SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

Alonso nem akar a Red Bullhoz csatlakozni

2013.08.03. 15:47

Fernando Alonso nem kíván a Red Bull istállóhoz csatlakozni a jövő évben, és teljes mértékben elkötelezett jelenlegi munkaadója, a Ferrari iránt, állítja menedzsere, Flavio Briatore.

Azt követően, hogy a múlt hétvégi Magyar Nagydíjon felreppent a hír, miszerint a spanyol versenyző jó eséllyel pályázik Mark Webber megüresedő versenyzői ülésére a Red Bullnál, sokan szinte már elkönyvelték, hogy Alonso jövőre Sebastian Vettel csapattársaként fog versenyezni.

„Fernandónak szerződése van, és a szerződéseket tiszteletben kell tartani” – mondta a szakember a Gazzetta dello Sportnak. „Versenyzőm nem érez extra nyomást magán, hogy a Red Bullhoz csatlakozzon.”
 
„Az pedig teljesen normális egy versenyzőtől, hogy versenyképes autót szeretne, és a csapatnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy ezt biztosítani tudja számára. Ennyi az egész.”
 
„Alonso soha nem mondta, hogy távozni akar. A Ferrari-Alonso páros továbbra is győztes egységet alkot.”
 
Briatore azt is elmondta, hogy védence készen áll arra, hogy egy versenyképes csapattársat kapjon, ha a Ferrari végül úgy dönt, hogy Felipe Massát lecseréli 2014-re.
 
„Fernandónak soha nem volt problémája azzal, ha versenyeznie kell valakivel. Olyan, mint Senna. Ayrton mindig azt mondta, hogy bárkit mellé ültethetnek. Ez is mutatja az erejét” – folytatta az üzletember, aki hozzátette, Alonsónak nem Lewis Hamiltonnal volt problémája 2007-ben, mikor a McLarennél versenyzett, sokkal inkább az hozta ki a konfliktusokat, ahogyan a csapatot irányították.
 
„Ez azért volt, mert a McLaren mindent megtett azért, hogy konfliktushelyzeteket idézzen elő. Egy élcsapatnak meg kell tudnia oldani az ilyen helyzeteket és képesnek kell lennie arra, hogy két erős versenyzőt menedzseljen.”

Image and video hosting by TinyPic

Győztesek az első szezonban / összehasonlítás

2013.08.03. 07:59

Az alábbi bejegyzésben felsorolom, hogy ki mennyi futamot nyert az idei szezon első felében. Természetesen Sebastian nyert a legtöbbet 

  • Sebastian Vettel 4 alkalommal győzött (Malajzia, Bahrain, Kanada, Németország)
  • Fernando Alonso 2 alkalommal győzött (Kína, Spanyolország)
  • Nico Rosberg 2 alkalommal győzött (Monaco, Britannia
  • Kimi Raikönnen 1 alkalommal nyert (Ausztrália)
  • Lewis Hamilton 1 alkalommal nyert (Magyarország)

Tehát Sebastian és a red bull van az első helyen a ranglistán. Reméljük, hogy a második szezon ennél is jobban fog menni.

Sebastian Vettel és a Red Bull Racing jó úton halad, hogy megvédje a világbajnoki címet sikeresen.

Elkészítettem egy táblázatot, ahol összehasonlítottam az idei szezon  első felét és a tavalyi szezon első felét.

Versenyzők 2013-as szezon első fele 2012. - es szezon első fele
SEBASTIAN VETTEL 1. hely - 172 pont 3.hely - 110 pont
KIMI RAIKÖNNEN 2. hely - 134 pont 4. hely - 98 pont
FERNANDO ALONSO  3. hely - 133 pont 1. hely - 154 pont
LEWIS HAMILTON 4. hely - 124 pont 5. hely - 92 pont
MARK WEBBER 5. hely - 105 pont 2. hely - 120 pont
NICO ROSBERG 6. hely - 87 pont 6. hely - 76 pont
FELIPE MASSA 7. hely - 61 pont 14. hely - 23 pont
ROMAIN GROSJEAN 8. hely - 49 pont 8. hely - 61 pont
JENSON BUTTON 9. hely - 39 pont 7. hely - 68 pont
PAUL DI RESTA 10. hely - 36 pont 13. hely - 27 pont
ADRIAN SUTIL 11. hely - 23 pont nem versenyzett
SERGIO PÉREZ 12. hely - 18 pont 9. hely - 47 pont
JEAN ERIC VÉRGNE 13. hely - 13 pont 17. hely - 4 pont
DANIEL RICCIARDO 14. hely - 11 pont 18. hely - 2 pont

Image and video hosting by TinyPic

Hungaroring pódium

2013.08.03. 07:58

Találtam egy közelebbi felvételt a magyar nagydíj pódiumáról. Itt szín tisztán láthatjuk a 3 dobogós helyezettet.

Sebastian Vettel 1967 Austin Healey kocsiját mindenki megcsodálhatta

2013.08.03. 07:58

Vettel a kanadai nagydíjon 1967-es Austin Healey kocsival vonult fel a rajongók előtt. A Circuit Gilles Villeneuve-ben Montrealban, Kanadában...Nemrégiben a kocsit megcsodálhatták élőben az emberek.

Image and video hosting by TinyPic

Péntek délutáni kikapcsolódásként

2013.08.02. 16:17

További szép napot kíván a vettel.gportal.hu weboldal ezzel a vicces videóval ! :)

2012 Németországi Sajtótájékoztatón szórakozik a mikrofonnal Vettel.

"Olyan vagyok, mint bárki más "

2013.08.02. 15:13

A BBC megkérdezte Sebastiant, hogy hogyan kezeli a körülötte lévő felhajtásokat. Ő úgy gondolja, hogy semmi különleges nincs benne, és ugyanolyan ember, mint bárki más.

"Ez a része nem tetszik annyira. Szeretem a versenyzést, szeretem a kocsikat, szeretek vezetni, szeretem a forma 1 -et, viszont ez egy másik dolog. Sohasem láttam magam jobbnak vagy nagyobbnak bárki mástól. Találtam valami olyat, amiben nagyon jó vagyok, és amit nagyon szeretek, de ez még nem jelenti azt, hogy jobb lennék bárki mástól. Amikor sétálok az utcán egy normális srác vagyok. Az emberek felismernek, ami természetesen érthető, de a nap végén én is úgy megyek végig az utcán, mint bárki más." - Mondta Sebastian

Image and video hosting by TinyPic

"Ricciardonak nehéz dolga lesz Sebastiannal"

2013.08.02. 12:07

Még mindig kérdéses, hogy ki fogja pótolni Webber helyét a red bullba. Mindenki csak találgat, hogy vajon Kimi Raikönnen lesz az új társa Vettelnek, esetleg Ricciardo, vagy ne talán Alonso? És még annyi név felkerült a listára, hogy már nagyon kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést az új helyre. A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost korábban elárulta, hogy túl korainak tartsa Daniel Ricciardo Red Bullhoz való igazolását. Ám most úgy gondolja jó esélye van arra, hogy a red bull csapat versenyzővé váljon. Viszont elmondása szerint iszonyú nehéz dolga lesz Sebastiannal.

„Ennek valószínűsége elég magas – fogalmazott a Formula1.com-nak adott interjújában Ricciardo esetleges távozásáról. – A Red Bull érdeklődik iránta, de a döntést ők fogják meghozni. Még nem született határozat, de jelenlegi tudomásom szerint nagyon is lehetséges, hogy Danielt választják.”

Tost amondó, Ricciardo esélyeit jelentősen javította a silverstone-i teszt, amelyen egy fél nap erejéig a Red Bull-lal körözhetett a fiatal versenyzők gyakorlásán.

„Szerintem az elemzéseikből kiderült, hogy Daniel nagyon erős – különösen az időmérőkön. Folyamatosan építkezik, és még mindig hátravan egy fél szezon, amely során még több tapasztalatot szerezhet. Egy dolgot viszont sosem szabad elfelejtenie: azzal, hogy a Red Bullhoz igazol – egy háromszoros világbajnok csapathoz –, az átugrandó akadály igen magas lesz számára. Sebastian oldalán versenyezve jobb, ha megtanulod ezt – legalábbis ha nem akarsz megfulladni. És szerintem Daniel tudja is ezt.”

Tost ugyanakkor hangsúlyozza, Ricciardóra Vettel személye miatt is komoly feladat vár.

„Elég csak megnézni Sebet: háromszoros világbajnok – legalábbis most még –, ami igazolja hatalmas tehetségét. Nagyon fegyelmezett, ért a technikához, a paddock egyik legjobbja és kegyetlenül tud harcolni. Időről időre bizonyít, mégpedig egy olyan csapattal, amely vele együtt fejlődött. Amikor Seb elhagyta a Toro Rossót a Red Bull miatt, a csapat még nem volt győzelemre esélyes, mint manapság. Seb viszont nagyban hozzájárult ahhoz, hogy azzá váljanak. Ha tehát új fiú lép a színre, ezeknek mind tudatában kell lennie – és még nagyobb elszántsággal kell küzdenie azért, hogy legalább közel kerüljön Sebhez. Ez bizony brutális menet lesz” – jósolta a csapatfőnök.

Image and video hosting by TinyPic

Magazin az oldal számára?

2013.08.02. 09:35

Arra gondoltam, hogy míg a nyári szünetüket élik a versenyzők elkészíthetném az oldal számára az első oldal magazint.

Ez annyit jelent, hogy én fogom megtervezni ezt a magazint, amit az interneten online tudnátok elolvasni. A magazinban olvashattok Vettel elmúlt sikereiről, személyes életéről,láthattok vicces képeket, érdekes információkat, természetesen minden, ami friss hírek.. 

Viszont nem tudom, hogy erre mennyire lenne igényetek... Ezért egy szavazást hoztam létre, ahol tudtok szavazni.

Image and video hosting by TinyPic

Vettel Mallorcára megy nyaralni.

2013.08.02. 09:05

Félidő van a forma 1-ben, amit azt jelenti, hogy a versenyzők elmentek nyári szünetre. Sebastian Vettel Augusztus 5.-től Mallorca-ra megy el nyaralni. Ott kipihenheti a fáradalmait, és újult erővel vághat neki a második szezonnak.

Mallorca Spanyolország legnagyobb szigete, a Baleár-szigetek  tagja, mely a Földközi-tengerben, az Ibériai-félszigettől keltre található. A szigetcsoport többi tagjához (Ibiza, Formentera, és Menorca) hasonlóan közkedvelt turistacélpont. Mallorca az 1960-as évektől kezdve fokozatosan vált a „nyugati országokban” a tömegturizmus szinonímájává. Mallorca neve a latin insula maior („nagyobb sziget”) szó egy későbbi változatából, a Maiorica szóból származik. A sziget fővárosa Palma (Palma de Mallorca), mely egyben a Baleár-szigetek spanyol autonóm tartomány székhelye is. Mallorca nemzeti himnusza a La Balanguera. A sziget lakosai a katalán nyelv mallorcai nyelvjárását beszélik.

Image and video hosting by TinyPic

10 Kérdés Sebastian Vetteltől

2013.08.02. 08:53

A Sport Bild kitöltetett egy kérdőívet Sebastiannal.. Ami ki van emelve azt jelölte be Seb.

1..Az otthoni győzelem Nuerbergringben ...
x büszke vagyok rá
o fontos volt a világ-bajnokság
o szép győzelem volt
 
2.. A hangulat a pályán ...
x hatalmas volt
x inspirált
x különleges volt

3..Remélem, hogy .... (SEB válasza: "A ring örökre megmarad")
o Bernie megvásárolja a Nueberinget.
o ACDC megvásárolja a ringet
o A mercedes megvásárolja a ringet

4.. A következő cél ..
o a győzelem Hockenheimen
x a 4. cím
o a győzelem Austinon
 
5. A Mercedes-kockázata ...
o kisebb
x még mindig ugyanaz
o Nem érdekel
 
6. Az én nagy rivális jelenleg ... (SEB VÁLASZA: Nico )
x Alonso
x Kimi
x Hamilton
 
7. Úgy látom, hogy azúj gumiabroncsok Magyarországon.. ...
o jobb
o rosszabb
x biztonságosabb
 
8.. Nico Rosbergnek ......
x még van esélye a világbajnoki címre
o  a legjobb autója a régi volt
o  csinos a barátnője
 
9. Úgy gondolom, hogy amiért elmegy Webber az......
o kár
o jó neki
x veszteséget az F1-nek
 
10. Jövőre, inkább szívesen látnám csapattársamként a red bullnál......(SEB válasza.: "Nem érdekel")
o Kimi
o Daniel
o Vergne

Image and video hosting by TinyPic

 
Következő Nagydíj

      2018. március 25.; AUSZTRÁL NAGYDÍJ

 
facebook

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

A fordító nem tökéletes !

 
Forma 1 - Versenynaptár

Image and video hosting by TinyPic

Akutális Nagydíj:
Ausztrál Nagydíj
2018.03.23 Magyar idő szerint
02:00 1. SZABADEDZÉS
06:00 2. SZABADEDZÉS
2018.03.24 Magyar idő szerint
04:00 3. SZABADEDZÉS
07:00 IDŐMÉRŐ
2018.03.25 Magyar idő szerint
06:10 VERSENY (58 KÖR)
 
2018-as versenynaptár:
március 25. Ausztrál Nagydíj Melbourne
április 8. Bahreini Nagydíj Szahír
április 15. Kínai Nagydíj Sanghaj
április 29. Azeri Nagydíj Baku
május 13. Spanyol Nagydíj Barcelona
május 27. Monacói Nagydíj Monte-Carlo
június 10. Kanadai Nagydíj Montreal
június 24. Francia Nagydíj Le Castellet
július 1. Osztrák Nagydíj Spielberg
július 8. Brit Nagydíj Silverstone
július 22. Német Nagydíj Hockenheim
július 29. Magyar Nagydíj Mogyoród
augusztus 26. Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
szeptember 2. Olasz Nagydíj Monza
szeptember 16. Szingapúri Nagydíj Szingapúr
szeptember 30. Orosz Nagydíj Szocsi
október 7. Japán Nagydíj Szuzuka
október 21. Amerikai Nagydíj Austin
október 28. Mexikói Nagydíj Mexikóváros
november 11. Brazil Nagydíj Sao Paulo
november 25. Abu-dzabi Nagydíj Jasz Marina
 
Teszt időpontok:
- 2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
- 2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt
 
2018-as Pilóta Tabella:
 
2018-as Csapat Tabella:
 
Magyar Nagydíj

Image and video hosting by TinyPic

2018. Július 27.-28.-29. / Magyar Nagydíj 2018, Hungaroring, Mogyoród/ 

2018. július 31.- Augusztus 1 /  Szezon közi teszt - Hungaroring , Mogyoród/

A 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően idén is tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

Image and video hosting by TinyPic

 
 
twitter
 

Hírek    Minidrivers      Képek        Nagydíj      Videó     Teszt    Egyéb  Összefoglaló

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom