SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

Perez: Ricciardo ki fogja használni a lehetőséget!

2013.09.17. 12:07, hirado

Image and video hosting by TinyPic

Daniel Ricciardo hamar fel fogja venni az élmezőny ritmusát, és élni fog a Red Bull Racingtől kapott lehetőséggel, állítja az Autosportnak nyilatkozó Sergio Perez, aki a 2012-es esztendő végén került olyan helyzetbe, mint most az ausztrál, azaz egy középcsapatot elhagyva kellett a mezőny egyik legerősebb alakulatához csatlakoznia.

„Úgy gondolom, hogy az ő helyzetében nagyon fontos az, hogy a megfelelő hozzáállással közelítse meg a csapatváltást. Nagyon jól ismerem Danielt, sőt ha szabad így fogalmazni baráti kapcsolatot ápolok vele, szóval ki merem jelenteni, hogy az ő hozzáállásával nem lesznek problémák, azaz el fogja gyűrni az előtte álló nehézségeket” - kezdte a GP2-es bajnokság korábbi ezüstérmese. „Tudom, hogy azt várják tőle, hogy azonnal versenyképes legyen, és az élmezőnnyel harcoljon, de úgy gondolom, hogy kelleni fog neki egy kis idő ahhoz, hogy hozzászokjon a Red Bullhoz. Úgy gondolom, hogy ha a csapat olyan erős és következetes marad, mint amilyen eddig volt, hamar felveszi majd a harcot Sebastiannal is” - folytatta a mexikói.
Később kihangsúlyozta, hogy a tehetség önmagában nem lesz elég, hiszen Ricciardónak fejben is rendben kell lennie. „Biztos vagyok abban, hogy hatalmas nyomás nehezedik majd a vállára, egy olyan csapatban ugyanis mint a Red Bull, vagy a McLaren sokkal nagyobbak az elvárások is, mint mondjuk a Toro Rossónál, vagy mint az én esetemben a Saubernél voltak. Egy autóversenyzőnek azonban mindig száz százalékosa kell koncentrálnia a feladatára, én legalábbis azt hiszem, hogy ez a legjobb módja annak, hogy ezt a nyomást kezelni tudjuk. Abban az esetben, ha egy fiatal nem tudja elviselni azt a terhet, amit egy nagyobb csapat helyez rá, könnyen elveszítheti a pozícióját, mert egy-két éven belül jön egy másik tehetség!” - figyelmeztetett Perez.

"Hiányozni fog Webber rivalizálása"

2013.09.17. 08:51
saját fordítás

Image and video hosting by TinyPic

Vettel és Webber 2009 óta alkotnak a red bullnál egy csapatot. Ám Webber bejelentette, hogy elhagyja jövőre a Formula 1-et, ezért új versenyzőt kellett keríteni Sebastian Vettel mellé. Nemrégen jelentették be, hogy Mark Webber megüresedő helyére, Daniel Ricciardo kerül

Sebastian Vettel az alábbi interjúban elmondta, hogy hiányozni fog a jelenlegi csapattársa, Mark Webber.

"Mindenki azt gondol a kapcsolatunkról, amit akar, de a vége felé, mi keményen toltuk egymásnak. Ez hiányozni fog." - mondta Vettel

Webber elismerte az F1 Racing magazinnak, hogy azért hagyja abba a Forma 1-et, mert már nincs elég motivációja.  Ám Sebastian tagadta ezt az állítást.

"Mindig van egy - két kanyar, ahol Mark miatt megharapom az ajkamat. Megpróbálsz rájönni, hogy hogyan csinálja, és  ez meglehetősen elfoglal." - mondta Vettel

Webbernek és Vettelnek gyakran voltak nézeteltérései, de Vettel ragaszkodik, ahhoz, hogy hiányozni fog neki a rivalizálás. 

"Még ha másképpen is volt érzékelhető a kívülállóknak, fontos volt, hogy mindig ki voltam éhezve erre."- mondta Vettel

Visszatekintés a 2012-es Szingapúri hétvégére

2013.09.16. 21:55
saját írás

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel számára jól indult a 2012-es Szingapúri nagydíj hétvége, hiszen mindhárom szabadedzést megnyerte, viszont, amikor elérkezett az időmérő , akkor sajnos ketten is megelőzték. Sebastian Vettel a 2012-es Szingapúri időmérőn 3-ik helyen végzett Lewis Hamilton és a meglepetést okozó Pastor Maldonado mögött. Az időmérő leintése után Sebastian Vettel nem tagadta, hogy ennél jobb eredményre számított.
„Kissé csalódott vagyok, különösen a Q3 miatt. Persze sosem rossz a harmadik helyről rajtolni, és hosszú versenyünk lesz, ahol bármi megtörténhet”- mondta az akkor még kétszeres világbajnok, majd folytatta.
„Az autó teljesítménye és sebessége jó volt, de az időmérőn az utolsó lépés sajnos nem jött ki”
Sebastian nem tudta pontosan, hogy miért nem sikerült a maximumot kihoznia az autóból.
„Őszintén mondom, nem tudom. A sebességünk megvolt, de mégsem tudunk fejlődni. Bíztam benne, hogy képesek lehetünk 1:46 eleji időt futni, de nem sikerült. Kár érte, de a sebességünk rendben van. Az a fő, hogy jó időben legyünk a jó helyen” –fejezte be Vettel, aki akkor a tabella negyedik helyén állt.
A vasárnapi futamot Sebastian Vettel a magabiztos veztésével megnyerte. A Szingapúri sikere a 2012-es sorozatban csak a második győzelme volt a szezonban, amivel hátrányát csökkenteni tudta az akkor listavezető Alonsoval szemben.
„Szerintem ez az egyik legkeményebb verseny az idényben. Gyilkos a pálya, nagyon hepehupás és hosszú”- monda nyilatkozatát Vettel,.
„Egyértelmű, hogy profitáltunk Lewis (Hamilton) kieséséből, már néhány körrel korábban is láttam, hogy olajat folyat az autója. Mindent összevetve jó hétvégét zártunk, hihetetlenül örülök a győzelemnek, büszke vagyok”- folytatta Sebastian, aki akkori győzelmét a 2012. Szeptember 12-én 84 éves korában elhunyt Sid Watkins professzornak ajánlotta.
Sebbastian a pódiumon elmondta azt is, hogy a győzelmének köszönhetően felzárkózott Fernandóhoz. 
„Jobban állok, mint korábban. Fernando harmadik lett, és tíz pontot hoztam rajta. Sok verseny van még hátra, és nehéz megjósolni, hogy mi fog történni. Arra kell törekednünk, hogy mindig befejezzük a versenyeket. Kemény a bajnokság eddig, de még mindig versenyben vagyunk.” 
És mint tudjuk ez sikerült is. Hiszen Sebastian Vettel 2012-ben háromszoros világbajnok lett.

"A Pirelli nem felelős Sebastian Vettel uralmáért"

2013.09.16. 19:59
saját fordítás

Image and video hosting by TinyPic

A Pirelli motorsport igazgatója, Paul Hembrey szerint a kevésbé izgalmak a forma 1-ben nem a pirelli változásainak az oka.

Az olasz vállalatot okolták Sebastian Vettel uralkodása miatt, amikor a Brit Nagydíj után megváltoztatták a gumiabroncs összetételét.

„Véleményem szerint a Német és a Magyar Nagydíjak  voltak a legjobbak az eddig Német és Magyar Nagydíjaink közül. Úgy gondolom, hogy a panaszok okai nem mi vagyunk"

Hembrey elmondta, hogy nem felelősek Sebastian Vettel és a Red Bull uralkodása miatt.

"A Red Bull már azelőtt is vezette a bajnokságot, hogy változtattunk volna, és most is vezetnek. Nem változott semmi az élmezőnyben.  A Red Bull fantasztikus munkát végzett, akárcsak Sebastian. Úgy versenyzett Olaszországban, hogy gondjai voltak az első etapban, amikor az első kanyarban kockásra fékezte a gumiját, és amit egy fiatal, tapasztalatlan versenyző vélhetően nem tudott volna kezelni. Tehát el kell ismernünk a munkáját. Azért nyert, mert nagyon jó versenyző. A többiek feladata az lenne, hogy gyorsabbá tegyék az autójukat. A Red Bull talán kicsit meglépett most, de jövőre minden újrakezdődik, és talán mások kerülnek előnybe” – mondta Hembery. 

Megfelel Sebastian autója a Szingapúri pályához?

2013.09.16. 19:17
saját fordítás

Image and video hosting by TinyPic

A bajnokság szempontjából Szingapúr egy nagyon jó pálya a Red Bull és Vettel számára, aki a versenyzők tabelláján 53 ponttal vezet Alonsotól.

A red bullnak nagy a hátsó leszorítóerője és a tapadása, részben azért, mert így használják a kipufogógázok aerodinamikai hatását. A Red Bull ezzel a megoldással hatékonyabbnak minősül, mint bármelyik csapat. immár 2010 óta. Vettel vezetésével tökéletesen működik ez a megoldás.. 

A Red Bull egyik erőssége a Szingapúri pályán, hogy a kanyarban rendkívül gyorsak, mivel a leszorító erejük megakadályozza, hogy kicsússzon a kocsi hátulja. Ez a segítségükre válik a kanyarokban, és a pályán maradnak. Egy jó autónak is szüksége van front-end fogásra.

Szingapúrban sok közepes sebességű kanyar van, illetve falak, emiatt nem túl kedvező, ha az autó alul kormányozott, mert akkor nem tud szélesen kanyarodni, vagy akár a falhoz is csapódhat. A pilótáknak tudni kell pontosnak lenni.

A Red Bullnak nem a legjobb a front-end , de a kipufogórendszer és Vettel vezetési stílusa pótolja ezt.

Arra  lehet számítani, hogy a pálya a ferrarrinak kedvez, ha nem is arányosan. A mercedes csapat gyengélkedett Olaszországban és Belgiumban, de újra a pole pozícióért harcolnak majd. 

Londonba helyezik át a viaszszobrot Vettelről.

2013.09.16. 18:25
saját fordítás

Mint sok híres sztárról, Sebastian Vettelről is készült viasszobor, ami Berlinben a Madame Tussaud panoptikumban volt megtalálható

Mivel a viasszobrot a mai napon Londonba helyezik át a Madame Tussauds viaszmúzeumban.

Készült egy kép a kezdetekben, ahol Sebastian Vettel viaszfigurát fotózták le egy táblával Berlinben, miszerint Londonig 1093 km van, viszont most kaptuk a hírt, hogy a viaszszobor Dortmundnál jár.

Az alábbi linkre kattintva követni tudod térképen keresztül a Sebastian Vettel viaszfigura útvonalát Berlintől egészen Londonig.

Kattints ide és követsd a viaszfigurát

Image and video hosting by TinyPic

Boldog Születésnapot Heikki!!

2013.09.16. 18:10
saját írás

Ma töltötte be Sebastian Személyedzője Heikki Huovinen a 30. életévét ! Boldog Születésnapot kívánok Heikki Huovinen-nek mindenki nevében !

Image and video hosting by TinyPic

További szép hétfői napot

2013.09.16. 18:02

További szép hétfői napot kívánok minden kedves látogatómnak az alábbi videóval !! Sebastian Vettel és Mark Webber eltöltött egy estét Szingapúrban, amikor még Vettel  a Toro Rosso csapatnál versenyzett, Webber pedig a Red Bullnál.

Christian Horner apa lesz

2013.09.16. 09:55

Image and video hosting by TinyPic

Miután Romain Grosjean a nyáron apa lett, a Formula-1 nagy családja újabb gyermekkel bővül.

Három megszerzett egyéni és konstruktőri világbajnoki cím után, miközben a negyedik is úton van mindkét trófeából, a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner új kihívások elé néz. Szerdán került nyilvánosságra a hír, hogy a 39 esztendős brit szakember és kedvese, Beverley gyermekáldás elé néznek.

Módosult a Szingapúri pálya

2013.09.16. 09:06, forma1-live

Image and video hosting by TinyPic

Verseny szervezői Szingapúrban módosították a Marina Bay  elrendezését, a közelgő 2013 Formula 1 Singtel Szingapúri Nagydíjra.
 
A 10-es kanyarban lévő sikánt, az úgynevezett “Szingapúr Sling”-et, már eltávolították, és helyébe egy bal kanyart alakítottak ki.
 
A FIA általé végzett szimulációk szerint az autók sebessége ebben az átalakított kanyarban így akár 40 km / órával lehet gyorsabb.
 
A Ferrari pilótája Fernando Alonso szerint gyorsabb köridők lesznek idén:
“Szimulátoros tesztelésnél az új 10-es kanyar miatt körülbelül egy másodperccel gyorsabb köröket lehet autózni.”
 
Mivel a sebesség ezáltal növekedett, így szükséges volt plusz biztonsági akadályokat a pályába építeni.
 
Ennek kompenzálására a növekedés sebessége, egy extra réteg TecPro akadályok sorban a végén a Turn 10 elfolyó, mint a hozzáadott biztonsági intézkedés.
 
A 2013-as Forma-1 Singtel Szingapúri Nagydíj szeptember 20-22 között kerül megrendezésre.
 
Következő Nagydíj

      2018. március 25.; AUSZTRÁL NAGYDÍJ

 
facebook

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

A fordító nem tökéletes !

 
Forma 1 - Versenynaptár

Image and video hosting by TinyPic

Akutális Nagydíj:
Ausztrál Nagydíj
2018.03.23 Magyar idő szerint
02:00 1. SZABADEDZÉS
06:00 2. SZABADEDZÉS
2018.03.24 Magyar idő szerint
04:00 3. SZABADEDZÉS
07:00 IDŐMÉRŐ
2018.03.25 Magyar idő szerint
06:10 VERSENY (58 KÖR)
 
2018-as versenynaptár:
március 25. Ausztrál Nagydíj Melbourne
április 8. Bahreini Nagydíj Szahír
április 15. Kínai Nagydíj Sanghaj
április 29. Azeri Nagydíj Baku
május 13. Spanyol Nagydíj Barcelona
május 27. Monacói Nagydíj Monte-Carlo
június 10. Kanadai Nagydíj Montreal
június 24. Francia Nagydíj Le Castellet
július 1. Osztrák Nagydíj Spielberg
július 8. Brit Nagydíj Silverstone
július 22. Német Nagydíj Hockenheim
július 29. Magyar Nagydíj Mogyoród
augusztus 26. Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
szeptember 2. Olasz Nagydíj Monza
szeptember 16. Szingapúri Nagydíj Szingapúr
szeptember 30. Orosz Nagydíj Szocsi
október 7. Japán Nagydíj Szuzuka
október 21. Amerikai Nagydíj Austin
október 28. Mexikói Nagydíj Mexikóváros
november 11. Brazil Nagydíj Sao Paulo
november 25. Abu-dzabi Nagydíj Jasz Marina
 
Teszt időpontok:
- 2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
- 2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt
 
2018-as Pilóta Tabella:
 
2018-as Csapat Tabella:
 
Magyar Nagydíj

Image and video hosting by TinyPic

2018. Július 27.-28.-29. / Magyar Nagydíj 2018, Hungaroring, Mogyoród/ 

2018. július 31.- Augusztus 1 /  Szezon közi teszt - Hungaroring , Mogyoród/

A 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően idén is tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

Image and video hosting by TinyPic

 
 
twitter
 

Hírek    Minidrivers      Képek        Nagydíj      Videó     Teszt    Egyéb  Összefoglaló

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom