SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )
Archívum - 2016.

Így fest a 2017-es Ferrari

2016.12.23. 06:51
Címkék: hírek képek

A grafikus Sean Bull valamihez nagyon ért, a jövő évi F1-es kocsik megrajzolásához. Ezúttal nagyon élethű fotókat osztott meg, hogy minden eddiginél hitelesebb rajzokat készítsen a jövő évi autókról.

Image and video hosting by TinyPic

***HÍREK***

BAL OLDALRA felkerült a NAVIGÁCIÓ ALATT található egy olyan link, ahová a Forma 1-es pilótáiról található meg hírek, hogy ők hogyanis töltik ezt a kis időt a szünidőben.

- HÍREK A TÖBBIEKRŐL - 
Így töltik a Forma 1 -es pilóták a téli szünetet!

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

#StayBright

2016.12.22. 19:01
Címkék: hírek képek

Image and video hosting by TinyPic

A mezőny számos tagja csatlakozott az FIA egy balesetmegelőzési kampányához, amelyben a láthatósági mellény fontosságára hívják fel a figyelmet. 

Image and video hosting by TinyPic

Vettel számára figyelmeztetés Marchionne nyugodtsága?

2016.12.22. 17:14
Image and video hosting by TinyPic
 
A Ferrari elnöke jelezte, körül fognak nézni a versenyzőpiacon 2018 előtt, azaz nincs garancia rá, hogy nem változtatnak versenyzőpárosukon. Sergio Marchionne máris taktikai játszmába kezdett volna Sebastian Vettellel?
 
Érdekes kijelentéseket tett Sergio Marchionne a Ferrari karácsonyi rendezvényén, melyek kapcsán újra terítékre került Sebastian Vettel és a Scuderia viszonya. A történet valójában valamikor Japánban kezdődött, ahol Maurizio Arrivabene azt nyilatkozta, a négyszeres világbajnok helye sem garantált hosszú távon a Ferrarinál, ha nem nyújt elég jó teljesítményt. Azóta megy a találgatás arról, hogy a csapat és versenyzője között nem feltétel nélküli a kölcsönös bizalom.
 
Vettelnek 2017 végéig szól a szerződése, és Sergio Marchionne elnök most utalást tett arra, hogy nem igazán tart versenyzője elvesztésétől sem. Leszögezte, miután mindkét versenyzőjük helye a következő év végéig biztosított, szétnéznek a piacon. „Természetesen körülnézünk, de vannak izgalmas fiataljaink is, mint Antonio Fuoco, aki remekül dolgozik a szimulátorban, Charles Leclerc, aki megnyerte a GP3-as bajnokságot, valamint Antonio Giovinazzi, aki a harmadik számú versenyzőnk lesz, a szimulátorban dolgozik, és esélyt kap pár pénteki bevetésre a Sauberrel” – fogalmazott.
 
Egyúttal azt is jelezte, javulást vár Vetteltől. „Nyerő autót kell adnunk Sebastian számára, hogy kényelmesebb helyzetbe kerüljön, hogy tudhassa, mit kell tennie. Nem lehet olyan ideges, mint Mexikóban volt. Azért már bocsánatot is kért. Összeszedettnek kell lennie ahhoz, hogy a legjobbját tudja nyújtani. Nem sietünk a szerződéshosszabbítással, előbb újra nyerni szeretnénk” – jelezte.
 
Szavait többféleképpen értelmezhetjük. Egyfelől tekinthetjük nyomásgyakorlásnak is a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalások megkezdése előtt. Vettelt nemrég hírbe hozták a Mercedesszel, ahol 2018-ban akár esélye lehet az egyik ülésre, s mindez a Scuderia számára jelenthet nyomást. Marchionne kijelentéseivel most azt jelezte, nem olyan nagyot, mint elsőre gondolnánk. Mások szerint Vettel és a Ferrari vezetőjének kapcsolata távolról sem olyan harmonikus, mint amilyennek 2015-ös sikereik során még tűnt, s ha a csapat nem teljesít jól, a német valóban távozhat.
 
Carlo Vanzini, a Sky olasz riportere ott volt a Ferrari karácsonyi rendezvényén, és minden rejtettnek tűnő üzenet ellenére is úgy érzi, mindkét fél érdeke a közös folytatás. „A Ferrari nem siet a hosszabbítással, és úgy tűnik, Marchionne nem fél Vettel elvesztésétől, mert hiszi, hogy jó autót adnak neki 2017-ben. Természetesen vannak, akik úgy érzik, Lewis Hamiltonnak egyszer a Ferrarinál is ki kell próbálnia magát, de sok múlik azon, mi történik Bottas és a Mercedes között, és milyen sokáig tart” – vélekedett az olasz.
 
„A Ferrari erős helyzetben lesz. Legutóbb 1995-ben fordult elő velük, hogy egyszerre két versenyzőjüknek is lejárt a szerződése. Akkor Gerhard Bergert és Jean Alesit Michael Schumacherre és Eddie Irvine-ra cserélték. De az alapvető cél az, hogy Sebbel folytatják, és elérik az álmukat: együtt nyernek.”
 
Maurizio Arrivabene igyekezett elejét venni a Vettel távozásával és elkedvetlenedésével kapcsolatos találgatásoknak. „Nincs problémám Sebastian Vettellel. Ennél többet nem tudok mondani. Ha nem lenne motivált, nem ülne itt a szimulátorban, és dolgozna ilyen keményen. Hogy mire képes akkor, ha megvan az autója és nincsenek nehézségei, azt az utolsó versenyen Abu-Dzabiban láthattuk. Többször is mondtam már, nagyon nyerni akar a Ferrarival. Ez a célja, ahogy a miénk is. A hosszabbításról beszélni viszont még korai lenne” – fogalmazott a csapatfőnök.
 

Kiderült, mikor mutatják be az új Ferrarit

2016.12.20. 17:01
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne bejelentette, jövőre a GP2-ben ezüstérmet szerző Antonio Giovinazzi lesz a csapat harmadik számú versenyzője. A vörösök eközben azt is elárulták, mikor mutatják be 2017-es autójukat.
 
A fiatal olaszt már hetekkel ezelőtt szóba hozták a Ferrari pilótaakadémiájával, monzai GP2-es győzelme után ugyanis tesztelhetett a csapat F1-es szimulátorában. Bár később felmerült, mégsem hazai csapatánál, hanem a Mercedesnél készülhet a királykategóriás szereplésre, ma hivatalossá vált, a Ferrari veszi szárnyai alá: jövőre ő lesz a csapat harmadik számú versenyzője.
 
Szerződtetését maga Sergio Marchionne jelentette be a Ferrari karácsonyi ünnepségén. „Azért választottuk, mert nagyszerű pilóta, de annak is örülök, hogy olasz” – mondta az elnök. „Nem akarjuk Max Verstappen példáját követni, ő ugyanis egyedi” – utalt arra, hogy nem fogják azonnal mélyvízbe dobni védencüket. „Nagyon jó pilóta, ezért lesz itt a fedélzeten, a Ferrarinak pedig szüksége van az olyan fiatal versenyzőkre, akik készek az F1 kihívásaira” – tette hozzá.
 
Olasz sajtóértesülések szerint Giovinazzi szimulátoros programja januárban kezdődik, a 2017-es szezon során pedig a csapat F1-es autóját is vezetheti majd, mégpedig az évközi tesztek alkalmával (ezt nemrég a csapatvezető, Maurizio Arrivabene is megerősítette).
 
A 22 éves pilóta 2012 óta versenyez formaautókkal, névjegyét pedig az összes komoly nevelőszériában letette már: 2013-ban a brit Forma–3-ban, 2015-ben pedig az F3-as Európa-bajnokságon szerzett ezüstérmet, majd a GP2 felé vette az irányt, ahol azonnal a figyelem középpontjába került. Ezt elsősorban agresszív és látványos manővereinek és megsüvegelendő eredményeinek köszönhette, újoncként ugyanis 5 győzelmet szerzett és második lett a bajnokságban.
 
A vörösök hétfőn azt is elárulták, 2017-es versenyautójukról február 24-én hull le a lepel, sőt a gép az első köreit is ezen a napon teszi majd meg a fioranót tesztpályán (a csapat két forgatási napot is felhasznál a hazai aszfaltcsíkon való gyakorláshoz). Az autó végleges elnevezését még nem ismertették, projektjük egyelőre a 668-as kódjelet viseli.
 

Összeszedettebbnek kell lennie Vettelnek jövőre

2016.12.20. 16:50
Címkék: hirek
Image and video hosting by TinyPic
 
Higgadtabbá és összeszedettebbé kell válnia Sebastian Vettelnek a 2017-es szezonban a Ferrari elnöke szerint. De vajon milyen jövő vár rá Maranellóban?
 
Kevésbé meggyőző teljesítmény és ingerült megnyilvánulások jellemezték Sebastian Vettel 2016-os szezonjának második félévét. Kapott is kritikákat bőven a négyszeres világbajnok – az ősszel ráadásul Maurizio Arrivabene csapatfőnök is elejtett egy mondatot, melyben jelezte felé, neki is ki kell érdemelnie a helyét a csapatnál.
 
Ezekre alapozva Nico Rosberg visszavonulása után máris megindultak a találgatások arról, hogy Vettel pályafutásának ferraris fejezete a vártnál rövidebb is lehet, s akár már 2018-ban átszerződhet a Mercedeshez. Maurizio Arrivabene csapatfőnök a vörösök karácsonyi rendezvényén e találgatásokra próbált rácáfolni. „Sebastian kedden itt volt velünk, dolgozott a szimulátorban, és megismételte, hogy a Ferrarival akar nyerni. Rajtunk áll, hogy biztosítsuk számára az autót, amellyel képes lehet erre” – fogalmazott.
 
Ezzel főnöke, Sergio Marchionne szavait visszhangozta, aki egyben azt is elismerte, más versenyzők szerződtetésének lehetőségével is kalkulálnak, mivel nem biztosak két bajnokuk sorsának alakulásában. „El kell ismernünk, hogy másokat is figyelembe veszünk a jövő szempontjából, óvatosan kiértékeljük a többiek helyzetét. Ez nem jelenti azt, hogy nem bízunk meg a versenyzőinkben, de mondjuk úgy, vizsgáljuk őket” – idézte az Autosport az elnököt, aki kiemelte, Kimi Räikkönennel még nem egyeztettek arról, akar-e folytatást, Sebastian Vettel megtartásához pedig a versenyképes autó a feltétel.
 
Marchionne emellett most először tett finom, mégis egyértelmű utalást arra a nyilvánosság előtt, hogy nem feltétlenül volt elégedett Vettel év végén látott frusztrált magatartásával, melynek „csúcspontját” Mexikó jelentette. A közép-amerikai hétvégén több kollégája (pl. Daniel Ricciardo, Fernando Alonso) is bírálta őt ideges megnyilvánulásai miatt, a versenyen pedig Max Verstappen és az FIA miatti rádiós dühöngésének az lett a következménye, hogy ütközött Daniel Ricciardóval, megbüntették, s ezzel utólag elveszítette harmadik helyezését – ráadásul még az FIA versenyigazgatójától is bocsánatot kellett kérnie.
 
Velünk akar nyerni, és nekünk kell garantálnunk a feltételeket ehhez” – mondta Marchionne. „Cserébe viszont higgadtan, hideg fejjel és kevésbé zaklatottan kell versenyeznie. Csak a győzelemre szabad gondolnia, és nem szabad személyes viszálykodásba bocsátkoznia” – mutatott irányt a németnek, akit az év során Max Verstappennel való visszatérő „veszekedése” sem tett népszerűbbé a szurkolók egy részénél.
 
Azt persze a Ferrari is jól tudja, ha megfelelő feltételeket garantál Vettelnek, kevesebb hasonló problémával kell számolnia. Mattia Binotto, az olaszok technikai igazgatója márpedig nem látja akadályát annak, hogy már a következő szezonjuk sikeres legyen. „Sok szabály változik az aerodinamika terén. Gyorsabbak lesznek az autók a kanyarokban, gyorsulásnál, fékezéskor. Semmi akadálya annak, hogy Maranello jó autót építsen – ez csak idő kérdése. Idén nem sikerült gyorsan reagálnunk problémákra, és nem tudtunk olyan gyorsan bevetni megoldásokat, mint a többiek” – nyilatkozta az olasz mérnök.
 

M4 Sport: F1 szezon összefoglaló

2016.12.20. 14:15
Címkék: hírek

Image and video hosting by TinyPic

Mint,ahogy már megszokhattuk a Boxutca most is készül az év végére, szezon összefoglaló műsorral, ahol Szujó Zoliék visszaemlékeznek a 2016-os idény legjobb pillanataira, és értékelik az idei szezont. A műsort, december 31.-én (szerdán), 17.45 órától láthatjátok az M4 Sporton.

NÉZD ONLINE IDE KATTINTVA !

DHL Fastest Lap Award

2016.12.20. 07:05
Címkék: hírek

Íme a "DHL Fastest Lap Award" végső eredménye. A 2016-os szezon leggyorsabb és legtöbb köreit Nico Rosberg a mercedes versenyzője futotta meg. Mögötte, a red bull racing versenyzője Daniel Ricciardo lett. A harmadik helyen pedig Lewis Hamilton és Sebastian Vettel áll.

Sebastian leggyorsabb köridejét a Japán Nagydíjon, Amerikai Nagydíjon és az Abu Dhabi Nagydíjon tette meg.

Mögöttük lemaradva, Fernando Alonso, Nico Hulkenberg, és Daniil Kyvat, Kimi Raikkönnen és Max Verstappen áll.

Image and video hosting by TinyPic

Ecclestone karácsonyi képeslapja

2016.12.19. 14:16
Címkék: képek egyéb

Bernie Ecclestone idei ünnepi képeslapján a Mexikói Nagydíj után dobogós botrány pillanatai köszönnek vissza.

Image and video hosting by TinyPic

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

MiniDrivers szezonösszefoglaló videó

2016.12.18. 18:06
Címkék: video minidrivers

Interjú Vettellel

2016.12.16. 12:00
Címkék: video

Sebastian Vettel az alábbi videóban (képre kattintva érkezik a videó) olyan kérdésekre válaszolt, hogy hogyan hívták az első autóját, ki állt fel vele együtt 2008-ban Monzában a pódiumra.

Image and video hosting by TinyPic

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

Milánóban járt.

2016.12.16. 11:53
Címkék: képek

Sebastian Vettel december 15.-én, csütörtökön Milánóban járt. Hoztam is egy közös rajongói képet a tegnapi napról.

Image and video hosting by TinyPic

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről, kérlek lájkold a vettel.gportal.hu facebook oldalát ide kattintva

 
Fordító


A fordító nem tökéletes !

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live

 
Forma 1

A 2017-es szezonnak vége! Világbajnok: Lewis Hamilton; Sebastian Vettel 2.

+2017 Tabella

 
eseménynaptár

- 2018. Február 26- Március 1 Barcelona Teszt
2018.Március 6-9 Barcelona Teszt
2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt

Image and video hosting by TinyPic

 
Naptár
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Magyar Nagydíj

A 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően szintén tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 
forever

Image and video hosting by TinyPic

 

 

lap tetejére

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints