csupán egyszer, a 2000 és 2004 közötti ferraris időszakában tapasztalt pályafutása során: Michael Schumacherrel. „A versenyzőktől leginkább azt várod el, hogy legyenek gyorsak és ne hibázzanak. De a gyors és nem hibázó versenyzők nem feltétlenül rokonszenvesek is, akikkel könnyű kijönni. Sebastian az egyik szokatlan figura, aki rendkívül egyenes, akivel nagyon könnyű. Nem jó, ha nincs egód, de ő visszafogja azt, hogy egy csoport, egy csapat része legyen. És ez egyfelől kellemessé teszi a személyét, másfelől jelentősen növeli a csapat erejét, mert a személy, akinek vasárnaponként teljesítenie kell, részese akar lenni ennek a csapatnak. Csak két olyan emberrel dolgoztam együtt, aki nagyon-nagyon értette, mennyire fontos a csapat részének lenni: az egyik Michael, a másik Sebastian volt. Ezzel persze nem akarom kisebbíteni a többieket – Sebastiannak és Michaelnek egyszerűen ez volt a különleges erőssége.”
 
Ami a „többieket” illeti, Kimi Räikkönen Vettelhez képest felemás évet zárt. Komoly ponthátrányt szedett össze csapatársával szemben, nem nyert futamot, ráadásul csak háromszor állt a dobogón, miközben kollégája 13-szor. Allison sem tagadja, a finnek van még min javítania, azonban jelezte, ő továbbra is hisz benne. „Bahreinben fantasztikus volt. De volt még pár másik alkalom is, amikor megizzasztotta Sebastiant, rákényszerítve, hogy igencsak tegye oda magát, ha le akarja őt győzni. Más versenyeken pedig, mint Silverstone-ban, Sebastian teljesen nyíltan elismerte, hogy képtelen tartani a lépést Kimivel a pálya bizonyos részein a versenyen, mert nem annyira gyors.”
 
„De máskor az év során Kimi hibákat követett el, balszerencsés volt, többször a műszaki hibák vetették őt vissza. Az év során ugyanakkor láthattuk, hogy Kimi nagyon is megdolgoztatja a pénzéért Sebastiant a pénzéért. Már nagyon várom a következő szezont, mert tudom, hogy a kapcsolatuk ugyanolyan erős marad, és látni fogjuk, mennyire hajtják egymást. Kimi rendkívül tapasztalt és erős versenyző, és kíváncsian várom, mire lesz képes a következő évben” – tekintett előre Alliison.

Máris kiderült, miből választhatnak a pilóták Melbourne-ben

2015.12.11. 20:05
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
A 2016-tól bevezetendő új gumiszabály értelmében a Pirelli már most nyilvánosságra hozta a jövő évi idénynyitó abroncsválasztásait. Konkrétumokat látva talán a nézők számára is érthetőbb lesz az új leosztás.
 
Még alig ért véget a 2015-ös szezon, a csapatoknak máris le kell adniuk gumiválasztásukat a 2016-os Ausztrál Nagydíj hétvégéjére, amely március 18-án kezdődik. Ennek az az oka, hogy a nyitottabbá tett előírások miatt a pilóták mostantól egyénileg választhatják ki a használni kívánt keverékeket, a Pirellinek viszont a gyártás és a szállítás miatt időben tudnia kell, hogy milyen abroncsokkal készüljön az adott versenyre. Az Európán kívüli futamok esetében 14 héttel az esemény előtt le kell adniuk a választásukat a csapatoknak, ennek az ideje pedig máris eljött, ezért a nagy sietség.
 
A Pirelli a közepes, a lágy és a szuperlágy keverékekkel készül Melbourne-re, hiszen az új rendszer értelmében már három különböző gumitípus áll rendelkezésre minden hétvégén. Az nem változott, hogy minden pilóta továbbra is összesen 13 garnitúrát használhat egy versenyhétvége során, ezekből viszont a Pirelli csak háromnak a használatát, illetve megőrzését tette kötelezővé.
 
Egy szett szuperlágyat kell mindenkinek hagynia az időmérő utolsó szakaszára, tehát akik eljutnak a Q3-ig, azoknak ott ezt kell használniuk, a korábban kiesők viszont megtarthatják azt a versenyre.
 
Emellett a Pirelli azt is közölte, hogy a közepes és a lágy keverékből is meg kell őrizni egy-egy szettet a futamra, de közülük csak az egyiket kell kötelezően használniuk a versenyzőknek, választásuk szerint. A megmaradt 10 szett milyenségéről minden pilóta egyénileg dönthet, abban bármilyen arányban lehetnek a közepes, a lágy vagy a szuperlágy gumik - a lényeg az, hogy a futamon legalább két különféle keveréket használjanak.
 
Arról persze, hogy ez a bonyolultnak látszó rendszer hogyan működik a gyakorlatban, és mennyire térnek majd el a taktikák egymástól a mezőnyben, majd csak az éles bevetés során kapunk választ, amikor végre elrajtol a 2016-os Ausztrál Nagydíj.

A Ferrari pilótái látogatóba a Santanderrnél

2015.12.11. 18:44
Címkék: video

A Santander 100 alkalmazottnak adott lehetőséget, hogy együtt edzenek Sebastian Vettellel, Esteban Gutiérrezzel és Marc Genével a Santander Group Citynél Boadilla Montéban (Madrid).

Abu Dhabi Nagydíj hivatalos összefoglaló

2015.12.10. 07:36
Címkék: video

Meghoztam az Abu Dhabi Nagydíj hivatalos összefoglaló videóját! Jó szórakozást hozzá!

Image and video hosting by TinyPic

 
Következő Nagydíj

      2018. április 29.; AZERI NAGYDÍJ

 
facebook

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

A fordító nem tökéletes !

 
Forma 1 - Versenynaptár

Image and video hosting by TinyPic

Akutális Nagydíj:
Azeri Nagydíj
2018.04.27 - PÉNTEK -  Magyar idő szerint
11:00 1. SZABADEDZÉS
15:00 2. SZABADEDZÉS
2018.04.28 - SZOMBAT  Magyar idő szerint
12:00 3. SZABADEDZÉS
15:00 IDŐMÉRŐ
2018.04.29. - VASÁRNAP Magyar idő szerint
14:10 VERSENY 
 
ismétlés; M4 Sport
2018.04.14 - SZOMBAT 
11:20 időmérő ismétlése
 
2018.04.15. - VASÁRNAP
19:45 verseny ismétlése
 
2018-as versenynaptár:
március 25. Ausztrál Nagydíj Melbourne/SV
április 8. Bahreini Nagydíj Szahír/SV
április 15. Kínai Nagydíj Sanghaj/DR
április 29. Azeri Nagydíj Baku
május 13. Spanyol Nagydíj Barcelona
május 27. Monacói Nagydíj Monte-Carlo
június 10. Kanadai Nagydíj Montreal
június 24. Francia Nagydíj Le Castellet
július 1. Osztrák Nagydíj Spielberg
július 8. Brit Nagydíj Silverstone
július 22. Német Nagydíj Hockenheim
július 29. Magyar Nagydíj Mogyoród
augusztus 26. Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
szeptember 2. Olasz Nagydíj Monza
szeptember 16. Szingapúri Nagydíj Szingapúr
szeptember 30. Orosz Nagydíj Szocsi
október 7. Japán Nagydíj Szuzuka
október 21. Amerikai Nagydíj Austin
október 28. Mexikói Nagydíj Mexikóváros
november 11. Brazil Nagydíj Sao Paulo
november 25. Abu-dzabi Nagydíj Jasz Marina
 
Teszt időpontok:
- 2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
- 2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt
 
______________________
 
 
Magyar Nagydíj

Image and video hosting by TinyPic

2018. Július 27.-28.-29. / Magyar Nagydíj 2018, Hungaroring, Mogyoród/ 

2018. július 31.- Augusztus 1 /  Szezon közi teszt - Hungaroring , Mogyoród/

A 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően idén is tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

Image and video hosting by TinyPic

 
 
twitter
 

Hírek    Minidrivers      Képek        Nagydíj      Videó     Teszt    Egyéb  Összefoglaló

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt