SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

🏁 KÍNAI nagydíj- MÁSODIK Szabadedzés 🏁

2018.04.13. 18:35

🏁 KÍNAI nagydíj - ELSŐ Szabadedzés 🏁

2018.04.13. 18:33

Vettel: Nem hinném, hogy okosabbak lennénk a Mercedesnél

2018.04.12. 19:37
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Sebastian Vettel nem érzi úgy, hogy a Ferrari az első két futamon nagyon túlgondolkodta volna a Mercedest, a bajnoki esélyeiről pedig inkább nem is beszélne.
 
Ennél tökéletesebb kezdésről nem is álmodhatott volna Sebastian Vettel. Két versenyből kettőt nyert meg a Ferrarival, ilyesmire márpedig utoljára Michael Schumacher volt képes. 2004-ben, utolsó bajnoki évében. Az sem fordult elő jó 30 éve, hogy valaki két győzelemmel indítson egy szezont, és aztán ne őt koronázzák világbajnokká a végelszámolásnál.
 
Vettelt azonban sem bajnoki elsősége, sem a végső siker nem foglalkoztatja még. „Manapság annyira sok versenyt rendeznek, hogy még nagyon-nagyon hosszú az út. Ha bajnok akarsz lenni, muszáj minden versenyen nagyon sok pontot szerezned. Minél több, annál jobb. De még csak gondolni is nevetséges arra, hogy hol végezhetünk. Sok munka vár még ránk, a vonat nem vár, mindenki hozza az újításait, így nekünk is fel kell szállnunk erre a vonatra, és a legjobbak közé kell tartoznunk ezen a téren, mert ezek a csapatok lesznek az élen a szezon végén. Ez a kulcsa a bajnoki küzdelemnek” – nyilatkozta Sanghajban.
 
Két idei győzelmét merőben más körülmények között aratta, ám a Mercedes mindkét esetben úgy érezte, stratégiai téren elszúrt valamit, ami nélkül ők kerülhettek volna ki győztesen a küzdelemből. Ausztráliában Lewis Hamilton maximálisan megengedhető hátrányát kalkulálták el, Bahreinben Valtteri Bottast fogták vissza túl sokáig a hajrá előtt.
 
A Ferrari eközben egyik versenyen sem habozott túl sokat. Miközben a Mercedes egy kissé elveszett a sok számításban, ők ha kellett, gyorsan reagáltak, máskor merték vállalni a kockázatosabb taktikát is. „Ami Ausztráliában történt, az bármikor megtörténhet. Velünk tavaly esett meg. Nem hinném, hogy ennek bármi köze lett volna az okossághoz” – felelte Vettel, amikor arról kérdezték, a Ferrari egyszerűen okosabban taktikázik-e. Hozzátette azért: „Mi csak a saját számainkat látjuk, és nem szabad túl mélyre merülni bennük, mert elveszhetünk. Egyes rendszerekkel elég nehéz lehet, és ezzel szerintem minden csapat tisztában van.”
 
„Bahreinben más tervekkel vágtunk neki a versenynek, de nyerni akartunk, ezért változtattunk. És bevált. Abban a helyzetben nem volt vesztenivalónk, legfeljebb visszaestünk volna harmadiknak, ami még mindig nem olyan borzalmas eredmény. Ezért vállaltuk a kockázatot, és ez kifizetődött. Nem hinném, hogy a Mercedes olyan sok mindent csinálhatott volna másképp. Végső soron minden tőlük telhetőt megtettek. A legfontosabb, hogy mi is mindent jól csináltunk.”
 
Két győzelme ellenére nem érzi úgy, hogy ők váltak az első számú esélyessé Kínában. Már csak azért sem, mert a hűvösebb idő és a pálya karaktere (kevésbé terheli a hátsó, jobban az első tengelyt) is inkább a németek malmára hajthatja a vizet. „Láttam az előrejelzéseket. Hidegebb van, a pálya is más. Az első két futam teljesen más volt, így nehéz jósolni a harmadik verseny előtt. Ha a teszteket is számításba vesszük, szerintem a Mercedes még mindig favoritnak tekinthető. Nyilván mindent meg fogunk tenni, hogy a végeredmény más legyen. Ha jól elvégezzük a házi feladatunkat, ha meglesz az autó megfelelő egyensúlya, és mindent összerakunk, akkor jó hétvégénk lehet. Nem látom ennek akadályát. Emellett a Red Bull-lal is számolok. Az élcsapatok közel vannak egymáshoz, és mivel sok van még hátra, senkit sem szabad leírni.”
 
„Az autónk rendben van, eddig jól csináltunk mindent. Melbourne-ben volt némi szerencsénk is, ami bármikor megfordulhat. Bahreinben viszont erőből nyertünk. Az egyetlen dolog, ami miatt aggódnunk kellett, a szerelőnk, Francesco sérülése. Beszéltem vele, jól van, és a lehető leggyorsabban vissza szeretne térni” – utalt az egy hete Kimi Räikkönen kerékcseréjénél lábát törő, majd Bahreinben megműtött szerelőjükről.

Ferrari: Javulunk, de messze még a vége!

2018.04.10. 18:43
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Bár már sokkal jobban érezte magát a Ferrari volánja mögött, és továbbra is vezeti a bajnokságot, Sebastian Vettel leszögezte, csapatának sokat kell még fejlődnie. A bahreini győzelem után a vörösök elnöke és csapatvezetője is hasonlóan értékelt.
 
Amikor az Autosport a siker kapcsán megkérdezte, vajon a Mercedes maradt-e el ausztráliai formájától, vagy a Ferrari javult az idénynyitó óta a négyszeres világbajnok kiemelte, nehéz lenne pontos választ adnia. „Az ő nevükben nem beszélhetek, és úgy gondolom, hogy sok dolog kombinációjáról van szó” – kezdte. „Valószínűleg a bahreini pálya is kedvezett nekünk, de tény, hogy sokkal jobban éreztem magam az autóban” – tette hozzá.
 
„Dolgoztunk a beállításokon, és ez segített, hogy többet hozzunk ki az autóból. Egy körön, és versenytempóban is következetesebben viselkedett. Egészségesebb érzés volt vezetni, és jobban kontroll alatt tudtam tartani. Hogy ők szenvedtek-e, nem tudom. Az autójuk kezelhetőnek tűnt az utolsó etapban, az időmérős különbség pedig nem volt túl nagy. Szoros volt, de nagyon jó, hogy sikerült előrelépni” – magyarázta elégedetten.
 
Persze ennek ellenére nem dőlhetnek hátra! „Egyértelmű, hogy javítanunk kell még” – szögezte le a német. „Lewis (Hamilton) és Valtteri (Bottas), valamint Kimi (Räikkönen) is keményen nyomta, akárcsak a Red Bull versenyzői. Ez a három csapat nagyon közel van. Fontos, hogy javuljunk, és mindenhol gyorsak legyünk. Ez nagyon sokat segíthet” – folytatta.
 
A vasárnapi siker után a Ferrari elnöke, Sergio Marchionne dicséretben részesítette csapatát, de ő is kiemelte, hosszú út vár még rájuk, és javulniuk kell még. „A csapat egész hétvégén jól teljesített. Az edzések kezdetétől fogva az élen voltunk. Nehéz verseny volt, melyen Sebastian igazi bajnokként versenyzett. Sajnálom Kimit (Räikkönen), aki a kiesés nélkül biztosan dobogós lett volna. A futam megerősítette, hogy jó az autónk, erős a csapatunk, és a pilótáink csúcsformában vannak. De azt is megmutatta, mennyire szoros az állás köztünk, és az ellenfeleik között” – mondta.
 
„Az ellenfeleink nagyon erősek. Ez is rámutat arra, és én is szeretném ismételni magam, hosszú még az út, továbbra is a feladatra kell összpontosítanunk, keményen és szenvedélyesen kell dolgoznunk, amire képesek vagyunk. Ez az egyetlen módja annak, hogy a vasárnapi versenyeken a szurkolók számára kielégítő eredményeket érjünk el” – hangsúlyozta.
 
Miután megszerezték idei második győzelmüket, a csapatfőnök, Maurizio Arrivabene is hasonlóan értékelt. „Sebastian győzelme a bizonyíték arra, hogy a csapat remek munkát végez, hogy az autónk nagyon hatékony, és arra, hogy van egy versenyzőnk, aki a végsőkig képes bajnokként küzdeni. Kár, hogy Kimi kiesett, hiszen ő is jó eredményt érhetett volna el a csapatunk számára” – nyilatkozta.
 

Kínai Nagydíj időpontok

2018.04.10. 18:37
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
A 2018-as idény következő nagydíj hétvégéje következik, a Kínai Nagydíj, ezért elhoztam a nagydíjra vonatkozó időpontokat, illetve az M4 sport csatorna ismétlésre vonatkozó időpontjait is.
 
2018.04.13 - PÉNTEK Magyar idő szerint
04:00 1. SZABADEDZÉS (élő)
08:00 2. SZABADEDZÉS (élő)
2018.04.14 - SZOMBAT Magyar idő szerint
05:00 3. SZABADEDZÉS (Nem közvetíti az M4 Sport) 
08:00 IDŐMÉRŐ (élő)
2018.04.15. - VASÁRNAP Magyar idő szerint
08:10 VERSENY (élő)
 
Ismétlés; M4 Sport:
 
2018.04.14 - SZOMBAT 
11:20 időmérő ismétlése
 
2018.04.15. - VASÁRNAP
04:50 3. szabadedzés ismétlése
12.45 verseny ismétlése

2018 F1 Világbajnokság

2018.04.08. 20:23
Címkék: hírek

Image and video hosting by TinyPic

Bahreini Nagydíj: Sebastian Vettel nyilatkozata

2018.04.08. 19:30
Címkék: hírek

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel (Ferrari) – 1. hely

„Nagyjából 10 körrel a verseny vége előtt jeleztem a rádión, hogy minden rendben van. Nem mondtam igazat! Úgy éreztem, nem tudom majd tartani Bottas tempóját, és meg fog előzni a verseny vége előtt. Próbáltam a lehető legtisztábban vezetni. A Mercedesek nagyon gyorsak voltak az etapok végén, és láthatták, hogy mi lágy gumira váltottunk, szóval ezért ők feltették a közepeset. Úgy gondolhatták, hogy kétszer cserélünk majd, és egyébként ez is volt az eredeti tervünk, de változtattunk rajta. Így épphogy kitartottunk a célig, és szerencsére már nem voltak körei Valtterinek. Tudtam, hogy lesz egy bizonyos előnyöm, de tudtam biztosra, mi a terve a Mercedesnek. Jó stratégiájuk volt, hiszen nyomás alá helyeztek bennünket. Nem volt veszítenivalóm azzal, hogy kinn maradtam, hiszen nyerni akartam, és boldog vagyok, hogy ezek között a körülmények között is sikerült. Sajnálom, hogy a szerelőnk megsérült Kimi (Räikkönen) kiállásánál. Remélem, hogy jó kezekben van. Nagy siker, hogy a két Mercedes előtt tudtunk maradni.”

Bahreini Nagydíj csapatrádió

2018.04.08. 19:23
Címkék: videó

Bahreini nagydíj végeredmény

2018.04.08. 19:23
Címkék: hírek

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel nyerte a Bahreini nagydíjat

2018.04.08. 19:17
Címkék: hírek
🏆🙌 SEBASTIAN VETTEL NYERTE MEG A BAHREINI NAGYDÍJAT. 🔥
 
Sebastian Vettel egy remek rajt után, magabiztos versenyzéssel szerezte meg pályafutása során a 49. futamgyőzelmét. Seb az Ausztrál nagydíj után Bahreinben is nyerni tudott. 🔝🙏
 
TOP 3:
1. Sebastian Vettel 🔥
2. Valtteri Bottas
3. Lewis Hamilton
 
⚠ Bahreini Nagydíj futam ismétlése a mai napon, az M4 Sport csatornán: 23:50 kor! ⚠
 
 🔜A 2018-as szezon következő nagydíj hétvégéje: a Kínai Nagydíj, 2018. április 15.-én!
 
Image and video hosting by TinyPic
 

Sebastian Vettel rajtelsőségét érő köre Bahreinből

2018.04.08. 10:27
Címkék: videó

Így kelt életre Vettel alatt a Ferrari!

2018.04.07. 21:14
Címkék: hírek
Image and video hosting by TinyPic
 
Csapattársa végig lépéselőnyben volt, széthullott alatta a Ferrari, motoregységet cseréltek nála, ám Sebastian Vettel akkor jött egyenesbe, amikor kellett. Pályafutása 51. pole-ja lett az eredmény.
 
„Elég feszült volt a helyzet, az első körömmel nagyon elégedett voltam a Q3-ban, de az utolsó kanyart elszúrtam. A második köröm viszont tiszta volt, és rendkívül elégedett voltam vele. Tudtam, hogy az utolsó kanyarban csak távol kell tartanom magam a kerékvetőtől. Kiváló volt az autóm, és már nagyon várom a versenyt” – nyilatkozta a harmadik bahreini pole-ja után.
 
„Főleg a beállításokkal próbálkoztunk, és igyekeztünk jobban megérteni az autót. Többféle dolgot is kipróbáltunk, de egy versenyhétvégén nem sok ideje van az embernek ilyesmire. Ausztráliában egy nehéz pályán versenyeztünk, amely sokat javul a hétvége során és hepehupás. Emiatt ott nehéz bármilyen következtetésre jutni. De azon a hétvégén teljesítettünk egy versenytávot, ami sok kört jelent, és egész jó képet kaptam arról, mire van szükség. Sokat beszéltünk róla, és alaposan elmerültünk a problémában.”
 
„Összességében ezen a hétvégén elégedettebb vagyok az autó viselkedésével, az elejének a reakcióival. Ez az eredményen is látható. De a legjobb hír, hogy ezúttal minden körülmények között közelebb vagyunk, elég megnézni az összes edzést. Ez az egyetlen különbség, az autónk amúgy ugyanolyan, mint Ausztráliában volt. És az ottani verseny után meglepett minket, hogy ennyire versenyképesek vagyunk itt” – ismerte el.
 
„Nem jutott túl sok idő a pályán délután, de szerencsére az időmérő elején egyből jónak éreztem az autót, és tudtam, hogy minden szakaszban fejlődni fogunk. Az autóm életre kelt.”
 
„A holnap már más történet lesz” – tekintett előre. „Hosszú futam vár ránk, de nagyon elégedett vagyok. A csapat miatt is” – utalt a mellé, az első sorba felálló Räikkönenre, aki eddig a legnagyobb ellenfelének számított Szahírban.
 
Két hete kiderült, mennyire fontos lehet taktikai szempontból, amikor két csapattárs van egyszerre az élmezőnyben. Reményei szerint ebből most is profitálni tud. Az pedig nem is kérdés, milyen eredménnyel ünnepelné F1-es pályafutása 200. rajtját.
 

🏁 BAHREINI nagydíj - csapatrádió

2018.04.07. 19:23

Bahreini Nagydíj: Sebastian Vettel nyilatkozata

2018.04.07. 18:44
Címkék: hírek

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel (Ferrari) – 1. rajthely

„Boldog vagyok, hogy sikerült jól összerakni a második kört. Az utolsó kanyarban már éreztem, hogy vigyáznom kell! Nagyon jól megy eddig az autónk, remekül alakul a hétvége. Várjuk már a versenyt! Ha az autó úgy viselkedik, akkor egy élmény a vezetés, egyébként viszont inkább küzdelem. Ausztrália inkább küzdelem volt, mert igyekeztünk megtalálni az egyensúlyt. Sok beállításon próbáltunk változtatni. Tegnap és ma sikerült változtatnunk, ezek a változtatások pedig jól sikerültek. Pedig nem volt egyszerű, hiszen az első edzés még napfényes volt, míg az időmérőre már lemegy a nap. Hosszú lesz a holnapi futam. Nem lesz egyszerű életben tartani a gumikat, de jó az autó és ez segíthet. Reggel még voltak gondjaink, de úgy tűnik, minden megoldott. Várom a holnapot!”

 
Következő Nagydíj

      2018. április 29.; AZERI NAGYDÍJ

 
facebook

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

A fordító nem tökéletes !

 
Forma 1 - Versenynaptár

Image and video hosting by TinyPic

Akutális Nagydíj:
Azeri Nagydíj
2018.04.27 - PÉNTEK -  Magyar idő szerint
11:00 1. SZABADEDZÉS
15:00 2. SZABADEDZÉS
2018.04.28 - SZOMBAT  Magyar idő szerint
12:00 3. SZABADEDZÉS
15:00 IDŐMÉRŐ
2018.04.29. - VASÁRNAP Magyar idő szerint
14:10 VERSENY 
 
ismétlés; M4 Sport
2018.04.14 - SZOMBAT 
11:20 időmérő ismétlése
 
2018.04.15. - VASÁRNAP
19:45 verseny ismétlése
 
2018-as versenynaptár:
március 25. Ausztrál Nagydíj Melbourne/SV
április 8. Bahreini Nagydíj Szahír/SV
április 15. Kínai Nagydíj Sanghaj/DR
április 29. Azeri Nagydíj Baku
május 13. Spanyol Nagydíj Barcelona
május 27. Monacói Nagydíj Monte-Carlo
június 10. Kanadai Nagydíj Montreal
június 24. Francia Nagydíj Le Castellet
július 1. Osztrák Nagydíj Spielberg
július 8. Brit Nagydíj Silverstone
július 22. Német Nagydíj Hockenheim
július 29. Magyar Nagydíj Mogyoród
augusztus 26. Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
szeptember 2. Olasz Nagydíj Monza
szeptember 16. Szingapúri Nagydíj Szingapúr
szeptember 30. Orosz Nagydíj Szocsi
október 7. Japán Nagydíj Szuzuka
október 21. Amerikai Nagydíj Austin
október 28. Mexikói Nagydíj Mexikóváros
november 11. Brazil Nagydíj Sao Paulo
november 25. Abu-dzabi Nagydíj Jasz Marina
 
Teszt időpontok:
- 2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
- 2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt
 
______________________
 
 
Magyar Nagydíj

Image and video hosting by TinyPic

2018. Július 27.-28.-29. / Magyar Nagydíj 2018, Hungaroring, Mogyoród/ 

2018. július 31.- Augusztus 1 /  Szezon közi teszt - Hungaroring , Mogyoród/

A 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően idén is tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

Image and video hosting by TinyPic

 
 
twitter
 

Hírek    Minidrivers      Képek        Nagydíj      Videó     Teszt    Egyéb  Összefoglaló

 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt