SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

Vettel: mindig számolni kell azzal, hogy valaki jobb nálad

2014.03.09. 21:22

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel számára nem magától értetődő a siker, még ha zsinórban is nyert négy címet és számtalan futamot. A Red Bull Racingre egy nehéz évkezdet várhat, így jobb, ha fejben tartja a mottót.

Vettelt tavaly rendszeresen kifütyülték a győzelmei után, és július óta senki más sem nyert futamot rajta kívül az F1-ben. A dominancia sokak szemében ellenszenvessé tette, míg mások irigykedve tekintetnek rá. Utóbbi akár dicséret vagy bók is lehet.

“Bizonyos értelemben igen”- felelte Vettel a Sport Bildnek.

“Meg kell dolgoznod az irigységért, az együttérzést pedig ajándékként kapod”- folytatta a négyszeres bajnok, akinek csapata egyelőre nincs az élmezőnyben.

“Ki akar az lenni, aki újra és újra kiesik, vagy pechje van? És az, akit az emberek ezért szeretnek. Én semmi esetre sem. Szívesebben ülök az autóban és nyerek”- foglalta össze egyszerűen a lényeget.

A tavalyi menetelés ellenére sem tartja magától értetődőnek a sikert – és a 2014-es szezonban ez jól jöhet, legalábbis az elején biztosan.

“Semmi esetre sem – ez rossz lenne”- válaszolt a német. “Nagyon is tisztelem a konkurenseimet. Nem húzok el, csapon le az ellenzőt, és vagyok meggyőződve arról, hogy senki sem tud legyőzni. Mindig számolnod kell azzal, hogy van valaki, aki jobb. Versenyzők, akik a határaimig kergetnek engem. Tehát mindig megpróbálok mindent beleadni, és ha végül ez elég, akkor boldog vagyok.”

Teljesen átépített Red Bull gurul pályára az Ausztrál Nagydíjon

2014.03.09. 19:36

Image and video hosting by TinyPic

A világbajnok istálló gőzerővel dolgozott az RB10-es konstrukción, melyet teljesen átépítettek a 2014-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra.

Mint ismeretes, a Red Bull Racing egy nagyon gyenge téli időszakot zárt, miközben alig tett meg „pár” kilométert. Elsősorban a Renault megbízhatósága miatt szenvedett a csapat, de Adrian Newey is hibázott, hiszen ezúttal talán túllőtt a célon a szuper-modern konstrukciójával.

A bajnok csapat mérnökei rengeteget dolgoztak a módosításokon, melynek eredményeképp egy teljesen átépített RB10-est láthatunk majd a következő héten Melbourne-ben.

„Az autó, amit Melbourne-ben használunk majd, csak kívülről lesz az a gép, mint amivel a téli időszakban dolgoztunk.” – erősítette meg Vettel a német Welt lap kérdésére.

„Az autó technikai felépítése teljesen más lesz. Ausztráliáig teljesen átalakul a gép.”

Vettel azonban tisztában van azzal, hogy ezek a nagy változások nem feltétlen jelentenek majd csodát.

„Csak a képregényekben működhet minden azonnal. Mivel csak néhány kört tudtunk megtenni az autóval a problémák miatt, nem igazán tudom megmondani, hogy hol állunk. A helyzet azonban nyilvánvalóan nehéz számunkra az első verseny előtt, de csak Melbourne-ben fogjuk tudni, hogy milyen messze vagyunk a riválisoktól.”

„Ebben a pillanatban semmi sem veszett el, mivel még egy versenyt sem teljesítettünk, így pontokat sem kaptunk. De nem mondhatjuk azt, hogy minden gond és nehézségek nélkül ment.”

Vettel, egy szerény és egyszerű négyszeres világbajnok

2014.03.09. 15:07

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel nem tartja magát igazán különleges embernek, és szereti a mindennapi dolgokat. Interjú a címvédővel a Welt am Sonntag hasábjain.

A Forma-1 idén gyökeresen megváltozott az új V6-os turbómotorokkal.

„A hang már nem olyan, mint régen. De ennek a csendesebb motornak is van előnye. Mivel ez most csendes és tompa, most sokkal jobban megértem és meghallom a mérnökök utasításait a pilótafülkében ülve. Éppen emiatt az idei évtől már nem lehet mentség az, hogy valamit rosszul értelmeztünk, vagy torz volt a hang.”

Négy egymást követő bajnoki cím után hogy lehet motiváltnak maradni?

„Független az eredményektől, mindig is szerettem volna a maximumot nyújtani. És mindenki számára nagyon világos lehet: nem jó érzés, ha veszítesz.”

Éppen ennek az ellenkezője teszi boldoggá a németet?

„Nagyon különleges érzést jelent ott állni a dobogón. Ami a legjobban hajt, az az állandó kihívás, mellyel mindennap szembesülök. Ott van az a bizonyos feszültség reggel a verseny előtt, ha nem jutok el a mosdóba, mert olyan ideges vagyok. És a nap, amit otthon töltök, és intenzíven edzek. Az egy kínzás. Az út a sikerhez jelenti számomra az igazi boldogságot.”

És vajon mi a helyzet a sebességgel?

„A sebesség fontos szerepet játszik az életemben. Egészséges vagyok, és szívesen sportolok. Bármiről is legyen szó, szívesen pattanok motorra. A motorozás az egyik ilyen kedves dolog számomra. A motoron ülve szabadabbnak érzem magam. Ilyenkor sokkal több levegő ér, valamint közelebb vagyok a földhöz és az emberekhez. Bárhol megállhatok, és parkolni is könnyebb. Ez így sokkal kevésbé bonyolultabb, mint autóval. Valami hasonlót érzek, amikor egy F1-es autóban ülök.”

Az előző szezonban rengetegen kifütyülték a bajnokot.

„Az elején nehéz volt ezt megérteni. Meg kellett tanulnom, hogy a folyamatos sikerek után egyre kevesebb dicséretet fogsz kapni. A dobogókon új arcokat és új hősöket akarsz látni. Nem vártam azt, hogy örüljenek nekem, de azt igen, hogy mindezt tiszteletben fogják tartani.”

Az elmúlt négy év sok mindenre megtanította Vettel-t.

„Nyugodtabb lettem. Szerintem ez valahol az első világbajnoki címemnél kezdődött. Fokozatosan egyre nyugodtabb lettem, és fejben is. Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé vagyok motivált, de kicsit lazábban veszem a dolgokat.”

Internet, vásárlás…

„Az interneten csak abroncsokat vásárolok. Egyébként nagyon konzervatív vagyok. A ruhákat, amiket viselek, a legtöbb esetben egy teljesen normális üzletben veszem meg. Nem vagyok egy olyan ember, aki egy kis képen nézi meg a ruhadarabokat a számítógéppel. Ha megveszek valamit, akkor azt előtte a tükörben szeretném látni magamon. Látni akarom, hogy az miként is áll rajtam.”

Ferrari, mint lehetséges következő állomás?

„Nem vagyok az a típus, aki amiatt vált csapatot, mert van némi probléma az aktuális autóval. Volt néhány szuper évünk a Renault-val és a Red Bull-lal. Mindig is azt mondtam magamnak, hogy két lábbal maradjak a földön. Ebben a pillanatban még semmi sem veszett el. Egy versenyt sem teljesítettünk még. Vannak bizonyos hibaforrások, de ez nem okoz pánikot.”

Vettel: Nem vagyok jó színész, és örülök, ha rossz vesztes vagyok

2014.03.09. 15:00

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel szerint addig jó, míg a vereségeket nem igazán tudja elviselni, mert ez is arra emlékezteti őt, hogy még mindig nagyon motivált és éhes a sikerre.

A négyszeres világbajnok sokat fejlődött az elmúlt években, de sokak szerint még mindig hajlamos a hisztikre, és ha valami nem úgy alakul, mint azt szeretné, akkor dühöngeni kezd, valamint Dr. Helmut Markóhoz, a Red Bull Motorsport tanácsadójához fordul segítségért.

Vettel a német Auto Bild Motorsport kérdésére őszintén válaszolt arra a kérdésre, hogy hogyan viseli el a kudarcokat.

„Nem vagyok jó színész.” – mondta 2010, 2011, 2012 és 2013 Forma-1 bajnoka.

„De hogy őszinte legyek, örülök, ha fáj a vereség, mivel nem amiatt vagyok itt, hogy veszítsek. Nyerni akarok, és mindannyian ezt akarjuk…”

„Normál esetében különösebben nem vagyunk boldogok, amikor csak a második, vagy a negyedik, esetleg körülményektől függően a tizedik helyet szerezzük meg. Csak akkor vagyok elégedett, ha már nem volt több az adott helyzetben.”

És mi a helyzet a győzelmi örömökkel?

„Ezek valójában nagyon spontán dolgok. Nem fogok minden győzelmet „fánkokkal” megünnepelni. Ha különleges az adott győzelem, akkor megteszem. A legfontosabb az, hogy újra képes legyél nyerni.”

Renault: Továbbra is a Red Bull a legfontosabb

2014.03.09. 09:54

Image and video hosting by TinyPic

A Renault Sport F1 nagyon bizakodó az új évad előtt, noha eddig gyakorlatilag csak problémákkal találták szembe magukat. A Red Bull még mindig a legfontosabb a franciák számára.

A Renault Sport F1 nagyon bizakodó az új évad előtt, noha eddig gyakorlatilag csak problémákkal találták szembe magukat. A Red Bull még mindig a legfontosabb a franciák számára.

A francia gyártó már idő előtt megkezdte az új V6-os egységek fejlesztését, ám ennek ellenére a téli tesztek nagyon gyengén alakultak a márka számára, miközben a Red Bull és a Lotus is rengeteget szenvedett a megbízhatósággal.
 
A Renault sokat dolgozott az elmúlt hetekben, és noha tett némi előrelépést, ez még mindig nem az, amit várnak a technikától. Az idő azonban szorítja őket, mivel a következő héten rendezik meg az évadnyitó Ausztrál Nagydíjat.
 
A Renault Sport F1 elnöke, Jean Michel Jalinier az olasz Omnicorse lapnak adott egy exkluzív interjút, melyben őszintén beszélt a problémákról és előttük álló kihívásokról.
 
„Nyilvánvaló, hogy jelenleg a versenytársaink mögött vagyunk. Ez elsősorban a Mercedesre értendő. Ennek ellenére továbbra is optimisták vagyunk a csomagunkat illetően, mely magában foglalja a motort, a turbót, az akkumulátort és az összes többi rendszert. A legnagyobb problémát jelenleg a szoftver jelenti, mely nem teszi lehetővé azt, hogy folyamatos munkát végezzünk.”
 
A Renault egysége azonban nagyon versenyképes lehet.
 
„Hamar látni fogják, hogy a motorunk nagyon versenyképes, de világos, hogy pillanatnyilag bajban vagyunk, és sokat kell dolgozunk a szoftveren, ami lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy simábban körözgessenek. Ez összefügg a nyomaték problémájával is, így ezeket a dolgokat még felül kell vizsgálnunk az előrelépés érdekében.”
 
A motor mechanikailag jól működik.
 
„Magával a motorral nincs nagyobb probléma, ugyanakkor minden a szoftvertől függ, ami Jerezben különösen nagy gondot okozott számunkra. Kezdetektől világos volt, hogy emiatt az ellenfeleink mögött vagyunk, és még Bahreinben sem sikerült közel kerülnünk hozzájuk, de reméljük, hogy mindez az első versenyen Ausztráliában már más lesz.”
 
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) február 28-án „befagyasztotta” az új motorok fejlesztését, így azokat már csak külön engedéllyel lehetne módosítani. A korábbi hírek szerint a Renault halasztást kért, de ezt végül nem kapta meg.
 
„Ez a befagyasztás nem jelent problémát számunkra, mert ismétlem, biztos vagyok benne, hogy egy jó csomagot hoztunk létre. Most a szoftveren kell dolgozunk, és nincs okunk aggódni a befagyasztás miatt. Abban is biztos vagyok, hogy már elértük a megfelelő szintet a teljesítményt és a nyomatékot illetően, és emiatt gondoljuk azt, hogy igazunk van, amikor ilyen magabiztosan beszélünk ezekről a dolgokról.”

Ausztrál Nagydíj 2013: Ez történt tavaly

2014.03.09. 09:49

Ezzel a videóval meg is kezdtük az éles hangolást a 2014-es Ausztrál Nagydíjra, amit oly sokan várnak már a rajongók közül.

Vettel és Ricciardo egymásnak tesznek fel kérdéseket

2014.03.08. 16:31

Image and video hosting by TinyPic

Kaptunk egy videót "Skysport - The F1 Show" című műsorból, amelyben Vettel és Ricciardo egymásnak tesznek fel kérdéseket! Nézzétek meg! A videóért kattins a képre, vagy ide

Vettel sokáig fent hagyná az 1-es rajtszámot az autóján

2014.03.08. 16:30

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel szerint Fernando Alonso idén ismét kemény kihívó lehet, mivel egy gyengébb autóból is kihozza a maximumot. A Red Bull Racingnek pedig össze kell kapnia magát, hogy biztos legyen a siker 2014-ben is.

Jövő héten elkezdődik az idei bajnokság, és Ausztráliában közelebbi képet kapunk arról, hogyan festenek az erőviszonyok. Vettel szerint egyvalamiben biztosak lehetünk: Alonso ott lesz a szeren.

“Ő az egyik legjobb versenyző jelenleg és ez igaz a mindenkori Forma-1-re is”- kezdte Vettel az Auto Bild Motorsportnak adott interjúban.

“Különösen idén lesz ismét kemény ellenfél, mert ahhoz a kategóriához tartozik, akik akkor is 100 százalékot préselnek ki az autóból, ha az nem tökéletes”- jegyezte meg a spanyol ellenfélről.

Az RB10 egyelőre az utóbbi csoportba tartozik, és a győzelem is távolinak tűnik. Kérdés, mikor lehet majd ismét gumit füstölni az örömmámorban?

“A ‘fánkokat’ különleges győzelmekre tartogatom. Ezen kívül először biztosítani kell azt, hogy újra nyerhessünk”- ismerte el a címvédő.

A rajongók örömmel fogadnák, ha idén kevesebb Vettel-győzelem lenne, de még valaki örülne a változatos Forma-1-nek: Bernie Ecclestone.

“Már gyakrabban mondta nekem, hogy lassítanom kellene, mivel egyáltalán nem látványos, amikor egy autó elhúz és eltűnik. Engem nem zavar”- jegyezte meg.

Az 5-ösr rajtszámot “tette félre magának” arra az esetre, ha nem sikerül a címvédés, de ragaszkodik az 1-eshez, mivel “büszkeséggel tölti el, hogy az autón lehet az 1-es”.

“És olyan sokáig szeretném fent hagyni, amennyire csak lehet.”

Ricciardo: Szeretném legyőzni Vettel-t

2014.03.08. 16:13

Image and video hosting by TinyPic

A Red Bull Racing ausztrál versenyzője maximálisan tiszteli a négyszeres világbajnok csapattársát, de a nap végén le akarja őt győzni.

Mark Webber távozott, akinek a helyét a Toro Rossótól érkezett fiatal ausztrál vette át. Daniel Ricciardo előtt hatalmas kihívás áll, hiszen ez lesz az első év, amikor egy top-istállónál versenyezhet, és nem utolsó sorban a címvédő Sebastian Vettel a csapattársa, aki 2010 óta legyőzhetetlen.
 
„A célom az idei szezont illetően az, hogy ott legyek a dobogón. Ez olyasvalami, amit még nem értem el a Forma-1-ben, így most ez az elsődleges célom, majd folyamatosan keményen kell nyomnom, hogy kihívást tudjak jelenteni Seb számára.” – mondta Daniel Ricciardo a Fox Sports kérdésére
 
„Kiváltságnak tartom, hogy egy négyszeres világbajnok mellett versenyezhetek, akitől sokat tanulhatok. Egy ideje már ismerem őt, és mivel a korkülönbség nem olyan nagy közöttünk, szeretünk egymással viccelődni a színfalak mögött. Ennek köszönhetően nagyon könnyen kijövünk egymással.”
 
„A pályán azonban már más lesz a helyzet. Ebben az esetben komolyra fordul a helyzet, ahogy az lenni is szokott az ellenfelek között. Tudom, hogy a legjobbját nyújtja majd, és azt hiszem, ő is tudja ezt rólam.”
 
„Egymást fogjuk motiválni, és majd meglátjuk, hogy ki jön ki ebből a legjobban. Remélhetőleg idén szerezhetek pár győzelmet is, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem akarok Seb előtt nyerni. Az eredeti terv az, hogy keményen dolgozzak továbbra is.”
 
Az Ausztrál Nagydíjon azonban jelen helyzet szerint nem tűnik valószínűnek, hogy Ricciardo a dobogóért harcolhat.
 
„Ami a versenyt illeti, úgy tűnik, hogy a Mercedes jelenti a legnagyobb fenyegetést. Lewis és Nico is erős lehet Melbourne-ben.”

Vettel: Nem a Red Bull a favorit Ausztrália előtt

2014.03.08. 13:40

Image and video hosting by TinyPic

A Red Bull Racing német világbajnok versenyzője sem számít egy könnyű hétvégére, miután a téli tesztidőszak rendkívül gyengére sikeredett számukra.

Sebastian Vettel

Idén a téli tesztidőszak ideje alatt nem tudtunk annyit kint lenni a pályán, mint amennyit szerettük volna, így sok munka vár ránk Melbourne-ben, de továbbra is örülünk annak, hogy hamarosan kezdetét veszi az első verseny. Nehéz megmondani, hogy hol állunk, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy nem mi vagyunk a favoritok a győzelmet illetően.
 
Több csapathoz képest is vannak elmaradásaink a kilométereket illetően, de mindent megteszünk azért, hogy utolérjük őket, és a legjobbunkat adjuk majd. Mindenre szükségünk lesz ehhez. Az Albert Parkban gyakran kiszámíthatatlan az időjárás Melbourne-ben, valamint vasárnap később kezdünk, mint máskor. De imádok a Forma-1-ben versenyezni és alig várom már, hogy ezt újra megtehessem.
 
Daniel Ricciardo
 
Nagyon örülök az új szezonnak. Mindig jó Melbourne-be utazni, mert ez egy nagyszerű város, és imádok az utcai pályákon vezetni. Ezek a versenyek általában elég izgalmasak szoktak lenni.
 
Ha az első verseny Malajziában, vagy Bahreinben lenne, akkor könnyebb lenne a rajt számomra a Red Bull színeiben, de valahol jó is, hogy otthon versenyezhetek először az évad során. Szórakoztató lesz, és remélhetőleg valamit majd meríthetünk a közönség pozitív energiájából, és végül egy jó eredményt érünk el.
 
Következő Nagydíj

      2018. március 25.; AUSZTRÁL NAGYDÍJ

 
facebook

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

A fordító nem tökéletes !

 
Forma 1 - Versenynaptár

Image and video hosting by TinyPic

Akutális Nagydíj:
Ausztrál Nagydíj
2018.03.23 Magyar idő szerint
02:00 1. SZABADEDZÉS
06:00 2. SZABADEDZÉS
2018.03.24 Magyar idő szerint
04:00 3. SZABADEDZÉS
07:00 IDŐMÉRŐ
2018.03.25 Magyar idő szerint
06:10 VERSENY (58 KÖR)
 
2018-as versenynaptár:
március 25. Ausztrál Nagydíj Melbourne
április 8. Bahreini Nagydíj Szahír
április 15. Kínai Nagydíj Sanghaj
április 29. Azeri Nagydíj Baku
május 13. Spanyol Nagydíj Barcelona
május 27. Monacói Nagydíj Monte-Carlo
június 10. Kanadai Nagydíj Montreal
június 24. Francia Nagydíj Le Castellet
július 1. Osztrák Nagydíj Spielberg
július 8. Brit Nagydíj Silverstone
július 22. Német Nagydíj Hockenheim
július 29. Magyar Nagydíj Mogyoród
augusztus 26. Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
szeptember 2. Olasz Nagydíj Monza
szeptember 16. Szingapúri Nagydíj Szingapúr
szeptember 30. Orosz Nagydíj Szocsi
október 7. Japán Nagydíj Szuzuka
október 21. Amerikai Nagydíj Austin
október 28. Mexikói Nagydíj Mexikóváros
november 11. Brazil Nagydíj Sao Paulo
november 25. Abu-dzabi Nagydíj Jasz Marina
 
Teszt időpontok:
- 2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
- 2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt
 
2018-as Pilóta Tabella:
 
2018-as Csapat Tabella:
 
Magyar Nagydíj

Image and video hosting by TinyPic

2018. Július 27.-28.-29. / Magyar Nagydíj 2018, Hungaroring, Mogyoród/ 

2018. július 31.- Augusztus 1 /  Szezon közi teszt - Hungaroring , Mogyoród/

A 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően idén is tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

Image and video hosting by TinyPic

 
 
twitter
 

Hírek    Minidrivers      Képek        Nagydíj      Videó     Teszt    Egyéb  Összefoglaló

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom