SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

Ferrari: Javulunk, de messze még a vége!

2018.04.10. 18:43
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Bár már sokkal jobban érezte magát a Ferrari volánja mögött, és továbbra is vezeti a bajnokságot, Sebastian Vettel leszögezte, csapatának sokat kell még fejlődnie. A bahreini győzelem után a vörösök elnöke és csapatvezetője is hasonlóan értékelt.
 
Amikor az Autosport a siker kapcsán megkérdezte, vajon a Mercedes maradt-e el ausztráliai formájától, vagy a Ferrari javult az idénynyitó óta a négyszeres világbajnok kiemelte, nehéz lenne pontos választ adnia. „Az ő nevükben nem beszélhetek, és úgy gondolom, hogy sok dolog kombinációjáról van szó” – kezdte. „Valószínűleg a bahreini pálya is kedvezett nekünk, de tény, hogy sokkal jobban éreztem magam az autóban” – tette hozzá.
 
„Dolgoztunk a beállításokon, és ez segített, hogy többet hozzunk ki az autóból. Egy körön, és versenytempóban is következetesebben viselkedett. Egészségesebb érzés volt vezetni, és jobban kontroll alatt tudtam tartani. Hogy ők szenvedtek-e, nem tudom. Az autójuk kezelhetőnek tűnt az utolsó etapban, az időmérős különbség pedig nem volt túl nagy. Szoros volt, de nagyon jó, hogy sikerült előrelépni” – magyarázta elégedetten.
 
Persze ennek ellenére nem dőlhetnek hátra! „Egyértelmű, hogy javítanunk kell még” – szögezte le a német. „Lewis (Hamilton) és Valtteri (Bottas), valamint Kimi (Räikkönen) is keményen nyomta, akárcsak a Red Bull versenyzői. Ez a három csapat nagyon közel van. Fontos, hogy javuljunk, és mindenhol gyorsak legyünk. Ez nagyon sokat segíthet” – folytatta.
 
A vasárnapi siker után a Ferrari elnöke, Sergio Marchionne dicséretben részesítette csapatát, de ő is kiemelte, hosszú út vár még rájuk, és javulniuk kell még. „A csapat egész hétvégén jól teljesített. Az edzések kezdetétől fogva az élen voltunk. Nehéz verseny volt, melyen Sebastian igazi bajnokként versenyzett. Sajnálom Kimit (Räikkönen), aki a kiesés nélkül biztosan dobogós lett volna. A futam megerősítette, hogy jó az autónk, erős a csapatunk, és a pilótáink csúcsformában vannak. De azt is megmutatta, mennyire szoros az állás köztünk, és az ellenfeleik között” – mondta.
 
„Az ellenfeleink nagyon erősek. Ez is rámutat arra, és én is szeretném ismételni magam, hosszú még az út, továbbra is a feladatra kell összpontosítanunk, keményen és szenvedélyesen kell dolgoznunk, amire képesek vagyunk. Ez az egyetlen módja annak, hogy a vasárnapi versenyeken a szurkolók számára kielégítő eredményeket érjünk el” – hangsúlyozta.
 
Miután megszerezték idei második győzelmüket, a csapatfőnök, Maurizio Arrivabene is hasonlóan értékelt. „Sebastian győzelme a bizonyíték arra, hogy a csapat remek munkát végez, hogy az autónk nagyon hatékony, és arra, hogy van egy versenyzőnk, aki a végsőkig képes bajnokként küzdeni. Kár, hogy Kimi kiesett, hiszen ő is jó eredményt érhetett volna el a csapatunk számára” – nyilatkozta.
 
 
Fordító


A fordító nem tökéletes !

 

 
facebook

Üdvözöllek Sebastian Vettel magyar rajongói oldalán. A legfrissebb információkat osztom meg Sebastian Vettelről. Hírek, képek, videók! Ha Te is szereted Sebastiant kövess bennünket facebookon, twitteren, instagram.

w7ewuolgqj9gz82dnluf.png

 

További információkért,és friss hírekért kövesd a https://www.facebook.com/vettelhungary/ facebook oldalt!

 
Sebastian Vettel

9n6hdh5xbmk1s505x5qm.png

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat pilótája. Sebastian az autóversenyzés mellett boldog családapa.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

 

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 
Eseménynaptár

A 2020-as versenynaptár tervezés alatt áll.

2020.04.30

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2020 VETTEL.GPORTAL.HU - MAGYARORSZÁG SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

 Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint aki vagyok. Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel


"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!