SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

Magyar Nagydíjról képek

2013.08.02. 08:51

Rengeteg képet töltöttem fel a magyar nagydíjról, amit az oldalon meg is nézhettek.

>> Ide kattintva megtekintheted a magyar nagydíjról készült képeket <<

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hungaroring videók

2013.08.01. 18:13

Nézelődtem a youtubeon és pár videót találtam az idei futamról

pódium

rajt

Vettel és Hamilton is sisakkal ajándékozta meg Alonsót

2013.08.01. 17:23

Fernando Alonso július 29-én töltötte be a 32. életévét.  Vettel  sisakkal ajándékozta meg a spanyol versenyzőt születésnapja alkalmából. Viszont nem csak ő, hanem Hamilton is sisakot adott Alonsonak. Ezáltal két sisakkal bővítette a gyűjteményét Fernando.

Még 2 sisak a gyűjteményembe. Vetteltől és Hamiltontól. Köszönöm! - írta Alonso.

Alonso nagy sisakgyűjtő és a fejfedőkért cserébe ő is átadja az aktuális sisakját a társaknak.

Image and video hosting by TinyPic

Rövid híreink

2013.08.01. 10:50

Kohl szerint, Vettel inkább ne nyafogjon a rádióban, amiért nem tudta megelőzni Kimit.

"A futam után próbálta szépíteni a dolgokat. Ha valaki nem tudja a pályán megelőzni a sportszerűen védekező ellenfelét, akkor inkább fogja be a száját és ne nyafogjon a rádión, hogy Kimi túl kevés helyet hagyott neki. Különösen, hogy a rajtnál a regnáló világbajnok is rendesen keménykedett Romain Grosjeannal. Jobb, ha mindenki először a saját portája előtt seper" – "Vettel az időmérő után azzal magyarázta a második rajthelyet, hogy nem tudott tökéletes kört futni. Hamilton sem. A rajtnál szerencséje volt, hogy Nico Rosberg nem támadta túl energikusan. A Button-karambolnál Vettel türelmetlen volt." mondta Peter Kohl. .

Image and video hosting by TinyPic

Hamilton ragaszkodik a bukósisak alapkoncepcióhoz, ha változtat a bukósisakján, hiszen azt szeretné, hogy évtizedek múlva is be tudják azonosítani a hozzá tartozó bukósisakot.

„Már próbálkoztam azzal, hogy alkalmanként változtatok rajta, de a koncepciót mindig is meg akartam hagyni, és törekedtem egy hasonló dizájnra.. Amikor felnőttem, és néztem a Forma-1-et, Ayrton mindig is egy rendkívül kultikus dizájnnal rendelkezett – azt sohasem fogod elfelejteni. Mindegy, hol vagy a világban: ha valaki megmutatja neked azt a dizájnt, tudod, hogy kihez tartozik.. Ha mondjuk 50 év múlva megmutatják Sebastian sisakját, nem fogod tudni, hogy az övé. Nem szeretném, hogy velem is ez történjen.. Ezért figyelek arra, hogy ha megváltoztatom a sisakom, akkor az még mindig az én sisakom, és mindig ugyanaz lesz az alapja”- mondta Hamilton.

2013 Hungaroring belső kamerás felvétel

2013.08.01. 10:30

Saját felvétel !

Alonso 2008-ban tárgyalt a Red bullal.

2013.08.01. 08:24

Mostanában nagy kérdés a Forma 1 világában, hogy vajon ki kerül Webber helyére. Nagyon sokan Kimi Raikönnent mondják, viszont ott van még a háttérbe szoruló Ricciardo is, valamint napjainkban felröppent a pletyka, hogy Alonso is esélyes lehet a red bull megüresedő helyére.

2008-ban Alonso a Red Bull csapattal tárgyalásokat folytatott, hogy a csapathoz átmegy, viszont túl sok pénzt kért, ezért nem lett belőle semmi. 2009-ben Vettel a Red Bullhoz ment, ezért Alonso maradt a renaultnál. Majd Alonso felvette a kapcsolatott 2009. év közepén a red bullal, de a red bull már nem volt hajlandó bevenni a csapatba.

" Ő nem fogadta el az első ajánlatot, ami nagy hiba volt. " - mondta el Alonsoról Christian Horner csapatfőnök.

Image and video hosting by TinyPic

2013 Hungaroring RAJT

2013.07.31. 22:07

Az alábbi videót én vettem fel. 2013 Hungaroring rajt. 

Vettel szerint a mercedes elég versenyképes lett

2013.07.31. 19:22

Sebastian Vettel immáron komolyan számolna a Mercedes erejével, mely úgy tűnik, hogy forró körülmények között is versenyképes.

„A Mercedes szombaton és vasárnap is nagyszerű munkát végzett. Megvolt a tempójuk ahhoz, hogy elöl autózzanak.” – ismerte el Sebastian Vettel 

„Úgy tűnt, hogy képesek voltak kontroll alatt tartani a gumikopást. Ez volt az első ilyen alkalom idén a Mercedestől. Monaco óta sokat fejlődtek. Most nem azt állítom, hogy mindez a teszt miatt van, én csak arra célzok, hogy attól a ponttól kezdődően kezdett el javulni a versenytempójuk.”

Image and video hosting by TinyPic

PEPE JEANS Fotósorozat

2013.07.31. 16:26

Az előbbi interjúhoz az alábbi fotósorozat kapcsolódik.

Újabb Pepe Jeans Fotósorozat került napvilágra Sebastianról. Mint tudjuk Seb a Pepe Jeans reklámarca.

>> Ide kattintva megnézheted a többi képet is <<

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Vettel a Pepe Jeans arca!

2013.07.31. 16:20

Változik a világ, és szerencsénkre a stílus már nem csak a divatszakma szereplőinek kiváltsága, a sportolók is előszeretettel dolgoznak együtt neves divatcégekkel. A Pepe Jeans London és az Infiniti Red Bull versenyző csapat együttműködéséből pedig igazán látványos dolgok születnek. Sebastian Vettelt, a csapat német tehetségét a márka faggatta stílusról, divatról és természetesen a Forma 1-ről.

Nem először állsz kamera elé. Hogy érzed magad, ha fotóznak? 
Nyilván jobban érzem magam a kocsimban, mint a kamera előtt, de őszintén szólva a stábtól, az emberektől és a fotóstól függ, most például kifejezetten kényelmesen éreztem magam, megkönnyítették a dolgom. Nem vagyok profi a pózolásban és ilyen dolgokban, de ez alkalommal nagyon nyugodt voltam és szerintem a képek is jók lettek.
 
Hogyan írnád le a stílusod?
Nagyon hasonló ahhoz, amit a fotózáson viseltünk: lezser, általában a pályán is farmerben vagyok. Azt hiszem, nincs is azon kívül más nadrágom otthon. Nagyon kényelmesen érzem magma benne egy inggel és valamivel, ami tetszik.
 
Mennyire fontos számodra a divat? Divatszakértőnek tartod magad?
Figyelek a divatra. Mindenki figyel, de nem tartom magam divatszakértőnek.
 
Van valamiféle rituáléd, amikor felöltözöl?
Nem hívnám rituálénak. Mielőtt elmész otthonról, nyilván megnézed magad a tükörben. Mindenki ezt teszi, de szerintem nem csinálok semmi extrát, mielőtt felöltözöm.
 
Melyek a ruhásszekrényed legfontosabb darabjai?
A farmerek. Folyton farmert hordok, csak akkor veszem le, ha aludni megyek, de nagyon jól érzem magam bennük azt leszámítva, hogy szeretem a különböző színeket. Szeretem őket párosítgatni, de nem vagyok egy divatszakértő, szóval csak remélni tudom, hogy az mindig jól néz ki. Általában elég laza vagyok.
 
Gyakran vásárolgatsz? Van valaki, aki segít neked?
Nem vagyok az a típus, aki elmegy shoppingolni, és felpróbál egy csomó ruhát, mielőtt megvesz valamit. Általában konkrét elképzelésem van arról, hogy mit kell felvennem, de nyilván van, hogy megtetszik ez-az. Általában egyedül shoppingolok, de nem túl gyakran, mert folyton utazom.
 
Szeretsz neten vásárolni?
Nem igazán szeretek, szeretem élőben látni a ruhákat, amiket hordani fogok. Ugyanazért, amiért megnézem magam a tükörben. Szeretném látni, hogy nézek ki.
 
Szerinted az első benyomás a legfontosabb?
Szerintem az első benyomás nagyon fontos, nem csak attól függ, hogy valaki, hogy néz ki, hanem, hogy mit visel. Habár nem konkrétan figyeled, hogy az a valaki milyen nadrágot vagy inget hord, de akkor is kapsz egy benyomást. Nyilván ha megismersz valakit, megtudsz többet róla, átlátsz az első benyomáson.
 
Van valaki, akinek a stílusát nagyra becsülöd?
Nem igazán, legalább is tudtatosan nincs. Amikor látsz valaki az utcán, az MTV-n, vagy reklámokban, magazinokban, feltűnik, hogy milyen jó a stílusa, aztán meglátod a ruhát a boltban és automatikusan megveszed. Nem vagyok az a típus, aki figyeli hogy az, akit látott milyen cipőt vagy nadrágot hordott, milyen a stílusa, és megpróbálja utánozni, vagy hasonlítani rá. Ez ízlés kérdése, inspirál, amit látsz, mert jól néz ki.
 
Elmondanád néhány szóban, milyen értékekkel rendelkezik egy kiváló Formula 1 versenyző?
Nem tudom, kérdezd a csapatkapitányt, ő foglalkoztatja a versenyzőket. (nevet)
Semmi kétség, hogy elsőként a gyorsaságot és a tehetséget kell megemlítenem, de ennél sokkal többről van szó: Elkötelezettség, fegyelem, akarat.
 
Nevezz meg három versenytársadat, akik rendelkeznek ezekkel az értékekkel.
Hát több, mint három értéket felsoroltam, de szerintem a legerősebb versenytáraim a pályán Fernando Alonso, Lewis Hamilton és szintén nagyon jó Jenson Button, aki nyugod tud maradni, amikor minten nagyon kaotikus, Mark Webber, aki nagyon tehetségesen vesz be bizonyos kanyarokat. Őt nagyon jól ismerem, hiszen a csapattársam, gyakran versenyzünk együtt, és nagyon gyors tud lenni bizonyos helyeken. Nico Rasberg nagyon sokoldalú személyiség, akkor is ott van, amikor nem is számítasz rá. Nagyon sok különböző karakter van, ahogy az életben is.
 
Mi volt a legjobb tanács, amit valaha a Formula 1-en adtak neked?
Nagyon sok jó tanácsot kaptam. A legjobb tanács talán az volt, “emlékezz, miért akartál itt lenni”. Amikor kisgyerek vagy és arról álmodsz, hogy a Formula 1-en versenyezz, az autóról, magáról a versenyről, minden olyan, mint egy álom. Amikor eléred a Formula 1-et, a jó dolgok mellett látod a rossz dolgokat is. A titok az, hogy ne hagyd, hogy a negatívumok befolyásolják azt, hogy mindig is erre vágytál, ezekre az autókra, a versenyzésre, hogy a világ legjobb autójában vesenyezz, a legjobb csapatra, csak emlékezz a jó dolgokra. Az embereknek különösen jó érzékük van arra, hogy mindennek meglássák a rossz oldalát, mindig lesz valami, ami nem jó, nem az, amit szerettél volna, de ahelyett, hogy találnál valamit, amiről lehet panaszkodni, inkább nézd a pozitívumokat.
 
Majdnem 20 év telt el azóta, hogy elkezdtél kartozni. Gondoltad valaha, hogy egyszer idáig eljutsz?
Nem, még csak nem is mertem álmodni erről. Amikor lépésről lépésre úton vagy a Formula 1 felé, a Formula 1 olyan messzinek tűnik, csak egy álom, és elképzeled, hogy egyszer te ülsz ezekben az autókban, de sosem gondoltam, hogy versenyeket nyerek és a bajnoki címért fogok harcolni.
 
Van egy versenynaplód a honlapodon, amiben beszámolsz a rajongóidnak. Mennyire tartod fontosnak a támogatásukat?
Szerintem még fontosabb a közvetlen kapcsolat, amikor megismered azokat az embereket, akik szurkolnak neked, de tény, hogy a honlap megkönnyíti, hogy kapcsolatban maradjunk, hogy folyamatosan tudassam őket mindenről, ott nézhetik a versenyt, és kicsit többet tudok nekik mesélni arról, hogy éreztem magam, milyen volt a verseny stb., egy mód, hogy tartsuk a kapcsolatot, de én olyan srác vagyok, aki jobban szereti a személyes kapcsolatot, amit nyilván nem egyszerű megoldani a rajongókkal, lehetetlen mindenkit üdvözölni, de az nagyon jó, amikor találkozol a rajongókkal, érzed, hogy ők tényleg szurkolnak neked és mögötted lesznek mindenben.
 
Melyik a legkifizetődőbb része ennek a munkának?
Az elégedettség. Nagyon sok munkát, energiát és időt belefektetek, de az elégedettség az, amihez hasonló öröm nem is érhet az életemben. Az egyik legjobb dolog a világon, ha boldoggá tesz, amit csinálsz, aki vagy és nyugodt szívvel tudsz aludni.
Egyre sikeresebb vagy, egyre többen látnak és ítélnek meg.
 
Hogyan tudsz megbirkózni vele? Hogyan egyezteted össze a sikert és a magánéleted?
Ezt a részét nem szeretem. Szeretek versenyezni, vezetni, szeretem az autókat, szeretem a Formula 1-nek ezt a részét, de az egyik a másikkal jár. Sose tartottam magamat jobbnak, vagy nagyobbnak, mint bárki mast. Találtam valamit, amit nagyon szeretek, amit szívesen csinálok, de ettől nem leszek több azoknál az embereknél, akiket látok az utcán sétálni. Én is csak egy vagyok közülük, és amikor az emberek felismernek, azt persze, megértem, de este, amikor sétálok az utcán csak szeretnék önmagam lenni.
 
Mit csinálsz a szabadidődben?
Szeretek önmagam lenni, a barátaimmal lenni, a tréning persze fontos része a munkámnak, nagyon szeretek edzeni, biciklizni, futni, gyakorlatokat csinálni, de szeretek normal dolgokatis csinálni, elmenni színházba, meginni valamit a barátaimmal, eljárni bulizni, csak átlagosnak lenni.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 
Következő Nagydíj

      2018. március 25.; AUSZTRÁL NAGYDÍJ

 
facebook

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

A fordító nem tökéletes !

 
Forma 1 - Versenynaptár

Image and video hosting by TinyPic

Akutális Nagydíj:
Ausztrál Nagydíj
2018.03.23 Magyar idő szerint
02:00 1. SZABADEDZÉS
06:00 2. SZABADEDZÉS
2018.03.24 Magyar idő szerint
04:00 3. SZABADEDZÉS
07:00 IDŐMÉRŐ
2018.03.25 Magyar idő szerint
06:10 VERSENY (58 KÖR)
 
2018-as versenynaptár:
március 25. Ausztrál Nagydíj Melbourne
április 8. Bahreini Nagydíj Szahír
április 15. Kínai Nagydíj Sanghaj
április 29. Azeri Nagydíj Baku
május 13. Spanyol Nagydíj Barcelona
május 27. Monacói Nagydíj Monte-Carlo
június 10. Kanadai Nagydíj Montreal
június 24. Francia Nagydíj Le Castellet
július 1. Osztrák Nagydíj Spielberg
július 8. Brit Nagydíj Silverstone
július 22. Német Nagydíj Hockenheim
július 29. Magyar Nagydíj Mogyoród
augusztus 26. Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
szeptember 2. Olasz Nagydíj Monza
szeptember 16. Szingapúri Nagydíj Szingapúr
szeptember 30. Orosz Nagydíj Szocsi
október 7. Japán Nagydíj Szuzuka
október 21. Amerikai Nagydíj Austin
október 28. Mexikói Nagydíj Mexikóváros
november 11. Brazil Nagydíj Sao Paulo
november 25. Abu-dzabi Nagydíj Jasz Marina
 
Teszt időpontok:
- 2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
- 2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt
 
2018-as Pilóta Tabella:
 
2018-as Csapat Tabella:
 
Magyar Nagydíj

Image and video hosting by TinyPic

2018. Július 27.-28.-29. / Magyar Nagydíj 2018, Hungaroring, Mogyoród/ 

2018. július 31.- Augusztus 1 /  Szezon közi teszt - Hungaroring , Mogyoród/

A 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően idén is tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

Image and video hosting by TinyPic

 
 
twitter
 

Hírek    Minidrivers      Képek        Nagydíj      Videó     Teszt    Egyéb  Összefoglaló

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!