Sebastian Vettel Blog

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Seb blogja: Orosz Nagydíj - 2016. Április 29.

  2016.05.01. 09:29

Image and video hosting by TinyPic

Elektromos problémám volt..

Sajnos ektromos problémánk volt, de biztos vagyok benne, megtudjuk javítani. Ez most mégis rossz számunkra, hiszen hiányzik néhány kör, főleg a hosszú etapnál, ahol verseny szimulációt gyakoroltunk volna. De Kimi megcsinálta a házi feladatot, így nem olyan rossz a helyzetünk. Oroszországban tudjuk mire számíthatunk. Még abból is tudunk tanulni, amit mások csináltak. A kvalifikációig még mindig van néhány dolog amin javítani kell. Azt hiszem az autó egyre jobb, de még is van néhány dolog amin javítanunk kell. A pálya nagyon piszkos volt reggel, majd napközben egyre jobb lett a helyzet. A nap további részében jól éreztem magam, az igaz hogy sok információ hiányzik a versenyre, de ott van még a holnap reggel, hiszen van még egy edzésünk.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Kínai Nagydíj - 2016. Április 17.

  2016.04.25. 21:32

Image and video hosting by TinyPic

Elégedett vagyok az első körben történtek ellenére..

Az ami történt az első körben , végül is verseny baleset volt. Én nem igazán tudtam hová menni, szendvicsként fogtak közre Kimi és Daniil. Nyilvánvalóan nagyon sajnálom ami történt, a saját csapattárssal ütközni nem jó. Ez szégyen volt mert tönkre tette a versenyünket, mind az enyém és a Kimiét is. Végül szerencsénk is volt, mert folytatni tudtuk mind a ketten. A biztonsági autó is segített, hogy valamennyire vissza jöjjünk. Kimi bezárta előttem a kanyart. Próbáltam behúzódni, helyet adni neki, de a hátam mögött jött Daniil. Elhatároztam , hogy megelőzöm Kimit, Daniil pedig engem. Kimi húzódott vissza balról, Kvyat pedig jött jobbról és nekem reagálnom kellet. Próbáltam visszahúzódni, és nem blokkolni a kerekeket, de nem volt erre lehetőségem és össze ütköztem Kimivel, ami bosszantó, mert az autó ezután megsérült, de utána fellendültünk és a szárnyat is kicseréltük a biztonsági autós fázis alatt. Összességében a sebességünk jó volt a stratégia rendben volt, a box kiállás fantasztikus volt, ennél többet nem is várhattam, azután ami az első körben történt. Reméljük Oroszországban egy simább verseny lesz.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Kínai Nagydíj - 2016. Április 16.

  2016.04.25. 21:30

Image and video hosting by TinyPic

Hibáztam az időmérőn..

Nem hiszem, hogy ma megérdemeltem volna, hogy az első háromba végezzek. Ma megmentettünk egy szett gumit és a szuper lágyon kezdünk holnap. Azt gondoltam megtudom csinálni egy körrel, de sajnos nem sikerült jól a köröm. Már az elején sokat vártam a gumiktól, majd ejtettem egy két hibát ami sok időt vett el tőlem. Így végül a köröm nem sikerült jól, de ez van és nem tudunk ezen most változtatni. Mindent egybe vetve, ez egy nagyon jó hétvége eddig, és holnap még jobb lehet. A rajt stratégiák különböznek ami nagyon érdekes lehet. Talán az elején tudunk egy jó rajtot venni, mint Ausztráliában is, talán megtudjuk ismételni. A célunk, hogy minél előrébb végezzünk, ahol a helyünk van.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Kínai Nagydíj - 2016. Április 15.

  2016.04.25. 21:28

Image and video hosting by TinyPic

Jó a csapat munka Kimivel de még van mit javulni...

Pénteken nem olyan fontos a pozíció, csak az elért pozíció érzése. Nekünk ma egy jó napunk volt, úgy éreztem az autó rendben volt, de van még min javítani, különösen az egyensúlyon. Ma este ez lesz a feladatunk, annak érdekébe, hogy a csúcsra érjünk. Viszont ma még csak péntek van, nem szabad sokat beleképzelni az időeredményekbe.  Ez a pálya keményen bánik a gumikkal, sokat csúszkáltam ma, és nagyon koptak a gumik. Néztem Kimi adataid és láttam hol volt gyorsabb. Ma délután különböző programon voltunk, és ezek hasznos információk számunkra, hogy összehasonlitsuk az eredményeinket, mert tanulhatunk egymástól.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Bahreini Nagydíj - 2016. Április 3.

  2016.04.25. 21:25

Image and video hosting by TinyPic

Ez egy hosszú szezon lesz..

Ez egy nagyon rövid verseny volt ma, ráadásul el sem fáradtam... Valami hiba volt és sok füstöt láttam a hátam mögött, ezért úgy döntöttünk félre állunk. Egy biztos, ez bosszantó, mert versenyezni vagyok itt. A probléma a tizenegyes kanyarban meglepetésként ért engem is és a csapatot is. Most meg kell fejtenünk a probléma okát, és tanulnunk kell belőle. Ez így nem ideális, és nem lehetünk büszkék rá. De volt egy jó téli felkészülés,és megyünk előre, bár nehéz,de tudjuk, hogy min lehet még javítani. Még mindig nagyon sok verseny van előttünk, nagyon hosszú év lesz, tehát ha ma annyira nem is volt jó, mi előre tekintünk és a következő versenyre próbálunk koncentrálni.. Kiminek gratulálok. Ez nagyon fontos volt, a verseny alatt támogattuk őt a garázs mint két oldaláról.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Bahreini Nagydíj - 2016. Április 2.

  2016.04.25. 21:23

Image and video hosting by TinyPic

Meglepett a Mercedes javulása...

Örülök, hogy a mai napon felvettük a harcot, majd holnap kiderül a verseny alatt, hogy hol is járunk. Ma nem történt olyan, amire panaszkodni kellene. Meglepetés volt számunkra, hogy Lewis és Nico a végén ennyit tudtak javulni. A pálya hasonló volt az előző versenyhez, és az időjárás is gyakorlatilag ugyan az volt. Holnap remélhetőleg egy jó rajtot tudunk venni, de nem biztos hogy olyan lesz mint Ausztráliában... Tudjuk, hogy még nem tartunk ott ahol szeretnénk, de azt hiszem, hogy mindent megteszünk ezért, még akkor is ha nehéz. A szezon elkezdődött és nekünk gondoskodni kell a műszaki fejlődésről, de ahogy már mondtam az autó nagy előrelépés az elmúlt évekhez képest, és több lehetőséget ad a javulásra. Igazából akkor tudunk majd többet, ha tíz versenyen túl vagyunk, de nekünk most első sorban a soron következő versenyre kell készülni, ahogy csak tudunk , mert van esély, hogy jól szerepeljünk és akár nyerhetünk is. Ez a hitem. Hogy igazam van-e vagy sem majd meglátjuk. De amit érzek az az öröm és, hogy imádok versenyezni. Amit tudok, hogy holnap nyerni szeretnék. Természetesen ha nagyobb sebességünk lenne, nagyobb esély lenne a győzelemre. De azt hiszem a helyes úton vagyunk, egy csapat vagyunk és együtt dolgozunk a javulásért. Ma jó nap volt számunkra, az autó egyensúlya jó volt, és azt kaptunk amit szerettünk volna, és ez a legfontosabb dolog.

 

Seb blogja: Bahreini Nagydíj - 2016. Április 1.

  2016.04.25. 21:21

Image and video hosting by TinyPic

Holnapra megpróbálunk jobbak lenni

Nem tudjuk még 100%-ig, hogy mi történt. Éreztem a négyes kanyarba, hogy elment az erő, ezért úgy döntöttem félre állok. Nem akartunk kockázatot vállalni, nehogy károsodjon a motor vagy az autó. Ez szomorú, mert sokkal több kört szerettem volna menni, de most ez van. Nyilvánvalóan fontos lett volna minél több kilométert megtenni , hogy minél több információt kapjunk a pénteki napon, de ami még ennél is fontosabb, hogy meggyőződjünk az autó jó lesz egész hétvégén és az egész szezonban. Azt hiszem, ha holnap minél jobb eredményt akarunk el érni, akkor használnunk kell a szuper lágy gumikat. Ez nem nagy titok. MA mindenki megpróbálta teljesíteni a házi feladatát. Ami engem illet én nem tudtam teljesíteni mindent, mert abba kellett hagynom, de Kiminek sikerült több kört menni, ami még jó lehet számunkra. Nem tudom a riválisok mit csináltak a mai napon. Azt gondolom, hogy még mindig tudunk javulni holnapra. Remélhetőleg kicsit közelebb leszünk a riválisokhoz, de majd meglátjuk.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Ausztrál Nagydíj - 2016. március 20.

  2016.04.25. 21:19

Image and video hosting by TinyPic

A piros zászló nem segített...

A kezdés nagyon jó volt, nagyon boldog voltam, hogy letudtam rajtolni a két előttem levő autót, eszembe jutott a tavalyi Magyarországi rajtom. Nagyon jó volt látni, hogy Kimi megelőzte a két Mercedest, és a második helyen hozta a tempóját. A piros zászló sajnos nem nekünk kedvezett, de az igazat megvallva a legfontosabb dolog az, hogy Fernando és Esteban is rendben vannak. Helyes döntés volt a verseny félbeszakítása. Elsőnek én mentem át a kritikus ponton és nagyon sok volt a törmelék a pályán. Természetesen az elvárások magasabbak voltak, hiszen nagyon erős volt a tavalyi év és probáltuk csökkenteni a különbséget. Tegnap kicsit le voltunk maradva, de ma egész közel voltunk a két Mercedeshez. Ez egy nagyon szoros verseny volt, sajnos kicsúsztam a fűre, és itt elment a második hely is. A mai nap így sikerült, bár többet szerettünk volna elérni ennél.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Ausztrál Nagydíj - 2016. március 19.

  2016.04.24. 14:51

Image and video hosting by TinyPic

Elégedett vagyok a 3. hellyel, viszont a kvalifikációval nem annyira..

A Mercedeshez képest kicsit jobban le vagyunk maradva mint gondoltuk, de elégedettek vagyunk a 3. és a 4. hellyel,különösen én, mivel számomra nehéz volt megtalálni a megfelelő ritmust a kvalifikáción. Úgy éreztem az autó jó, mégis el kellett teljen egy kis időnek amíg tökéletesnek éreztem,  és a Q3-ban vált tökéletessé. Volt egy nagyon jó köröm, de végén a különbség elég nagy volt, úgy éreztem, hogy az első kör elég jó volt. Ott tényleg nem volt a különbség fél másodperc sem, így inkább befejeztük és mentettünk egy szett gumit, bár jobb lett volna ha közelebb vagyunk. Ami az időmérőedzést illeti, nem értem, hogy az emberek miért most lepődnek meg annyira. Tudtuk, hogy ez fog történni, mégis sokan meg voltak lepődve, pedig meg volt minden jósolva. Az elején őrület volt, mindenki felsorakozott a boxutcában, és próbált egy jó kört menni, hogy elkerülje a kiesést. A Q2 és a Q3 egyaránt csendesen zajlott le. Szóval nem hiszem, hogy ez izgalmasabb lenne, egyértelműen tévút. A véleményem semmit nem változott ,de úgy tűnik valakinek még is tetszett, hisz ez a formátum volt ma.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Ausztrál Nagydíj - 2016. március 18.

  2016.04.24. 14:48

Image and video hosting by TinyPic

Nincs még minden veszve
 
Az edzés után a nap is kisütött, de előtte időként esett az eső ami elég volt ahhoz, hogy  a pálya bizonyos részei nedvesek maradjanak. Az biztos, hogy a feltételek nem voltak ideálisak, de mit tehettünk volna? Ugyan ez volt a helyzet mindenki számára. Mégis, én úgy gondolom, hogy a nap nem veszett el teljesen: jó volt, hogy legalább néhány kört tudtunk menni, így legalább megismertük az autót, de tekintve a hétvégi felkészülést a versenyre, nem túl sokat tudtunk tanulni ma.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Ausztrál Nagydíj - 2016. március 16.

  2016.04.24. 14:48

Image and video hosting by TinyPic

Ciao ragazzi
 
Az olaszom még nem tökéletes, de igyekszem mindig többet és többet tanulni...
A teszt Barcelonában jól ment, bár mindig van, amin javítani kell, de a helyes úton járunk, és reméljük ezt Melbourne-ban sikerül megmutatni.. Mindig nagy öröm számunkra, amikor elindul a világbajnokság Ausztráliában. Melbourne egy nagyon szép város, fiatalos és sportos. A környezet mindig szép. Mindig nagyon sok ferrari szurkoló támogat minket, még Ázsiából is érkeztek,  ami nincs olyan messze Ausztráliától. Ez a futam egy nagy meglepetés lesz a csapatoknak, amit mindenki élvezni fog.
 
Nagy üdvözlet mindenkinek..
Sebastian

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Seb blogja: Abu Dhabi Nagydíj - 2015. november 29.

  2016.01.24. 20:36
Image and video hosting by TinyPic
 
Ez az év egy csoda
 
Nyilvánvalóan újra a dobogón szerettem volna végezni, de azt hiszem ez volt a legtöbb amit kihozhattunk a mai napból. Az elején sok időt vesztettem el, de a végére fel tudtam zárkózni. A tempó jó volt, az első és utolsó etapban is, az autó is kiváló volt, és előznöm is sikerült párat. Boldog voltam, mert ez egy jó móka volt. Tudtuk, hogy Kimi előrébb van, ezért el is engedtem, mert nagyon különböző gumi stratégián voltunk. Nyilvánvaló volt, hogy ha Kimi elég közel kerül hozzám, akkor megadom a lehetőségek, hogy a Mercedeseket legyőzze, de sajnos ez nem volt elég, de én nem akartam az útjába állni. Azt hiszem, hogy elégedettek lehetünk ebben a szezonban.  Természetesen az utolsó lépés, hogy a Mercedest utolérjük az nehéz lesz, de ha megnézzük hol tartottunk az év elején, akkor ez egy csoda volt a szezonban. Én nem hiszem azt, hogy bármelyik csapat annyit javult volna egy év alatt mint mi. Most nagy mosollyal térünk vissza a garázsba, és készülünk a következő évre, ahol tovább szeretnénk növelni a mosolyok számát. Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakoztam a csapathoz, és egy fantasztikus nyitó évem volt a Ferrarinál. Remélhetőleg még sok sikert átélünk a jövőben.

Seb blogja: Abu Dhabi Nagydíj - 2015. november 28.

  2016.01.24. 20:35
Image and video hosting by TinyPic
 
Rosszul mértük fel a helyzetet.. 
 
Az autónak semmi baja nem volt, úgy gondoltuk, hogy elég gyorsak tudunk lenni a lágy gumikon, de a végén kiderült, hogy nem. Volt egy autó is előttünk, aminek nem kellett volna ott lennie. Rosszul ítéltük meg a helyzetet, így történt egy apró hiba nagy következményekkel, de a verseny holnap van és sok minden megtörténhet. Örülök, hogy Kimi az elsők között van. Szerencsére itt lehet előzni, és az autónk is gyors, de ezt csak holnap tudjuk megmondani, hogy pontosan mennyit. Lehet arról beszélni, hogy mit rontottunk el , de végül is tudjuk, így most nekünk kell előre lépnünk.

Seb blogja: Abu Dhabi Nagydíj - 2015. november 27.

  2016.01.24. 20:35
Image and video hosting by TinyPic
 
Van még mit javítani... 
 
Mindent egybe véve ez egy tipikus péntek volt, úgy gondolom, hogy még mindig tudunk javulni és nekünk javulni is kell. Egy kicsit le vagyunk maradva, szeretném ha a különbség kisebb lenne az előttünk levőkhöz képest és nagyobb a mögöttünk levőkhöz képest. A Force India meglepően gyors volt, akárcsak a Red Bull Racing is. Az első szabadedzésen elővettem a jegyzettömböm és és feljegyeztem, hogy mit kell még javítanunk.

Seb blogja: Brazil Nagydíj - 2015. november 15.

  2015.11.29. 15:21
Image and video hosting by TinyPic
 
Elégedett vagyok
 
Ez egy jó verseny volt! Közelebb voltunk a Mercedeshez, mint eddig valaha is voltunk, ez egy hatalmas eredmény, tekintve, hogy a Mercedes egész végig agresszív volt, hiszen nekik semmi veszíteni valójuk nem volt. Az biztos, hogy nem ez volt a legizgalmasabb verseny, sokáig nagyon egyedül voltam, de ez még mindig egy nagyon jó pálya, ami élvezetes minden egyes körben.  Nem egyszerű mindent jól csinálni, amikor a gumik már nem a legjobbak, de még mindig a határon szeretnénk autózni. Összességében nagyon boldog vagyok. Tudjuk, hogy a Mercedesnek nagyon erős motorja van és az autója is nagyon jó, a két pilótájuk pedig remek munkát végez. A csomagjuk nagyon erős és nagyon nehéz legyőzni őket. Továbbá ne felejtsük el, hogy nagyon sok volt a változás csapaton belül és ilyenkor idő kell, hogy össze szokjunk. A ritmust hamar felvettük, és az első futamon máris a dobogóra álltunk, a győzelem jött a második futamon, és úgy érzem, hogy többet fejlődtünk, mint bárki más. Most télen meg lesz a lehetőség, hogy előre lépjünk, igaz, hogy ezt a többi csapat is megteheti. Célunk az, hogy mi nagyobbat lépjünk előre, mint a többi csapat.  Azt mondták nekem, hogy több dobogós helyezést elértem első ferraris évemben, mint bármelyik más Ferraris pilóta: remélem, hogy jövőre ezeket a pódiumos helyezéseket, mind győzelemre tudom váltani. 

Seb blogja: Brazil Nagydíj - 2015. november 14.

  2015.11.29. 15:16

Image and video hosting by TinyPic

Egy jól eltervezett versenyt..

Szerettem volna sokkal közelebb kerülni a Mercedeshez, de ma ez volt a maximum. A Q2-ben úgy tűnt sikerül csökkenteni a különbséget, főleg Lewisszal szemben. Láttam, hogy Nico köre nem volt teljesen tiszta, ezért arra számítottam, hogy a Q3-ban közelebb leszünk. De aztán mind ketten javítani tudtak, így túl gyorsak voltak és nem tudtuk a lépést tartani velük. De majd meglátjuk mi lesz holnap, a versenyen általában közelebb szoktunk lenni. Annak érdekébe, hogy a Mercedes előtt legyünk egy nagyon gyors rajtot kell vennünk, bár nem túl hosszú az egyenes de egy jó rajt az mindig segít. A futamokon általában jobbak vagyunk, mint az időmérőn, talán elég közel tudunk lenni hozzájuk, és ha nyomást tudunk gyakorolni rájuk, akkor tudunk játszani a stratégiával is. Interlagos egy őrült hely, és sok minden történhet, soha nem lehet tudni, mit hoz a futam. Amikor megérkeztünk akkor eső volt várható, de aztán egész nap sütött a nap, és egy kis eső is volt különböző időpontokban. A célunk a holnapi napra, hogy mindent megtegyünk egy jó versenyért, avagy szeretnénk csodát tenni. Az esély megvan rá, és hiszünk is benne.

Seb blogja: Brazil Nagydíj - 2015. november 13.

  2015.11.29. 15:16

Image and video hosting by TinyPic

Ez egy nehéz nap volt
 
Összességében ez egy nehéz nap volt.  Nem sikerült a mai napon a legjobb időt autóznunk, így meg kell várnunk az elemzést. Remélhetőleg tudunk egy újabb lépést tenni a holnapi napra, és az autón is tudunk javítani. Ma mindenki sokat küzdött a gumikkal: úgy tűnik sokkal trükkösebb, mint tavaly volt,  de úgy gondolom, hogy mindenkinek csúszós volt. Próbáltam a legjobb időt futni, de sajnos nem voltam elég gyors. Az autó nagyon mozgott és nagyon csúszós volt. Remélhetőleg holnap jobb formában leszünk.

Seb blogja: Mexikói Nagydíj - 2015. október 31.

  2015.11.29. 15:14

Image and video hosting by TinyPic

Remélem a versenytempónk jó lesz

Amikor felébredtem ma reggel, és még a P3 után is azt gondoltam, hogy egy kicsit közelebb kerülünk ma a Mercedesszhez, de sajnos ez nem sikerült, és ismét kiderült, hogy a Mercedessz nagyon erős. Két egymást követő kört tettek meg, viszont nem használták fel az egy körben lévő összes energiájukat, úgyhogy a holnapi versenyen figyelnünk kell rájuk, mert azt gondolom, hogy nagyon gyorsak lesznek a versenyen. Megpróbálunk mindent megtenni, hogy mi legyünk a legjobbak, és harcoljunk, hiszen nincs semmi veszíteni valónk. A lehető legjobban Nicora kell figyelnünk, hiszen a célunk a második hely a bajnokságban, és mindent megfogunk azért tenni, hogy megtartsuk a második helyet. Remélem, hogy a versenytempónk a holnapi napon ugyanolyan jó lesz mint amilyen a pénteki napon volt. Természetesen mindig nehéz tudni, hogy mások mit csinálnak, de eltekintve ettől; a kemény gumiabroncsokon voltunk pénteken, és úgy tűnt, hogy nagyon gyorsak voltunk a hosszú egyenesekben. Remélem, hogy holnap is gyorsak leszünk. Ez lesz a legfontosabb versenyünk, bár úgy tűnhet, hogy egyszerű, de mégsem az, hiszen az alacsony tapadás miatt könnyen meglehet csúszni, mint ahogy láttam másoknál is, hogy küzdenek a gumik életben tartásával.

Seb blogja: Mexikói Nagydíj - 2015. november 1.

  2015.11.29. 15:13

Image and video hosting by TinyPic

Senki sem hibáztatható, azért, ami a futam elején történt

A mai versenyen nagyon rosszul rajtoltam, és miután összeütköztem Daniellel, nagyon dühös voltam, de úgy gondolom, hogy senki sem hibáztatható. Ő egyértelműen nem tudta elkerülni az ütközést, hiszen túl gyorsan történt minden, de ezek a dolgok bármikor megtörténhetnek. Ez benne van a versenyben, még akkor is, ha ez egy fájdalmas pont, és ha az pontosan az első kanyarban történik, majd kezdhetünk mindent elölről. Már ekkor tudtam, hogy a futamot már elvesztettem. Reméltem, hogy a biztonsági autó bejön korábban, de ez nem történt meg. Megpróbáltam mindent megtenni, de sajnos a két hiba már nem segített. Az utolsó hibával nyilvánvaló volt, hogy véget ért a versenyem, és nem vagyok erre büszke. Az autó jó volt, és a gyors tempóm is megvolt. Nagyon közel voltunk a Mercedeshez, talán ilyen közel még sosem voltunk hozzájuk. Mindent megpróbáltam, hogy sikerüljön újra visszatérni, de nem sikerült. Talán túlzottan erőltettem ezt; a legjobb magyarázat erre, hogy ez az én hibám volt.

Seb blogja: Mexikói Nagydíj - 2015. október 30.

  2015.11.29. 15:12

Image and video hosting by TinyPic

Fantasztikus kilátás

Ez egy érdekes nap volt, a pálya nagyon csúszós volt. Az alacsony tapadással mindenki küzdött a pályán. Meglepő módon a sebesség nagyon alacsony volt, én azt reméltem, hogy a gyors kanyarokban egy kicsit gyorsabbak leszünk. Remélhetőleg, ha több gumit viszünk fel a pályára, akkor kicsit javul a helyzet. Nagyon jó érzés volt látni, hogy már pénteken ennyi néző volt, ez egy különleges érzés, olyan mintha egy stadionba lépnénk be, ha jobbra vagy balra nézel, akkor látod a sok embert... Majd a nagy tribünök közt hajtunk át. Ez egy kicsit olyan mint Szingapúr, csak nagyobb és egy nagyszerűbb érzés. Azt hiszem okkal vagyunk elégedettek az eltelt nappal, de bízunk benne, hogy még tudunk javulni. Sajnos a nap végén az eső eleredt, de ez mindenkit ugyanúgy érintett. Biztos vagyok benne, hogy tudunk fejlődni holnapra, és egy nagyszerű időmérőt produkálunk.

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 
Fordító


A fordító nem tökéletes !

 

 
facebook

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

 

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 
twitter
 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!