SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

Mostantól a glóriára is szerelhetnek visszapillantót

2018.04.25. 19:21
Címkék: hírek
 
 
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) engedélyt adott a Forma–1-es csapatoknak arra, hogy az autók visszapillantó tükreit ezentúl a glórián helyezzék el, amennyiben azon megfelelnek a jelenleg érvényben lévő előírásoknak.
 
Az utóbbi időben egyre több szó esett a visszapillantókról, a versenyzők ugyanis felhívták a figyelmet arra, hogy a hátsó szárnyakra vonatkozó előírások miatt 2017 óta még kevesebbet látnak abból, ami mögöttük zajlik, miközben megfigyelhettük, hogy a csapatok úgy tervezik az elemet, hogy azzal is aerodinamikai előnyhöz jussanak. A legszembetűnőbb jelenleg a Ferrari megoldása.
 
Bízva abban, hogy ezzel talán további előnyre tehetnek szert, néhány csapat már azt is felvetette, a tükröket a folytatásban a glórián is el lehetne helyezni. Az FIA együléses bizottságát vezető Nikolas Tombazis most jelezte, a szövetség nem látja akadályát ennek a lépésnek.
 
A csapatoknak azonban továbbra is meg kell felelniük a tükrökre vonatkozó szigorú előírásoknak. Méretük például ezentúl sem lehet nagyobb 150mm x 50mmnél, felhelyezésüket követően pedig át kell menniük az FIA tesztjén (vagyis a versenyzőknek le kell tudniuk olvasni az autók mögött elhelyezett táblákon látható számokat és betűket).
 
Az FIA a csapatoknak kiküldött technikai direktívában kiemelte, az ő felelősségük az, hogy biztosítsák a tükör megfelelő rögzítettségét, amennyiben azt a glórián helyezik el. „Arra számítunk, hogy a visszapillantók elhelyezésekor a csapatok biztosítani tudják majd az elemek kellő merevségét annak érdekében, hogy a tükrök ne vibráljanak túlzottan, ez ugyanis befolyásolná a versenyzők kilátását” – figyelmeztették az új utat választani kívánó istállókat.
 
A szövetség arra is felhívta a csapatok figyelmét, hogy a tükröket nem lehet egyszerre a karosszériához és a glóriához is rögzíteni, ebben az esetben ugyanis nehezebbé válik a fejvédő eszköz eltávolítása. „Nem engedélyezzük a kettős rögzítést, ez ugyanis késleltetheti a mentőcsapatok munkáját abban az esetben, ha egy incidens után el kell távolítani a glóriát” – írták.
 
Végül azt is közölték a csapatokkal, hogy a glórián elhelyezett tükrökbe nem építhetnek aktív kamerákat, ez pedig problémát jelenthet abban az esetben, ha a FOM külön kéri egy ilyen kamera elhelyezését valamelyik autón. „Nem engedélyezzük, hogy a csapatok kapcsolókat vagy kábeleket rögzítsenek a glórián, ezért akkor, amikor egy csapatot arra kérnek, hogy építsen kamerát a tükörbe, azokat ismételten a karosszériára vagy az oldaldobozra kell szerelni” – szólt az intelem.
 
 
Fordító


A fordító nem tökéletes !

 

 
facebook

Üdvözöllek Sebastian Vettel magyar rajongói oldalán. A legfrissebb információkat osztom meg Sebastian Vettelről. Hírek, képek, videók! Ha Te is szereted Sebastiant kövess bennünket facebookon, twitteren, instagram.

w7ewuolgqj9gz82dnluf.png

 

További információkért,és friss hírekért kövesd a https://www.facebook.com/vettelhungary/ facebook oldalt!

 
Sebastian Vettel

9n6hdh5xbmk1s505x5qm.png

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat pilótája. Sebastian az autóversenyzés mellett boldog családapa.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

 

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 
Eseménynaptár

A 2020-as versenynaptár tervezés alatt áll.

2020.04.30

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2020 VETTEL.GPORTAL.HU - MAGYARORSZÁG SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

 Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint aki vagyok. Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel


Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!