SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

Most Vettel törölte le Hamilton mosolyát…

2018.03.25. 20:15
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Lewis Hamilton szombati beszólása után magas labda lenne ez Sebastian Vettel számára, ám a melbourne-i győztesnek eszében sem volt ellenfele orra alá dörgölni szerencséjük megfordulását.
 
„Egyszer hopp, másszor kopp” – talán így lehet a jelentéshez leghűbben lefordítani Sebastian Vettel szombati megjegyzését, melyet Lewis Hamilton csipkelődése kapcsán sütött el a szombati időmérős sajtótájékoztatón. Akkor Vettel szóvá tette, nem hiszi el kollégájának, hogy a Mercedesnek nincs bűvös motorbeállítása, s Hamilton erre a következő mondattal vágott vissza: „Csak arra vártam, hogy összeálljon a jó kör, és hogy letörölhessem a mosolyt az arcodról.”
 
A címvédő csak viccnek szánta e kijelentést, ám Vettel már akkor figyelmeztetett: lehet, hogy ma még ő ünnepel, de vasárnap a Ferrari lehet a soros.
 
Fortuna aztán úgy rendelte, hogy Vettelnek legyen igaza: Hamilton biztosnak tűnő győzelmét egy hibásan számoló Mercedes-szoftver, valamint a Haas miatti virtuális biztonsági autós fázis segítségével odaadta a németnek.
 
„Tegnap ők kaptak egy pofont, ma mi” – állapította meg Toto Wolff a vereségük után. A két versenyző közti szóbeli pofozkodás azonban nem folytatódott.
 
Vettelt a vasárnapi sajtótájékoztatón megkérdezték, elégtételt érez-e Hamilton előző napi „szájhősködése” után, ám ő nem akart belemenni e játékba. „Nem igazán. Azt mondta, csak viccelt, és én ezt el is hiszem neki” – felelte a bajnoki éllovas. „Szerintem már elég idősek vagyunk, nem hinném hogy szükségünk lenne ilyen szintre menni. Amíg csak viccelődünk egymás között, addig rendben van.”
 
„Az előző szezon egy eseményét (Baku – a szerk.) leszámítva eddig nem volt problémánk egymással. Még ha nagyon más személyiségek is vagyunk, egyvalamiben hasonlítunk: a szenvedélyünkben. Szeretjük a versenyzést, és a legjobbunkat próbáljuk nyújtani. Mihelyst autóba ülünk, le akarjuk győzni a másikat. Ilyen tekintetben nem látom okát annak, hogy ne jöjjünk ki jól.”
 
Hamiltont megkérdezték, egyetért-e kollégájával, a válasza csak annyi volt: „Igen, így gondolom.”
 
Neki minden oka megvan most a szótlanságra balszerencséje után, Vettelnek pedig nincs oka arra, hogy a fellegekbe emelkedjen, mivel jól tudja, nem a nyers tempójukkal kerültek a Mercedes elé.
 
Maurizio Arrivabene csapatfőnök is erre figyelmeztette a vörösöket, igaz, a versenyzők csatározása kapcsán megjegyezte: „Csak annyit mondok, hogy a versenyek vasárnap vannak, a pontokat akkor osztják, és most mi szereztük a több pontot. Boldogok vagyunk, de higgadtnak kell maradnunk, mivel még csak a szezon elején vagyunk. Vannak, akik beszélnek, és vannak, akik cselekszenek.”
 
Csapata az elnöktől, Sergio Marchionnétól is gratulációt kapott, ám az olasz szintén azt hangsúlyozta, még messze a cél. „Ennél jobban nem is kezdhetett volna a Ferrari! Érzelmes pillanat volt hallani az olasz himnuszt Ausztráliában, nekünk, csapattagoknak és a szurkolóinknak egyaránt. Ez a legnagyobb elismerés a csapat számára, amely ezt a versenyképes autót fejlesztette, és amely élni tudott a lehetőséggel egy tökéletes taktika formájában. Gratulálok Sebastiannak és Kiminek, mindketten nagyszerű versenyt futottak! De még hosszú út áll előttünk, van még húsz verseny, így korai lenne eredményt hirdetni. Tudjuk, hogy kemény munka vár ránk, de az első lépés jól sikerült” – fogalmazott a márka vezére.
 
Fordító


A fordító nem tökéletes !

 

 
facebook

Üdvözöllek Sebastian Vettel magyar rajongói oldalán. A legfrissebb információkat osztom meg Sebastian Vettelről. Hírek, képek, videók! Ha Te is szereted Sebastiant kövess bennünket facebookon, twitteren, instagram.

w7ewuolgqj9gz82dnluf.png

 

További információkért,és friss hírekért kövesd a https://www.facebook.com/vettelhungary/ facebook oldalt!

 
Sebastian Vettel

9n6hdh5xbmk1s505x5qm.png

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat pilótája. Sebastian az autóversenyzés mellett boldog családapa.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

 

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 
Eseménynaptár

A 2020-as versenynaptár tervezés alatt áll.

2020.04.30

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2020 VETTEL.GPORTAL.HU - MAGYARORSZÁG SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

 Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint aki vagyok. Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel


"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!