SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

Vettel nem kertelt: Három-négy tized a Mercedes előnye

2018.04.05. 20:16
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Sebastian Vettel elismerte, jelentős hátrányuk van a Mercedesszel szemben egy körön és versenytempóban is. De ez csak pillanatfelvétel.
 
„A tempót nézve a teszt és első verseny alapján elég egyértelmű, hogy a Mercedes a leggyorsabb, három, négy tized különbséggel” – idézi az Autosport Vettelt. „Ezt láttuk a versenyen is: Lewis kontrollálta a tempóját az elején, később pedig odalépett, amikor kellett neki. Volt még köridő a kezében. Azt hiszem, ez a helyes válasz. A Mercedes mögött pedig nagyon szoros a helyzet.”
 
„Ez a különbség általánosságban, időmérőn és futamon értendő. Azt hiszem, a kvalifikáción a differencia kicsit nagyobbnak tűnt, mint amekkorának kellett volna lennie. Egyértelmű, hogy a Q2-ben a Mercedesnek és Lewisnak nem sikerült összeraknia a kört, a Q3-ban annál inkább. Max (Verstappen) és én viszont kisebb hibát követtünk el a Q3-ban, enélkül szorosabb lehetett volna” – vezette le meglátását Vettel.
 
„Idén jobb autónk van, de még munkára kell bírnunk. Hiszem, hogy benne van a potenciál, de fejlődnünk kell, és gyorsan fel kell zárkóznunk ahhoz, hogy ugyanúgy a győzelmekért harcolhassunk vele, mint a múlt évben nagyon sok alkalommal.”
 
„Sok okos ember dolgozik nálunk, akik tudják, hogy még nem vagyunk elég gyorsak. Minden apróságra figyelünk, hogy javítsunk a teljesítményen, az autóén, a csapatén. Tudjuk, hogy amink most van, az még nem elég, a Mercedes még gyorsabb nálunk.”
 
„Az embereink motiváltak. Tavaly remek évünk volt, de lemaradtunk a bajnoki címekről, és az idei autónkon javítottunk. Jobb lett, de még a megfelelő működési tartományba kell hoznunk, emellett a többiekhez képest is javítanunk kell. Tisztában vagyunk ezzel, nagyon motiváltak vagyunk, meg akarjuk tenni az utolsó lépést is. Ez lesz a legnehezebb, de már égünk a vágytól, hogy megtegyük.”
 
Fordító


A fordító nem tökéletes !

 

 
facebook

Üdvözöllek Sebastian Vettel magyar rajongói oldalán. A legfrissebb információkat osztom meg Sebastian Vettelről. Hírek, képek, videók! Ha Te is szereted Sebastiant kövess bennünket facebookon, twitteren, instagram.

w7ewuolgqj9gz82dnluf.png

 

További információkért,és friss hírekért kövesd a https://www.facebook.com/vettelhungary/ facebook oldalt!

 
Sebastian Vettel

9n6hdh5xbmk1s505x5qm.png

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat pilótája. Sebastian az autóversenyzés mellett boldog családapa.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

 

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 
Eseménynaptár

A 2020-as versenynaptár tervezés alatt áll.

2020.04.30

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2020 VETTEL.GPORTAL.HU - MAGYARORSZÁG SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

 Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint aki vagyok. Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel


"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!