SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )
Archívum - 2013.

pályabejárás Németországban

2013.07.05. 09:29

Tegnap már posztoltam a hírt, hogy Seb túl van a pályabejáráson Németországban. Hoztam 2 db képet erről az eseményről.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vettel, Nico Rosberg-et tartja veszélyesnek

2013.07.04. 18:45

Vettel szerint a W04 egy nagyon jó kis gépezet és meggyűlhet vele a baja a vasárnapi futamon. A háromszoros bajnok úgy gondolja, hogy Nico Rosberg a veszélyes vetélytárs.

"Az eredményei kiegyensúlyozottak. Természetesen neki is kijutott a hullámvasútból, de ez teljesen normális. Mindenekelőtt az időmérőn kell számolni a Mercedesszel, de a versenyen is egyre jobb a tempójuk. Ami a világbajnokságot illeti, ugyanannyi pontot szerezhetsz itt, mint minden más helyszínen. Természetesen különleges dolog hazai közönség előtt versenyezni, és nagyon örülök, hogy lehetőségem van rá – egyes versenyzőknek nincs lehetősége erre. Például nincs verseny Mexikóban, de Sergio biztosan nagyon szívesen versenyezne ott .. Jó dolog, hogy egy héten belül sikerült új abroncsokat hozni erre a versenyre. Ez így mindenkinek biztonságosabb. Természetesen a legutóbbi verseny nem volt túl kielégítő. Szóval tényleg jó, hogy új gumik vannak, de hogy mennyivel jobbak és mennyivel mások, azt nehéz megítélni; biztos vagyok benne, egy lépést jelentenek előre. Az nem számít, hogy változtat-e a bajnokság helyzetén. Ha a biztonságról beszélünk, jó, ha nem hallgatunk akárki véleményére, mivel egyesek mindig egyet fognak érteni, míg mások nem. Helyes, hogy a döntés fentről érkezett, és így a csapatoknak együtt kell élni ezzel. Az egyetlen érdekünk, hogy a sport biztonságos legyen, és eléggé örülök annak, hogy történik valami.”

Image and video hosting by TinyPic

közvéleménykutatás- kit látnának vettel mellett a rajongók?

2013.07.04. 18:30

A Red Bull Racing hivatalos facebook oldalán kérdezték meg a rajongókat, hogy kit látnának szívesebben Vettel mellett 2014-től. A rajongók szavazatai alapján 3 nevet tartalmaz méghozzá: Jean-Eric Vergne-t, Kimi Räikkönen-t és Daniel Ricciardo-t.

Christian Horner csapatfőnök igazat mondott, amikor ezen három opcióról beszélt a jövő évet illetően. Mark Webber F1-es távozása hivatalosnak tekinthető, miközben a sajtóban egyre többen pletykálják azt, hogy Räikkönen már egy ideje aláírt a címvédőhöz és ő veszi át a Porsche márkához szerződött ausztrál helyét.

Egyébként Daniel Riccardo elárulta, hogy szívesen átülne a red bull ülésébe.

„Természetesen jó dolog ilyesmiket hallani, és egyértelmű: ez egy olyan cockpit, melyet szívesen elfoglalnék. Silverstone-ban elég jól sikerültek a dolgaim – még akkor is, ha a verseny valamivel jobban is mehetett volna. Mindhárom napon folyamatosan gyors voltam és szereztem pár pontot is. Magammal vittem a pozitívumokat Silverstone-ból, de még van mit bizonyítanom, és van is még időm erre. Természetesen továbbra is komoly célokat fektettem le. Nem nyertem még versenyt. Folytatom, ahogy eddig is csináltam, és koncentrálok a munkámra”- mondta Ricciardo.

Image and video hosting by TinyPic

Ricciardónak vagy Raikkonennek adná oda a másik Red Bullt

2013.07.04. 17:10

Vettel többször is elmondta már, hogy nem ő fog dönteni jövőbeli csapattársa miatt. Viszont azt is elmondta, hogy Riccardónak vagy Raikkonnennek adná oda a másik Red Bullt.

„Ahogy Silverstone-ban is mondtam azután, hogy Mark bejelentette a visszavonulását, még mindig túl korai lenne, hogy erről beszéljünk. Ez még csak nem is az én döntésem… Daniel most itt ül mellettem, szóval, ha tehetném, odaadnám neki az ülést, de ha Kimi lenne itt, akkor neki adnám oda. Nem áll szándékomban, hogy jót vagy rosszat tegyek az emberekkel. Ez olyasmi, amit a csapat dönt el. Eddig nem igazán beszéltünk erről. Jelenleg más ad okot az aggodalomra, mivel az előző versenyen fel kellett adnunk a küzdelmet. Ez volt az elsőszámú gondunk, így helyre kellett hozni ezt a problémát, hogy biztosra menjünk, nem fogunk még egyszer kiállni a versenyből ugyanolyan oknál fogva. Talán ismét beszélni fogunk a versenyzőkről egyszer, de ahogy mondtam, ez nem az én döntésem. Amennyire én tudom, Daniel remek munkát végez, és a többi már nem rajtam múlik”- mondta Vettel.

Image and video hosting by TinyPic

Alonso nem irigykedik Vettelre

2013.07.04. 14:47

Fernando Alonso szerint valaki nem a címek díjak száma miatt lesz elégedett versenyző. Számára fontosabb, hogy elismerik és hogy folyamatosan a legjobbak között tartják számon. Vettel háromszoros világbajnok, míg Alonso egy újabb és jobb kocsira vár, hogy megszerezhesse a harmadik díjat. A DPA -nak elmondta Alonso, hogy nem irigykedik Vettelre.

„Mindenkinek más és más a karriere. Sikeres voltam a múltban. Különböző topcsapatoknak vezettem. Egy címmel kevesebb van, de nagy támogatásban van részem és elismernek.  Számomra ez bizonyos értelemben jobb, mint egy további cím. A munkám része, hogy a lehető legjobbat tegyem, amit csak tudok. Olykor a negyedik vagyok a bajnokságban, máskor pedig megnyerem. Boldognak kell lenned, és én az vagyok jelenleg” - Mondta Alonso

Image and video hosting by TinyPic

Vettel hazai pályán szeretné megmutatni mit tud

2013.07.04. 14:28

Ross Brawn szerint jót tenne ha Hamilton nyerné meg az idei Német Nagydíjat. Véleménye szerint motiválná és lökést adna neki, hogy az ő kocsija a leggyorsabb odakint.

Bár Vettel még nem nyert hazai pályán díjat. Sőt még júliusban sem nyert versenyt pályafutása alatt, ezért úgy gondolja, hogy most jött el az ő ideje.

„Nincs júliusi átok. Pont ellenkezőleg, a hazai pálya előnyt jelent, így idén ismét meg fogom próbálni”- fejtette ki Vettel a Sport Bildnek.

A pályán kívül odamondogató beszólásokkal Vettel nem törődik. 

„Természetesen tudok róluk, de nem hagyom, hogy befolyásoljanak. A világbajnokság szempontjából nem döntő jelentőségű az, ha valaki olyasmit mond, ami tetszik nekem vagy sem. Talán úgy gondolják, hogy ezzel előnyre tesznek szert, de nem nekem valóak ezek a játszmák – nincs olyan érzésem, hogy vissza kellene vágnom. Azt preferálom, hogy a pályán válaszoljak”

Szerdán az F1 részvényesei összeültek a Nürburgringen, hogy megvitassák a kialakult gumihelyzetet, a versenyzőket pedig Hülkenberg képviselte. A sauberes a Skynak elmondta, nyugodtan vág neki ennek a hétvégének.

„Most már nincsenek rossz érzéseim ezzel a hétvégével kapcsolatban. A Pirelli kicseréli a palástokat erre a hétvégére, így a gumiknak biztonságosabbnak kellene lennie.”

Image and video hosting by TinyPic

Seb túl van a pályabejáráson Németországban

2013.07.04. 14:19

A holnapi napon megkezdődik  a szabadedzés a forma 1 világában. A tét a német nagydíj. Vasárnap eldől, hogy ki lesz a győztes. Reméljük Seb ! :) A mai napon Sebastian Vettel túl van a pályabejáráson Németországban.

Image and video hosting by TinyPic

"Alonso: Minden jót, Sebastian – de nem vasárnapra!"

2013.07.04. 11:09

Tegnap ünnepelte Sebastian Vettel a 26. életévét. Többek között Alonso is felköszöntötte mondván, hogy a vasárnapi futamra nem kíván neki sok szerencsét.

" Minden jót kívánok Sebastiannak a mai napra, de vasárnapra nem feltétlenül"

Fernando Alonso Silverstone-ban közelebb került az éllovashoz, Sebastian Vettelhez a tabella listán, ám a Német Nagydíj előtt kevésbé optimista.

„Fontos, hogy a következő futamokon közelebb kerüljünk. Ehhez viszont jobban kell dolgoznunk és gyorsabbá is kell válnunk. Még mindig nem vagyunk elég jók ahhoz, hogy előtte végezzünk. Pedig ez a tervünk” – mondta Alonso

A csapat sportigazgatója, Massimo Rivola hasonlóan óvatosan fogalmazott nürburgringi esélyeikkel kapcsolatban:

„Nehéz előre megmondani, versenyképesek leszünk-e, vagy sem. Bizonyosan melegebb lesz, mint Silverstone-ban, de azért szó sincs a malajziai hőségről” – utalt az őket az utóbbi két futamhétvégén rendre kissé megtréfáló hűvös időjárás szerepére.

„Biztosan nem lesz egyszerű legyőzni a Red Bullt és a Mercedest, de a célunk ez. Ha közelebb tudnánk kerülni az élmezőnyhöz a rajtrácson, optimistábban vághatnánk neki a vasárnapnak is.”

Image and video hosting by TinyPic

születésnapi autó

2013.07.03. 22:24

Július 3-án, azaz a mai napon töltötte be Vettel a 26. életévét. A tegnapi napon a születésnapja előestéjén vette át a legújabb cégautóját a Infiniti FX Vettel Editiont. Érdekesség, hogy a kocsit róla nevezték el.

"Büszke vagyok rá, hogy a tulajdonosa lehetek annak az Infinitinek, amelynek a fejlesztésében is segíthettem. A nagyszerű teljesítménye és a közvetlen kormányzása tökéletesen passzol a hétköznapjaimhoz. Az FX Vettel Edition vezetése nagyszerű móka, szeretem, hogy mennyire egyedi. Biztos vagyok benne, hogy a többi Infiniti tulajdonos ugyanígy érzi majd.”– mondta Vettel.

Image and video hosting by TinyPic

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SEBI !!

2013.07.03. 20:10

Először is ma van Seb születésnapja. Nagyon Sok Boldog Születésnapot !!

Aki még nem ismerne Melanie vagyok a www.gportal.hu/swag szerkesztője. A személyes oldalam előtt Justin Bieber oldalt szerkesztettem a gportálon, de azzal felhagytam. Úgy gondoltam, hogy újra belevágok egy rajongói oldalba és Seb-re esett a választásom. Az oldal még nagyon kezdetleges, de nagyon igyekszem, hogy minden információt megtaláljatok Vettelről! :)

Image and video hosting by TinyPic

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Fordító


A fordító nem tökéletes !

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live

 
Forma 1

A 2017-es szezonnak vége! Világbajnok: Lewis Hamilton; Sebastian Vettel 2.

+2017 Tabella

 
eseménynaptár

- 2018. Február 26- Március 1 Barcelona Teszt
2018.Március 6-9 Barcelona Teszt
2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt

Image and video hosting by TinyPic

 
Naptár
2018. Január
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Magyar Nagydíj

A 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően szintén tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 
forever

Image and video hosting by TinyPic

 

 

lap tetejére

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
 
© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Elõre is köszönjük, hogy pár percet szánsz segítségre, adód 1%-a sokat jelent. Adj, azért hogy mi is segíthessünk.    *****    A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!