SEBASTIAN VETTEL HUNGARY >> WE RACE TO WIN !  Minden, ami Sebastian Vettel!!
Hírek Sebastianról ( news )

SEBASTIAN VETTEL MAGYAR RAJONGÓI OLDAL!

2017.07.15. 14:41
Nem zártunk be, csak átalakultunk!

Sziasztok! Minden friss hírt Sebastianról a rajongói FACEBOOK oldalon találhattok meg! Ide nagyon minimális hírek kerül ki! Lájkolj, kövesd Sebastian életét! @Twitter Instagram

Vettel alig várja, hogy pályára hajtson az új SF71H-val

2018.02.24. 09:21
A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel elégedettnek tűnt új versenyautójával, mikor azt csütörtökön bemutatták a médiának Maranello-ban. “Azt hiszem nagyon különleges mindannyiunk számára itt állni” – mondta Marc Gene-nek, a csapat korábbi teszt- és fejlesztőpilótájának, aki szintén részt vett az eseményen.
 
“Alig várjuk, hogy kigurulhassunk vele a pályára, hogy lássuk, hogy működik az autó, hogyan viselkedik” – mondta Vettel. “Úgy gondolom, ez az autó nagy előrelépés a tavalyihoz képest, szóval nézzük meg, milyen érzés vezetni” – folytatta. “Erre a választ mindannyian szeretnénk megkapni, majd onnan elindulni.”
 
“Az biztos, hogy sok erőfeszítés történt, figyeltek a részletekre sok olyan területen, ahol kérdéseket vetettem fel, majd ők elmagyarázták nekem. Ez lenyűgöző. “Az igazi varázslat a felszín alatt történik, de minden apró részlet fontos, minden apró rész változást hozhat.”
 
A mai napig Vettel csak egy üléspróbán vett részt az autóban. Amennyire egy ilyen rutin eljárás az elkövetkező dolgok jele és hordozója lehet, ebből az SF71H győztesként került ki. “Nagyon puha és kényelmes ülés volt, így nem volt gond” – mondta. “Azonnal jól éreztem magam. “A kisebb dolgok minden évben nyilvánvalóan megváltoznak” – jegyezte meg. “Az alváz vált a leginkább átláthatóvá az elmúlt évi szabályozás miatt, de az üléspozíció mindig egy kicsit más. Fontos, hogy kényelmesen érezze magát benne az ember.”
 
Csütörtökön, a spotlámpák fényében csillogó autót látva a négyszeres világbajnok még inkább vágyik rá, hogy birtokba vehesse az SF71H-t. “Ez most nyilvánvalóan az az idő, amikor látod az autót, és minden készen áll” – mondta. “Tehát bele akarsz ülni, kihajtani vele a pályára, és menni!”
 
Vettel különösen örült, hogy a Ferrari munkatársai részt vettek az SF71H hivatalos média bemutatóján Maranellóban. “Nagyon jó, hogy mindenki itt van. Sok órányi elvégzett munka van ebben, ami megtérül. Nem csak a szezonon kívül és télen, de még a tavalyi év nagyon korai szakaszában indult el az új projekt. Azt hiszem, most arra várnak, hogy megmondjuk, milyen érzés az új autóban ülni!” – tette hozzá nevetve a német.
 
 

Talpig vörösben érkezett meg a Ferrari SF71H!

2018.02.22. 18:04
A Mercedes után egyik nagy ellenfele, a Ferrari is leleplezte vadonatúj autóját. Az SF71-H nevet kapta, és valóban teljesen vörös lett.
 
A legtöbb riválissal ellentétben a Ferrari hagyományosnak mondható bemutatón leplezte le idei versenyautóját, mely az előzőhöz hasonló névadási módszert követve az SF71H nevet kapta, melyben az SF a Scuderia Ferrarira, a 71-es szám a márka alapítása óta eltelt időre, a H pedig a hibrid hajtásra utal.
 
 
A korábbi F1-es versenyző, Marc Gené által vezetett bemutatót több szerencsés szurkoló, köztük egy magyar hölgy is élőben tekinthette meg a közönség soraiban ülve.
 
 
Az új masináról egy rövid videó után hullt le a sötétség leple. A várakozásoknak megfelelően változott a festés, az eddig használt fehér sáv a motor kiegészítő borítására szorult vissza, a szárnyak idén piros színt kaptak – akárcsak az új, légterelő elemmel ellátott glória.
 
 
Az autó megtartotta sajátos kialakítású oldaldobozát, melyen a légbeömlőket a szintén Ferrari-motort használ Sauberhez hasonlóan, mégis más módon megosztották. Az új masina emellett szemmel láthatóan igen meredeken meg van döntve, oldaldobozait pedig nagyon karcsúra szabták.
 
Maurizio Arrivabene mindenekelőtt a csapat munkájáért mondott köszönetet. „Ahogy az új autó mellett állok, elsőként az itt jelenlévő emberekre, az ő szenvedélyükre, a cég iránt érzett tiszteletükre gondolok, az általuk elvégzett munkára. Elemről elemre építették meg elméletben és gyakorlatban ezt az autót. Szenvedéllyel, elhivatottsággal, rendkívüli odaadással. Kutattak, fejlesztettek, minden egyes részletre odafigyeltek. Ez a maranellói emberek munkájának gyümölcse, ami egészen rendkívüli. Ezt az autót a mi gyárunkban, Olaszországban gyártották, mely az országunk kiválóságát és érzelmeit is megmutatja. Szeretnék minden dolgozónak köszönetet mondani érte” – fogalmazott a csapatfőnök.
 
 
Az olasz hangsúlyozta, „A holt szezon nem létezik, csak legenda. Már a szezon vége előtt elkezdtünk dolgozni ezen az autón. Mattia vezetésével már hónapokkal a szezon vége előtt elkezdtünk dolgozni a koncepción. A tél folyamán, januárban és februárban pedig még az utolsó órákban is mindenki keményen dolgozott, mert az autó minden egyes részletét ellenőriznünk kellett, hogy az a lehető legjobb legyen.”
 
Mattia Binotto technikai igazgató kiemelte, mivel sikeres volt a 2017-es autójuk, a mostanit annak az alapjaira építették meg. „Igyekeztünk megtartani az erősségeit, a koncepció agresszivitását, azaz egy olyan autót, amely korábban nagyon erős volt a lassabb pályákon. De tudtuk, hogy a nagy tempójú pályákon viszont javítanunk kell a teljesítményen, valamint a megbízhatóságon is.”
 
 
„A legnagyobb különbséget a tavalyhoz képest megnövelt tengelytáv jelenti. Az oldalsó légterelőkkel még agresszívebbek voltunk, itt is van eltérés az előző évhez képest. És összességében a csomagolás terén is fantasztikus munkát végzett a csapat. Ha megnézzük, rendkívül karcsú a kocsitest.”
 
 
A vörös színt kapó glória a maranellói mérnökök dolgát is megnehezítette. „A glória a legszembetűnőbb változás. Biztonsági okokból vezették be, és nemcsak a látványt befolyásolja, hanem a tervezésre is hatással volt. Komoly hatása volt az autó egyensúlyára, tömegközéppontjának megváltozására, valamint a motor légbeömlőjének légáramlataira, valamint a hátsó szárny felé tartó áramlásokra is. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minden jól működjön ezen a területen” – magyarázta Binotto.
 
 
Kimi Räikkönen sorozatban az ötödik, összességében pedig már a 8. szezonját kezdi Maranellóban, ám az új autó bemutatása még ma is különleges pillanat számára. „Rendkívül sok munka van ebben az autóban, sok-sok tervezés, munkaórák. Én a múlt este láttam először egészben az autót, és ilyenkor mindig nagy az izgatottság, és nagy megelégedettséget érzünk. Én már alig várom, hogy hamarosan vezethessem, mert csak akkor fogjuk látni, milyen is valójában.”
 
Csapattársa, Sebastian Vettel sem győzte dicsérni csapattársait. Ő nemrég esett át az üléspróbán. „Elsőként nyilván azt érzed, hogy passzolsz-e az autóba, vagy sem… Elég simán ment az üléspróba. Minden évben vannak bizonyos változások, még ha a karosszéria ugyanolyan is. De az ülési pozíción is mindig változtatsz, és fontos, hogy kényelmesen érezd magad. Nálam ez volt a helyzet. Ilyenkor, amikor látod, hogy már kész az autó, mielőbb ki akarod próbálni, hogy lásd, hogy viselkedik a pályán.”
 
 
„Már az előző szezonban elkezdtük ezt a projektet, rengeteg munka van benne. Most, hogy itt állunk, ez mindannyiunk számára különleges érzés, és már azt várjuk, hogy pályára vihessük, és megmondhassuk, milyen érzés vezetni, hogyan teljesít, hogyan viselkedik. Most ezek a válaszok a legfontosabbak. Nagy részletességgel dolgoztunk az autón, és minden egyes apróság nagy változást eredményezhet. Ez az autó nagy előrelépés tavalyhoz képest – meglátjuk, hogy működik” – nyilatkozta az ötödik bajnoki címére hajtó német.Az új autót a tervek szerint vasárnap Barcelonában járatja be a Ferrari.
 
A jövő heti teszteket Kimi Räikkönen kezdi, míg Sebastian Vettel kedden teljesíti első tesztnapján az SF71H-val.
 

KÖVESD A FERRARI BEMUTATÓJÁT

2018.02.22. 12:08
KEZDÉS: 15.00

A Scuderia Ferrari online fogja közvetíteni a 2018-as autó bemutatóját!

 

 

Katt ide

Teszt 1 : Barcelona

2018.02.21. 19:28

Sebastian Vettel február 27-én kedden és március 1. -én csütörtökön, fogja vezetni a 2018-as Ferrari-autót Barcelonába, a tesztnapon.

Az eddig ismert tesztbeosztás:

Csapat február 26. (hétfő) február 27. (kedd) február 28. (szerda) március 1. (csütörtök)
Ferrari Räikkönen Vettel Räikkönen Vettel
Force India Mazepin Ocon Pérez Latifi


 

Csapat március 6. (kedd) március 7. (szerda) március 8. (csütörtök) március 9. (péntek)
Force India Pérez Ocon Pérez Ocon
 

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
facebook

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live

A fordító nem tökéletes !

 
Forma 1
Versenynaptár
Ausztrál Nagydíj
2018.03.23 Magyar idő szerint
02:00 1. SZABADEDZÉS
06:00 2. SZABADEDZÉS
2018.03.24 Magyar idő szerint
04:00 3. SZABADEDZÉS
07:00 IDŐMÉRŐ
2018.03.25 Magyar idő szerint
06:10 VERSENY (58 KÖR)
2018.04.06 BAHREINI NAGYDÍJ
2018.04.13 KÍNAI NAGYDÍJ
2018.04.27 AZERBAJDZSÁNI NAGYDÍJ
 
eseménynaptár

- 2018. Február 26- Március 1 Barcelona Teszt
2018.Március 6-9 Barcelona Teszt
2018.Május 15-16 Barcelona Teszt
2018.Július 31-Augusztus 1 Hungaroring Teszt

 
Naptár
2017. November
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
<<   >>
 
Magyar Nagydíj

Image and video hosting by TinyPicA 2018 Pirelli Magyar Nagydíj 2018-július 27-28-29.-én kerül megrendezésre, Mogyoródon. 2018-ban, a Magyar Nagydíjat követően szintén tesztelni fog a Hungaroringen a Forma 1 mezőnye.

+Link+Jegyvásárlás 

 
Linkek

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 

 

lap tetejére

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Archívum
 
© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3